Banner for Cleanprofs B.V.

Cleanprofs B.V. Avis 1 706

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service, keertje niet geleegd, dus niet schoongemaakt. Werd direct opgelost. Ook aanvraag nieuwe stickers vanwege kapotte container werd vlot opgepakt. Daarnaast worden de containers erg goed scho... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Cleanprofs komt altijd op de afgesproken dag en zelfs als de container niet goed geleegd is, wordt het restant opgeruimd en de container gereinigd! Heel fijn. Ook wordt er altijd snel en goed gereagee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Container altijd netjes schoon en als er per ongeluk eens wat fout gaat dan reageren ze ook altijd netjes en is er altijd een oplossing mogelijk. Gewoon TOP

Noté 3 sur 5 étoiles

Wij hebben 6 keer betaald en de bak is wel 2 keer schoon gemaakt. Elke keer contact met de klantenservice die beterschap beloven en aangeven dat de bak niet goed staat etc etc. Al met al, als je het... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de ménage
  2. Service de conteneurs
  3. Service de ménage à domicile
  4. Service de lavage à pression

Écrit par l'entreprise

Cleanprofs helpt bewoners en bedrijven die waarde hechten aan een schone en frisse leefomgeving. Met ons ervaren team van CleanPro’s zorgen we voor een efficiënte en grondige reiniging van je rolcontainer of kliko, zodat je geen last meer hebt van nare geuren of vervuiling. Wij maken gebruik van biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen en schoon water, dat direct door onze wagens wordt opgevangen en afgevoerd. Hierdoor blijft niet alleen je container schoon, maar beschermen we ook het milieu. Onze flexibele service biedt zowel particuliere als zakelijke klanten de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier hun containers te laten reinigen, zonder gedoe of zorgen. Bij Cleanprofs passen we ons aan jouw behoeften aan. Zo heb je altijd een schone en fris ruikende container, zonder dat het belastend is voor het milieu. Met Cleanprofs draag je bij aan een schoner Nederland, terwijl wij het werk voor je doen.

Cleanprofs - Professionele Reiniging van Rolcontainers en Kliko’s

Écrit par l'entreprise

Met behulp van milieuvriendelijke technieken en krachtige reinigingsmiddelen zorgen we ervoor dat uw containers altijd in topconditie verkeren.
Bij Cleanprofs geloven we dat schone rolcontainers en kliko’s essentieel zijn voor een frisse en hygiënische leefomgeving. Ons team van ervaren professionals biedt een snelle, efficiënte en grondige reinigingsservice voor zowel particulieren als bedrijven. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om afvalcontainers schoon en geurvrij te houden, niet alleen voor de hygiëne, maar ook voor het behoud van een nette uitstraling.

Waarom kiezen voor Cleanprofs?

We Zijn Uw Specialist In Rolcontainer- En Kliko-Reiniging

We Zijn Uw Specialist In Rolcontainer- En Kliko-Reiniging
Bij Cleanprofs zorgen we voor frisse, schone rolcontainers en kliko’s met een snelle en grondige service. We gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmethoden om uw containers hygiënisch schoon te houden. Of u nu kiest voor regelmatige of een van onze andere reinigings pakketten, wij passen ons flexibel aan uw wensen aan. Onze toegewijde klantenservice staat altijd voor u klaar en gaat graag de extra mijl om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent. Kies voor Cleanprofs, en laat ons het werk doen!

Coordonnées de contact

Eerste Reiniging Voor Maar €1,-

Kan jouw bak wel een opfrisbeurt gebruiken? Start dan voor maar €1,- !

4,3

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 56 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Heel goed kan niet beter

Heel goed kan niet beter

Réponse : Cleanprofs B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent en dat alles naar wens verloopt. Daar doen wij het voor.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede afspraken gemaakt en de reiniging…

Goede afspraken gemaakt en de reiniging was ook prima gedaan.

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat de gemaakte afspraken duidelijk waren en dat de reiniging naar tevredenheid is uitgevoerd. Daar zijn wij blij mee.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede reiniging en heel handig

Zeer goede reiniging en heel handig , ik ontvang een bericht wanneer de container word gereinigd en wanneer deze klaar is .

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de reiniging en dat de meldingen rondom de reiniging als prettig en handig worden ervaren. Daar doen wij het voor.

Heel schone bak

Heel schone bak
Ben zeer tevreden

13 avril 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat uw bak weer mooi schoon is en dat u zeer tevreden bent. Daar zijn wij blij mee.

