Jeg oplevede desværre, at strømstikket ikke ville sidde ordentligt fast på maskinen, hvilket var ret frustrerende. Til gengæld fik jeg hurtigt og god hjælp fra kundeservice. De sorte børstehovede... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fint produkt. Godt til at rense tekstil, stole, bilsæder og ovn. Fungerer også godt til overflader. Tager ikke kalkaflejringer men der skal så måske bare bruges lidt eddikevand eller den medfølgende... Voir plus
Jeg er positivt overrasket over hvad den faktisk kan. Den får ikke 5 stjerner, da slangen er nogen stiv og fastsættelse af de forskellige mundstykker er irriterende at få til at sidde og blive sidd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Den er både sjov og effektiv. Og nem at bruge. Alene det at undgå skrappe rengøringsmidler er et kæmpe plus. Mundstykkerne med børster holder ikke godt nok, (den sidste stjerne ) men resten er lige... Voir plus
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg har købt en cleanmaster pro for en måneds tid siden og brugt den flere steder i huset, på vægge, spejle, vinduer, komfuret, lågen til ovnen osv og det bliver så pænt 😁🙏🏻
Udover det skrev jeg en mail til dem om man kunne købe ekstra klude, for en er simpelthen ikke nok, når man først er kommet i gang, vil man gerne fortsætte 😂 og det kan man ikke kun med en, jeg fik hurtigt et svar tilbage om at det havde de desværre ikke (udover den pakke med klude og 3 børste hoveder) men fik et super godt tilbud på 10 ekstra klude 😁🙏🏻
10 ud af 10 på både levering, service og effektiviteten 🤩
Lidt uhandling ved at der ikke er en kontakt på selve håndtaget f. Eks hvis man er i en snæver rum ,skal man ud til maskinen for at afbryde dampen,ellers en ok maskine
Damprenseren fungerer fint, og den er allerede brugt en del gange i hus, bil og campingvogn.
Mundstykkerne med børster holder ikke godt nok, (den sidste stjerne ) men resten er lige som de skal være.
Og der fulgte en pose ekstra klude med, endnu et plus.

Réponse : Cleanhouse
Damperen gør ikke bedre rent end eddike og en svamp. Jeg kan ikke anbefale at købe den.

Réponse : Cleanhouse
Tager ikke kalkaflejringer men der skal så måske bare bruges lidt eddikevand eller den medfølgende ståluldsbørste. 😊 jeg er tilfreds.
Jeg er positivt overrasket over hvad den faktisk kan.
Den får ikke 5 stjerner, da slangen er nogen stiv og fastsættelse af de forskellige mundstykker er irriterende at få til at sidde og blive siddende.

Réponse : Cleanhouse
Ud over at jeg har brændt mig på den🥹 Er den vanvittig god! Har aldrig pudset vinduer pænere før.
Jeg er fan🥳
De sorte børstehoveder bliver nemt bøjet, så man skal passe på ikke at lægge for meget tryk på under brug. Jeg synes heller ikke, den lever helt op til forventningerne, når det gælder rengøring af fuger.
Når det er sagt, fungerer den godt på mange andre overflader😃

Réponse : Cleanhouse
Rimelig go men børsterne bliver hurtigt ubrugelige de stikker hurtigt lidt i alle retninger nok pg. Varmen🤔
Super god damprenser kan varmt anbefales både til fugerne i badeværelset eller rengøring af bilen. Lille men virkelig god maskine!
Meget hurtig levering.
Har nu med stor succes gjort fliser på badeværelset ren, vinduer i franske døre, køkkenelementer, filter i emhætte og kogeplade. Kan varmt anbefale og dejligt at gøre rent uden kemikalier. Næste projekt bliver drivhuset ind og udvendig.
En lille men stærk maskine som tager næsten alt snavs og skidt, . Lidt snavs tilbage i min gamle ovn og en smule ved fuger i brusekabine, men langt bedre end forventet. Gør rigtig pænt rent uden kemi.
Damprenseren kan gøre ting virkelig rent. Har brugt den til fuger og fliser i baderummet. Det blev så flot. Har også brugt den i ovnen. Den opløser jo ikke alt fastbrændt skidt, men den kommer ind i alle hjørner og sprækker. Har fundet ud af at den også er genial til at puste skidt væk bag radiatorer og renser også nemt alle små kroge på termostaten, som ellers er mega svær at komme til at gøre ren.
Det kræver lidt tålmodighed, men resultatet er virkelig godt. Det føles bare rent og bakteriefrit. Grunden til”kun” 4 stjerner er at den kan virke lidt klein. Gad godt at have en med endnu mere power.
Damprenseren er rimelig let at bruge. Den renser gulvet godt og vandbeholder er let at fylde og sætte på.
Den bruger dog en smule mere vand end forventet.
Virkelig godt produkt! Har virkelig fået min ovn til at skinne som aldrig før
Har fået min bedste hjælper til grov og fin rengøring.
Den står fast i min bil, så jeg altid har den med når jeg er ude og gøre en lejlighed rent eller blot finder noget i en der står til aflevering.
Nikotin tager den uden at jeg skal skrubbe og blive træt i hænder.
Denne lille maskine har sparet mig for så mangel trælse rengøringstimer.
Og god service da den første meldte fejl, en ny på vej samme dag uden diskution.
Denne vil være min faste partner resten af mit arbejdsliv
En savoir plus sur les différents types d'avis.