Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

Op 25 maart 2026 heb ik onderhoud laten uitvoeren aan mijn schoorsteen, inclusief vegen en reparatie. Hiervoor heb ik €889,50 betaald. Later heeft een ander erkend bedrijf mijn installatie gecontroleerd en daarbij is vastgesteld dat de schoorsteen niet (goed) is gereinigd, er lekkages aanwezig zijn en er geen duidelijke aanwijzingen zijn dat het onderhoud daadwerkelijk is uitgevoerd.

Daarnaast bleek een geadviseerde vervanging van de schoorsteenkap volledig onnodig en is mijn oude kap meegenomen.

De situatie werd zelfs als onveilig beoordeeld, waardoor ik mijn pelletkachel niet meer durf te gebruiken.

Het bedrijf wijst elke verantwoordelijkheid af en schuift het probleem weg.

Mijn advies: wees zeer voorzichtig en laat altijd een second opinion uitvoeren.

3 mai 2026

Réponse de Clenvio

Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring zo heeft beleefd.

Wij nemen dit soort meldingen, zeker wanneer het om veiligheid gaat, zeer serieus. De door ons uitgevoerde werkzaamheden worden volgens vaste procedures uitgevoerd en vastgelegd. Wij herkennen ons dan ook niet in het beeld dat er geen of onvoldoende reiniging heeft plaatsgevonden.

Naar aanleiding van uw melding hebben wij u juist aangeboden om kosteloos een camera-inspectie uit te voeren, zodat er volledige duidelijkheid zou zijn over de staat van het rookkanaal. Dit aanbod hebben wij gedaan om eventuele zorgen weg te nemen en samen tot een oplossing te komen.

U geeft aan dat een andere partij inmiddels een nieuw rookkanaal en aanvullende werkzaamheden heeft geadviseerd. Dit zijn ingrijpende werkzaamheden die buiten de door ons uitgevoerde opdracht vallen.

Wij vinden het jammer dat u ervaart dat wij geen verantwoordelijkheid nemen, aangezien wij juist hebben geprobeerd met u mee te denken en transparantie te bieden.

Mocht u dit alsnog willen bespreken, dan staan wij open voor een inhoudelijke beoordeling en contact.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed advies snel geplaatst

Goed advies! Na het plaatsen van vogelwering geen duif meer onder mn panelen. Gaas is snel geplaatst nu het nog kon. Tot volgend jaar voor onderhoud van mn pelletkachel. Ben zeer content daarover.

3 avril 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat alles netjes is uitgevoerd en achtergelaten. Daar doen we het voor.

Noté 4 sur 5 étoiles

Dakgoten en dakkapel zijn weer schoon

Dakgoten en dakkapel zijn weer schoon. De tijdsperiode dat we aanwezig moesten zijn mag iets kleiner.

7 avril 2026

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over de service!

Zeer tevreden over de service!
Ze werkten netjes en lieten het ook schoon weer achter.

13 avril 2026

Slechte service

Slechte service, rookkanaal niet schoon gemaakt, winst voorop, klant tevredenheid als 2de. Niet aan te raden.

2 février 2026

Réponse de Clenvio

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren.

Het rookkanaal is tijdens ons bezoek volledig gereinigd volgens de gebruikelijke werkwijze. Wat u aangeeft betreft de dop van het T-stuk, waar sprake was van een verkleuring — vergelijkbaar met verkleuring in een gebruikte kookpan. Dit valt buiten een standaard reiniging, maar er zat geen roetaanslag meer in.

We begrijpen dat dit mogelijk niet duidelijk is geweest en dat dit tot onvrede heeft geleid. Dat is uiteraard niet onze bedoeling.

Noté 2 sur 5 étoiles

Clenvio, NOOIT aan beginnen.

Het bedrijf wat de afgelopen 7 jaar onze schoorsteen heeft geveegd, heeft het rayon afgestoten/overgedragen aan Clenvio en die hebben onze schoorsteen afgelopen donderdag geveegd.
Na een korte visuele inspectie wisten de heren ons over te halen om de schoorsteen te laten frezen want we hadden een schoorsteenbrand gehad en de pijp op het dak moest gerenoveerd worden. Ook de schoorsteenventilator moest vervangen worden.
Dit vond plaats door op ons in te praten en probeerden ons te overtuigen dmv bangmakerij en intimidatie.
Kosten € 1460,00 euro maar met een cash betaling kwam het op € 1200,00.
Pijp renovatie ( ze hebben een grijs goedje op de pijp gesmeerd) was € 340,00 ! 10min werk.
Schoorsteenventilator € 495.00
En dan het "frezen"..
Ze hebben de schoorsteen elektrisch geveegd en daar € 615,00 voor gerekend...en hebben dit frezen genoemd.
Tijd dat ze bezig waren was net aan een half uur.
Verhaal geprobeerd te halen, gezien de kosten, kreeg een telefoontje van dezelfde persoon die de werkzaamheden had uitgevoerd en hij hield voet bij stuk dat alles goed was uitgevoerd en dat de prijzen normaal waren...
Het gesprek verliep uiterst stroef en zijn voorstel was om nooit meer bij ons te komen.
Prima, ze zijn ook niet meer welkom hier.
Ze krijgen 2 sterren omdat de schoorsteen nu wel weer een goede trek heeft maar eigenlijk qua kosten verdienen ze 1 ster.
Clenvio is hier nooit meer welkom.

