City Osteopati & Fysioterapi Avis 32

TrustScore 4 sur 5

4,2

Efter en skade med ene ben, dækket af ulykkesforsikring kontakten jeg firmaet og har haft 3 konsultationer hos Sofi og disse bestod af, st hun viste mig 4 øvelser, som hun også sendte til mig på mail... Voir plus

Jeg har været til behandling hos City Osteopati flere gange gennem de sidste mange år. Jeg har altid været virkelig tilfreds med de behandlinger, jeg har modtaget. Senest har jeg modtaget en række beh... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg er stadig igang med mit forløb, men har kun haft gode oplevelser med Amalie indtil videre! Hun er super opmærksom, lyttende og tager sig god tid til at gennemgå øvelser, samt forklare de metode... Voir plus

L'entreprise a répondu

Yderst professionel og varm behandling hos Amalie. Man bliver mødt af en yderst professionel behandler, som virkelig er nysgerrig på sit fag - som helt klart afspejles i hendes behandling. Hun e... Voir plus

L'entreprise a répondu

Informations provenant de diverses sources externes

At City Osteopati & Fysioterapi we offer physiotherapy and osteopathy. We are located in the center of Copenhagen, close to Kongens Nytorv and Nyhavn.

• Holbergsgade 14, 1057, København, Danemark

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Kan klart anbefale Amalie

Kan klart anbefale Amalie

Grundig undersøgele ved første konsultation
Er god til at forklare behandlingerne og øvelse
Har haft 3 konsultationer og er nu smertefri

1 octobre 2024

The variation between osteopaths is…

The variation in quality and care between osteopaths is large here. So be careful about your choice of osteopath - I don't recommend Philip as he takes it upon himself to recommend weight loss for women who are normal weight, he seems to have outdated knowledge and he likes to smell your feet. In general, he seems to act quite irate and confused so if you are looking for a calm and professional osteopath I would recommend going elsewhere.

22 octobre 2024

Réponse : City Osteopati & Fysioterapi

Dear LSN, we are surprised and saddened by your review. We are a professional clinic with highly trained and experienced osteopaths and physical therapists. We have been providing professional osteopathy and physiotherapy services for the last 10 years, which is also clear from the other reviews left by our patients on google and trustpilot. Philip has many years of experience as a highly respected and professional osteopath. Kind regards. City Osteopati & Fysioterapi

Knæproblemer

Jeg er blevet behandlet af Amalie Fries, og hun er utrolig dygtig.

Jeg havde store problemer med mit knæ, og efter som jeg løber en hel del, var det en kæmpe udfordring. Første gang jeg var hos Amalie, kunne jeg ikke gå på benet af bare smerte, men efter første behandling var jeg i stand til at gå igen.

Hun har også fået buk med en gammel hofteskade, som jeg ellers havde givet op på.

Kun ros og varme anbefalinger til Amalie!

10 juillet 2024

Great physiotherapy

Amalie treated me for back pains and was very professional about it all and super helpful. She really went to great lengths to help me and I'm so thankful.

3 juillet 2024

Fantastisk blid og effektiv behandling af baby

Ksenia er utrolig dygtig, og hun har gjort en kæmpe forskel for vores søn, der døjede med stivhed efter fødslen og tendens til at flitsbue.

Hendes behandling var utrolig effektiv, men samtidig blid og sjov for baby. Som forældre kan man ikke føle sig i mere trygge og kompetente hænder.

Vi kan kun give vores største anbefalinger.

4 mai 2024

Réponse : City Osteopati & Fysioterapi

Kære Caroline, tusind tak for din positive feedback. Dejligt at høre, at Ksenia kunne gøre en forskel for jeres søn, der døjede med stivhed efter fødslen. Vi er meget glade for, at I have en god oplevelse. Dbh. City Osteopati & Fysioterapi

Babytjek

Babytjek
Fin behandling af min søn på 2 måneder hos Nicolas

5 janvier 2024

Réponse : City Osteopati & Fysioterapi

Tusind tak for din gode feedback. Dejligt at høre, at din søn fik en fin behandling hos Nicolas. Dbh. City Osteopati & Fysioterapi

Jonas Lauridsen hjalp mig

Jonas Lauridsen hjalp mig, da mine ribben ved et uheld havde vredet sig løs af min rygsøjle. Jeg havde konstant smerter, før han hjalp mig. Min varmeste anbefaling <3

12 avril 2022

Réponse : City Osteopati & Fysioterapi

Kære Camilla, tusind tak for din positive feedback. Dejligt at høre, at Jonas' behandling kunne hjælpe dig så du kunne komme af med smerter. Dbh. City Osteopati & Fysioterapi

Jonas tryllede lige min ryg god igen!

Jeg har kæmpet med smerter i lænden i forbindelse med styrketræning. Jeg har gået hos nok fysioterapeuter til, at jeg havde givet lidt op. Så havde jeg en session med Jonas Lauridsen, som gav mig et super overskueligt program. På under en uge var det allerede på markant bedre! Her halvanden måned senere har min ryg aldrig haft det bedre. Og det inkluderer et besøg, hvor jeg knap kunne gå op ad trapperne, hvor Jonas fik min ryg til at sige knæk, og så var smerten væk, og jeg var nede og lave dødløft samme aften. Så tak, Jonas! Du er godt nok dygtig!

2 octobre 2019

God Osteopat KØBENHAVN

Jeg er blevet behandlet hos Sophie for nakkesmerter og rygproblemer. Det har hjulpet mig meget. Virkelig en anbefalelsesværdig Osteopat i København K. Så hvis du døjer med rygsmerter så besøg City Osteopati lige ved Kgs. Nytorv i København K. Virkelig dygtig Osteopat.

10 juin 2018

Fantastisk

Sofie’s hænder er helt fantastiske.
Jeg har fuld tillid til hende.
Det er nemt at bestille tid. De er altid gode til at fylde hullerne i kalenderen, man skal bare skrive sig på ventelisten.

24 mai 2018