Jag ville hyra ett förråd och fick som svar att ni skulle återkomma så fort som möjligt men det var aldrig någon som hörde av sig så då hyrde vi på ett annat företag som hörde av sig redan samma dag.

Skaffade nyligen ett litet förråd här och man var väldigt tillmötesgående. Jag missade att det var tillträde först måndagen och stod och kom inte in vid förrådet men man var schysst och fixade så jag... Voir plus

Super fräscha förråd. Super trevlig och professionell service Helt galet, det tog mig några timmar att få ett förråd och jätteenkelt att flytta ditt allt och förvara prylarna. (dock svårt att h... Voir plus

1. Garde-meubles en libre-service
  2. Services de déménagement et de stockage
  3. Magasin d'articles de déménagement
  4. Centre de stockage

À propos de City Self-Storage Sverige

Hos oss kan du hyra säkra och uppvärmda förråd utan insyn. Våra förråd är väl lämpade för både privatpersoner och företag som behöver extra förvaringsutrymme.

Med över 25 års förvaringserfarenhet löser vi dina förvaringsbehov.
Du kan hitta oss här:

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

76 avis

Är verkligen jättenöjd

Är verkligen jättenöjd! Väldigt smidig process och kundservicen var outstanding! När dessutom flyttfirman ringde och meddelade att vi inte fick plats i det förrådet vi hyrt så trollade personalen fram ett till förråd i direkt anslutning till det gamla - utan att jag ens behövde ta mig dit. SÅ smidigt! Rekommenderas verkligen!

13 janvier 2021

Hej Rosanna,
Tack för att ni har tagit er tid att skriva denna recension! Härligt att höra att ni har haft en fin upplevelse och är jättenöjd med vår service. Vi försöker alltid göra vårt bästa för att ni ska ha en fin upplevelse.

Tack City

Tack Nicole, Joselin och Daniel för hjälp
Ni är bästa :)

13 janvier 2021

Tack själv för allt :)

hälsningar

Réponse de City Self-Storage Sverige

Tack Jessica för att ni har tagit er tid att skriva denna recension och för ett trevligt samtal :)

Önskar er en god fortsättning

Funkar bra!

Funkar utmärkt!

4 janvier 2021

Réponse de City Self-Storage Sverige

Tack Emelie för att ni har tagit er tid att skriva denna recension!
Härligt att höra att allt funkar utmärkt

Önskar er en god fortsättning

Allt bara helt ok

Hej Pia,
Stort tack att ni tog er tid att skriva omdömen.
Härligt att höra att ni tycker allt att är okej :)

Joselin

Det är bra service och bra kundservice

Det är bra service och bra kundservice. Jag är nöjd med er !

Hej Atheer,
Tack så mycket för att ni tog er tid att skriva denna omdöme och härligt att höra att ni är nöjda med oss! Tack för att ni har valt att vara kund hos oss.

Hej CoffeeCow AB,
Tack så hemsk mycket för ert omdöme.
Vi gör allt vi kan för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt!

Joselin

bättre alla förråd i Sverige och bra…

bättre alla förråd i Sverige och bra pris

Hej Kassem,
Vad härligt att höra att ni har haft en så bra upplevelse hos oss på City Self-Storage.

Utmärkt

Jag tycker att City Self Storage fungerar utmärkt, man är hjälpsam, konstruktiv och lätt att samarbeta med.

Hej Arne,
Tack så mycket för att ni har tagit er tid att skriva omdömet.
Vi försöker verkligen se till att det blir så smidigt som möjligt och gör vårt bästa för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Joselin

Väldigt trevligt och hjälpsam personal:)Hann

Väldigt trevligt och hjälpsam personal:)

Hej Hanna,
Tack så mycket för ert omdöme :)
Vi gör vårt bästa för att ni ska få en så bra bemötande som möjligt.

God Jul & Gott Nytt År!
Joselin

Bra och snabb respons vid…

Bra och snabb respons vid avtalstillfället. Det enda negativa är att City SS (gäller Vårby) inte lyckats förmedla till alla sina kunder att inte lägga beslag på alla vagnar och blockera lastintaget och ingång under en lång tid. Kan tyckas självklart att visa hänsyn men tydligen kanske detta ska på ett tydligt sätt presenteras till alla nya kunder.

16 décembre 2020

Hej Mikael,
Tack så mycket för ert omdöme och feedback. Vi kommer självklart framöver tänka på detta och framföra detta till alla nya kunder.

Mycket bra

Mycket bra, smidigt och bra priser.

15 décembre 2020

Hej Jamjam,
Tack så mycket för ert omdöme, det betyder mycket för oss.
Vårt mål på City Self-Storage är att ge er kunder den bästa möjliga servicen.

God Jul & Gott nytt år
Med vänliga hälsningar

Allt funkade helt perfekt

Allt funkade helt perfekt, smidigt och bra. Bra läge. Trevlig personal.

15 décembre 2020

Hej Alex,
Härligt att höra att ni har haft en bra upplevelse hos oss.

God Jul & Gott Nytt År
Joselin

En savoir plus sur les différents types d'avis.