- Service de soutien scolaire
- Centre d'éducation
- Centre de formation à distance
- Conseiller pédagogique
- Service d'orientation professionnelle
We’re Classfyx.com. If you found us under the name “Do My Online Class For Me” here on Trustpilot, that’s us. We help online students who are stuck, stressed, or just need a little extra support with their courses. Our team offers one-on-one tutoring, study planning, homework guidance, exam prep, and subject help in things like math, science, business, nursing, programming, and writing. Everything is remote, so you can get help through chat, email, or a scheduled session without adding another commute to your day. We’re an independent service. We’re not tied to any college or university, and we don’t speak for them. We assure you of high grades or outstanding results. What we try to do is help students understand the material, stay organized, and feel less overwhelmed when deadlines start piling up. We always tell people to check their school’s academic integrity rules before using any outside help. We set up this Trustpilot page so students can share honest feedback about what worked, what didn’t, and what we can do better. Over time, reviews here will show what people say about our response times, tutors, communication, and support. If you want official details, head to classfyx.com. And if you’ve worked with us, we’d love a review, good or bad. It helps other students know what to expect.
Phoenix, Etats-Unis
- +18126905122
- support@classfyx.com
- classfyx.com
Aucun avis
Cette entreprise n'a pas encore reçu d'avis.