2 avril 2026

Réponse de Clenvio

Bedankt voor uw review. We herkennen ons niet in de manier waarop de werkzaamheden hier worden weergegeven en vinden het jammer dat dit zo wordt gepresenteerd.

Bij u ter plaatse hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan naar de staat van het rookkanaal en de installatie. De werkzaamheden hebben in totaal circa 3 uur in beslag genomen, waarbij meerdere handelingen zijn uitgevoerd om het probleem daadwerkelijk op te lossen en de trek van de schoorsteen te herstellen.

De door ons uitgevoerde werkzaamheden, inclusief het frezen van het kanaal en overige aanpassingen, zijn vooraf met u besproken en uitgevoerd na akkoord. Wij werken niet met snelle of onnodige oplossingen, maar richten ons op een veilige en duurzame werking van het systeem.

Dat de schoorsteen nu weer naar behoren functioneert, bevestigt dat de werkzaamheden effectief zijn uitgevoerd.

We begrijpen dat er achteraf vragen kunnen ontstaan over de kosten. Hierover hebben wij ook contact gehad, waarbij wij onze werkwijze en prijsopbouw hebben toegelicht.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ze vegen schoorstenen voor de helft.

Schoorsteen laten vegen, maar deze hebben ze maar voor de helft geveegd. Met bellen kom je niet verder dan de klantenservice. Het ligt niet aan hun, maar aan mijn schoorsteen. Ik moet het bedrijf van de kachel maar laten komen. Zo gezegd zo gedaan. Kachelpijp uitelkaar gehaald. Vol rotzooi. Niet geveegd. Foto's gestuurd. Nooit gereageerd. Vreselijk bedrijf. Niet het probleem willen oplossen. Nooit dit bedrijf inhuren.

14 janvier 2026

Réponse de Clenvio

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren.

Wij nemen dit soort meldingen serieus. Bij het vegen van een schoorsteen zijn wij afhankelijk van de constructie en bereikbaarheid van het kanaal. In sommige gevallen kan een volledige reiniging alleen plaatsvinden wanneer onderdelen van de installatie (zoals de kachelpijp) worden gedemonteerd, wat buiten onze standaard werkzaamheden valt.

Op basis van uw review kunnen wij uw gegevens helaas niet terugvinden in ons systeem. We willen dit echter graag voor u uitzoeken en, indien nodig, alsnog met u meekijken naar een passende oplossing.

Mocht u daadwerkelijk klant bij ons zijn geweest, wilt u dan alstublieft contact met ons opnemen via info@clenvio.nl en uw gegevens delen? Dan zorgen wij dat dit zorgvuldig wordt opgepakt.

Slechte service van Clenvio

bedrijf reageert snel op offerteaanvraag. Bij de inspectie drukken ze snel door om het klusje even ter plekke uit te voeren. Ik heb voor een groot bedrag vogelborstels onder mijn zonnepanelen laten plaatsen. Een maand later zitten de roeken er weer onder. Ik heb een betere oplossing gevraagd maar ze laten niks meer van zich horen. Zij hebben deze borstels geadviseerd en geven nu aan dat ik het verkeerde systeem heb gekozen

6 mars 2026

Réponse de Clenvio

Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren.

Tijdens de inspectie hebben wij juist vogelgaas geadviseerd als meest effectieve oplossing. In overleg is er echter gekozen voor een goedkopere optie met borstels, waarbij wij ook hebben aangegeven dat wij hiervoor geen garantie konden bieden. Dit is destijds ook vastgelegd ook op de bon.

Nadat u opnieuw contact met ons heeft opgenomen, zijn wij alsnog bij u langs geweest en hebben wij opnieuw vogelgaas geadviseerd. Daarbij hebben wij zelfs aangeboden om het eerder betaalde bedrag voor de borstels in mindering te brengen op deze oplossing.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer het probleem aanhoudt, en denken nog steeds graag met u mee voor een passende en duurzame oplossing.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus