Har letat och letat efter någon online ehandel som är tillräckligt pålitligt för att kunna beställa ifrån. Kan utan tvekan säga att det blir inte bättre än denna sida! Mycket snabba leveranser och myc... Voir plus
Jag fick en sämre produkt än den vanliga Clear eyes som heter Bright eyes och den fungerar inte alls, istället irriterar den mina ögon mer. Red: jag ber om ursäkt, produkten ni skickade till mig... Voir plus
På nettsiden deres står det 1-2 dager leveringstid. Skjønner at det kan gå litt lengre tid når ting er utsolgt. Men jeg valgte å bytte til en vare dere har. Det er 6 dager siden. Første bestilling er... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Hos oss kan du köpa Clear Eyes i Sverige. Oavsett vilken typ av problem du har – röda ögon, datortrötta ögon, allergi eller irritation – kan du få bukt med problemen genom att köpa produkterna från oss. Alla våra ögondroppar från Clear Eyes säljes i smarta förpackningar med mellan 6 ml och 30 ml i varje. Clear Eyes ögondroppar köper ni hos oss till Sveriges lägsta priser. Vi har snabb leverans och gratis frakt, köp idag och få dina produkter redan imorgon. Vi erbjuder även lägsta-pris-garanti, skulle ni hitta samma produkt billigare någon annan stans så kommer vi matcha priset!
N'a pas répondu aux avis négatifs
Snabb lev och enkelt att köpa och betala
Lätt att beställa och snabb leverans
Lätt att beställa och snabb leverans, men varför kan man inte betala med Swish?
Ta tillbaka den ursprungliga formulan. Denna nya är värdelös
Ta tillbaka den ursprungliga
Betalade för expressleverans
Betalade för expressleverans, tog ändå 14 dagar. Mailade och frågade vart mitt paket var, inte ens ett svar. När det kom fram var det postat med vanligt frimärke, alltså inte ett försök att leverera fort.
Det är rakt av scam får inga produkter
Det är rakt av scam får inga produkter
Dålig service.
Varan var 10 dagar försenad och under den tiden försökte jag få kontakt med er flera gånger. Vilket visade sig att vara helt omöjligt.
Jag trodde att ni hade blåst mig.
Har provat produkten och är nöjd.
Har provat produkten och är nöjd.
Fick varan inom rimlig tid till brevlådan.
Beställde i Oktober och har inte fått…
Beställde i Oktober och har inte fått mina saker ännu! Har mailat men får inget svar heller! Scammers, stay away!!
Har väntat i två veckor på min…
Har väntat i två veckor på min beställning. Spårningslänken fungerar inte och jag har mailat tre gånger men inget svar.
Extremt dåligt!!!!
Fick aldrig någon leverans
Fick aldrig någon leverans, beställde i MARS. Inget svar av kundtjänst och inga pengar tillbaka trots att jag kontaktat dem flera gånger.
Dåligt
Ni har bytt till en annan produkt som inte är originalet. Tänkte jag skulle ge den en chans - men hjälp vad värdelös!! Som att hälla vatten i ögonen. Noll effekt
Bra produkt men lite lång leveranstid.
Känns inte som clear eyes gör
Känns inte som clear eyes gör. Blir svullen och irriterad i ögonen.
Jag har inte fått min beställning och…
Jag har inte fått min beställning och har inte fått mina pengar tillbaka!! Jag har skrivit ett antal gånger om min saknad leverans! Inget svar och ingen bryr sig . Ni från ClearEyesKungen! Skicka mina pengar tillbaka eller min leverans! Kolla min e-post och ni kan se när jag beställt sist och har inte fått , nu har chansen att upprätta er!
Ett tidigare seriöst företag
Ett tidigare seriöst företag, men uppenbarligen inte nu. Jag beställde i April och väntar fortfarande på leverans. Inget svar trots flera skickade mail. Förvånansvärt att man fick ett mail om att de lyckats fylla på sitt lager, häromdagen.