cityhotels.com Avis 232

1,4

Mycket dålig service. Ringde på deras tel:08 228228 Telefon avstängd. Fylde i kontaktformulr för att kunna ändra min bokning, man får autobekräftelse att de svarar så fort sommöjligt. Under hela... Voir plus

Tänk på innan ni bokar hotell på cityhotels att om något går fel i er bokning så går det inte att få tag i någon på telefon. Här sitter jag nu och har betalat för ett hotellrum som blev helt fel datum... Voir plus

rent och utrustat med det mesta men lite tråkiga rum lite färg hade varit uppiggande någon tavla, någon textil i färg. några glada mysiga sängkuddar då hade det blivit en fyra. för femma krävs a... Voir plus

1. Hôtel

Informations provenant de diverses sources externes

Cityhotels.com är en svensk hotellportal som ägs av norska European Travel Group AS. Vi har ett nära samarbete med stora internationella bolag vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder tusentals billiga hotell världen över. Idag har vi en av de största hotell-databaserna i Skandinavien med över 200.000 hotell online.

1,4

Mauvais

Disgusting reception and experience

Not as advertised, front reception is uniformed and mislead the public. Rooms aren't good and neither is the service especially for a foreigner, they lie to you. Disgusting attitude. Degrading attitude and service. DONT EVER GO THERE, HORRIBLE EXPERIENCE

26 janvier 2024

Stort utbud av hotell

Stort utbud av hotell. Bra prisalternativ och framförallt att inte behöva betala hotellet i förskott och med fri avbokning om det skulle behövas.

28 février 2020

Dåligt gensvar på bokning

Den 20/10-19 bokade jag ett hotellrum på Scandic Opalen för övernattning 17-18/12-19. Samma dag drogs beloppet 846 kr. från mitt konto av Cityhotel. Till dags dato har jag inte erhållit någon som helst bekräftelse på min bokning eller något kvitto att beloppet för hotellrummet dragits från mitt konto. Så frågan är om Cityhotel vill lura mig på pengar eller vad är det.
Detta beteende renderar er betyget mycket dåligt från mig.
Roland Karlsson Ljungby

26 octobre 2019

Mycket mysigt hotell rum

Mycket mysigt hotell rum, jag hade ett rum mot lilla gården.
Enda nackdelen var att jag inte fick reda på att jag måste ha
en kod för att komma in på hotellet. Men det var nog boknings-
sajtens miss, sånt händer.
Kommer nog tillbaka, för min son studerar i Lund, men vi är
från Stockholm.
Fin och fräsch frukost, stort fint duschrum.
Tv hade någon kopplat ur och satt på Radio istället. Som äldre
fattade jag inte tillräckligt, för att koppla tillbaka till TV-funktionen.
Mvh,
Fanny

2 septembre 2019

Bra!

Trevlig personal, bra service! God och fräsch frukost

3 août 2019