Eerste reiniging

Eerste reiniging. Ziet er goed en netjes uit. Ik ben zeer tevreden

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat uw eerste reiniging goed en netjes is uitgevoerd en dat u zeer tevreden bent. Wij hopen u ook in de toekomst naar tevredenheid van dienst te blijven.

tevreden

tevreden..

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Daar zijn wij blij mee.

Noté 5 sur 5 étoiles

Communicatie vooraf via de app is fijn…

Communicatie vooraf via de app is fijn en het schoonmaken gebeurt grondig en netjes

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat u de communicatie vooraf via de app als prettig ervaart en dat de reiniging grondig en netjes wordt uitgevoerd. Daar zijn wij blij mee.

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet aan beginnen

De container wordt heel vaak niet gereinigd op de aangegeven reinigingsdagen. Eerst ontving ik dan nog een berichtje dat het niet is gelukt en ze de volgende dag langskomen. Vaak gebeurt de reiniging de dag erna ook niet. De kosten worden echter wel van je rekening afgeschreven. Als je hierover contact opneemt, worden de kosten voor een volgende maand niet in rekening gebracht. Dat is wel netjes, maar jammer dat het nodig is. Nadat de container voor de zoveelste keer niet gereinigd is hebben wij opgezegd.

Avis spontané

Beste Marlot,

Dank u voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw container meerdere keren niet is gereinigd en dat u hierdoor heeft besloten het abonnement op te zeggen. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend voor u moet zijn geweest.

Fijn om te lezen dat de compensaties wel naar tevredenheid zijn verlopen, maar wij vinden het uiteraard jammer dat dit nodig is geweest en dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze planning en dienstverlening verder te verbeteren.

Goed schoon

Goed schoon, lekker ruiken

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat uw container goed schoon is en weer lekker ruikt. Daar zijn wij blij mee.

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat uw container weer heerlijk schoon is. Daar zijn wij blij mee.

Schoon zoals verwacht

Schoon zoals verwacht

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te lezen dat uw container schoon is zoals verwacht. Daar zijn wij blij mee.

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat uw GFT-kliko snel en goed is gereinigd. Daar zijn wij blij mee.

Contact is altijd goed

Contact is altijd goed. En persoonlijk en niet door AI. Problemen snel opgelost.

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat u het contact als persoonlijk ervaart en dat problemen snel worden opgelost. Daar zijn wij blij mee.

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te lezen dat wij doen wat afgesproken is. Daar zijn wij blij mee.

Noté 1 sur 5 étoiles

Na de eerste reiniging van de grijze…

Inmiddels is een redelijke oplossing en compensatie geboden. Goede service dus.

Na de eerste reiniging van de grijze kliko op 8 april was deze week (15 april) de GFT kliko aan de beurt
De kliko heeft tot 21.30 uur op de afgesproken plek gestaan. Helaas heeft reiniging niet plaatsgevonden.
Het abonnement was juist afgesloten voor het schoonmaken van de groene bak.
Slechte prestatie dus!

15 avril 2026

Beste Joke,

Onze excuses dat uw GFT-kliko op 15 april niet is gereinigd. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker met het huidige weer waarin het extra belangrijk is dat de GFT-container tijdig wordt gereinigd.

Wij hebben inmiddels een inhaalverzoek voor u ingediend voor 30 april, zodat uw GFT-container alsnog wordt gereinigd. Daarnaast hebben wij een passende compensatie voor u in gang gezet om het ongemak goed te maken.

Wij hopen dat wij het hiermee naar tevredenheid voor u kunnen oplossen en nemen uw melding uiteraard serieus.

Container goed schoongemaakt

Container goed schoongemaakt. Bevestiging van actie goed doorgekomen.

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat uw container goed is schoongemaakt en dat de bevestiging van de reiniging duidelijk is doorgekomen. Daar zijn wij blij mee.

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te lezen dat uw container goed is schoongemaakt. Daar zijn wij blij mee.

Netjes gereinigd!

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te lezen dat uw container netjes is gereinigd. Daar zijn wij blij mee.

Goede service en betrouwbaar

Goede service en betrouwbaar. Ook het resultaat is prima

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat u onze service als goed en betrouwbaar ervaart en dat u tevreden bent met het resultaat. Daar zijn wij blij mee.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie goede service en…

Goede communicatie goede service en container petfect schoon

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de communicatie, de service en dat uw container perfect schoon is. Daar zijn wij blij mee.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus