Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jacob er yderst kompetent og professionel i sin tilgang og behandling. Jeg vil ikke lægge mit ansigt i andre hænder end hans - de største anbefalinger fra mig!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jacob er ikke bare dygtig, han er ekstremt kompetent, grundig og oprigtigt engageret i at skabe det bedste resultat for sine kunder. Man mærker med det samme, at han virkelig brænder for sit... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Clinique spécialisée

Écrit par l'entreprise

CLEVES er en kosmetisk speciallægeklinik i Køge. Vi tilbyder behandlinger med: BOTOX, FILLER, SKINBOOSTER (injektionsbehandlinger), samt PEELING med AHA og RETINOL og hudpleje fra NEOSTRATA m.fl. (CLEVES er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed) Jacob er kosmetisk sygeplejerske med over 8 års erfaring. Hos Jacob kan du forvente: Kvalitet, tilfredshed og god tid.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Jacob er yderst kompetent og…

11 avril 2026

Réponse : CLEVES

Hej Kristina - MANGE TAK for din venlige anmeldelse !!! jeg glæder mig til vi ses igen. Du er altid velkommen - jeg ønsker god weekend :) Venlig hilsen Jacob

Noté 5 sur 5 étoiles

Så har jeg igen været en tur hos Jacob

Så har jeg igen været en tur hos Jacob. Han er bare den bedste. Hvis du vægter, tryghed, sikkerhed og virkelig flotte resultater højt, skal du besøge Jacob i Køge. Han sætter god tid af og lytter og er meget ærlig og har styr på proportioner.
Jeg synes også priserne er virkelig gode i forhold til priser i København .
Og så er han bare behagelig, rolig og nem at tale med. Jeg skal i hvert fald ikke andre steder. Så 10 stjerner herfra 🌸

17 mars 2026

Réponse : CLEVES

Hej Anita TUSIND tak for din venlige anmeldelse. Jeg glæder mig til vi ses igen du er altid velkommen :) Venlig hilsen Jacob

Noté 5 sur 5 étoiles

En helt usædvanlig god oplevelse hos Jacob

Jacob er ikke bare dygtig, han er ekstremt kompetent, grundig og oprigtigt engageret i at skabe det bedste resultat for sine kunder. Man mærker med det samme, at han virkelig brænder for sit arbejde.

Jeg har aldrig før oplevet en behandler, der tog sig så meget tid. Han lyttede, stillede de rigtige spørgsmål og gav mig plads til selv at mærke efter og formulere mine ønsker. Derefter talte vi ærligt og realistisk om mulighederne og om, hvad resultatet faktisk ville blive på sigt.

Det skabte en enorm tryghed i hele processen.

Jacobs faglighed, ro og ærlige tilgang gør en kæmpe forskel og man føler sig virkelig set og taget seriøst som kunde.

Jeg er så glad for, at jeg har fundet Jacob.
Og derfor sender jeg selvfølgelig de varmeste og største anbefalinger herfra.

13 mars 2026

Réponse : CLEVES

Hej Mia TUSIND TAK for din venlige anmeldelse. Jeg har en del som hedder Mia - så hey - fortæl mig lige næste gang vi ses at det var dig som skrev denne trustpilot anmeldelse :) Mange tak ! vi ses Venlig hilsen Jacob

Dygtig og empatisk

Der findes gode og dårlige håndværkere..Jacob er den bedste..hos Cleves får du en personlig, og faglig kompetent rådgivning inden du får behandling. Du er 100% orienteret om, hvad der skal foregå, og der er fuldt ud forventningsafstemt. Jeg er så glad for at komme i klinikken. Du har samme behandler hver gang, Jacob, og alle behandlinger er fuldt dokumenteret med billeder og tekst, og man føler sig set og hørt. Mine allerbedste anbefalinger.

24 février 2026

Réponse : CLEVES

Hej Mette. mange TUSIND TAK for din venlige anmeldelse. jeg er også glad for dine besøg i klinikken :) Du er altid velkommen ! vi ses Venlig hilsen Jacob

Fantastisk arbejde

Fantastisk arbejde. Kan kun give min klarer anbefaling !
Man er tryg og rolig ned til mindste detalje.

19 avril 2025

Réponse : CLEVES

Hej Daniella TUSIND tak for din anmeldelse :) Jeg glæder mig til vi ses igen :) Vi ses Venlig hilsen Jacob

Noté 5 sur 5 étoiles

En stor anbefaling herfra:-)

En stor anbefaling herfra:-)
Har nu fået flere botox og skinbooster behandlinger hos Jacob og har hver eneste gang været så glad og tilfreds med resultatet.
Når man som mig har en forsigtig tilgang til Botox, så har det stor betydning at være i hænderne på en behandler, der virkelig lytter til de ønsker man har.
Tak for denne gang. Vi ses igen om nogle måneder:-)

13 février 2026

Réponse : CLEVES

Hej Dorte MANGE tak for din venlige anmeldelse. Du er altid velkommen - jeg glæder mig til vi ses igen. :) venlig hilsen Jacob

Kæmpe anbefaling

Jeg har gået hos Jacob i et år og jeg har været yderst tilfreds med hvert besøg. Jacob bidrager med en høj professionalitet og en stor kompetence ift. forskellige behandlinger og jeg har opnået et godt resultat, der har stemt overens med mine ønsker hver gang. Han sætter klienten i første række, og kommer med sine ærlige meninger ud fra klientens egne ønsker og præferencer. Derudover føler jeg mig altid tryg når jeg sætter mig i stolen, og det er helt klart altafgørende for mig.
Kæmpe kæmpe anbefaling herfra!

30 janvier 2026

Réponse : CLEVES

Hej Emma :) mange TAK for din meget venlige anmeldelse jeg glæder mig til vi ses igen - du er altid velkommen :)

Virkelig god oplevelse hos Cleves

Virkelig god oplevelse hos Cleves. God service, han tager sig tid, lytter og er meget forstående. Man føler sig tryg, og resultatet af mine læber er super flot. Jeg har været der nogle gange nu og det er samme oplevelse hver gang.

Et virkelig rart menneske – kan klart anbefales!

29 décembre 2025

Réponse : CLEVES

Hej Frederikke TUSIND TAK for din venlige anmeldelse. Jeg er super glad for dine besøg du er altid velkommen - Mange tak :) Venlig hilsen Jacob

Jeg kan varmt anbefale Jacob

Jeg kan varmt anbefale Jacob. Jeg har både fået lavet filler og Botox, og har ved alle behandlinger følt med helt tryg, samt været meget glad for resultatet hver eneste gang.

27 décembre 2025

Réponse : CLEVES

Hej Amanda - MANGE TAK for din venlige anmeldelse :) Jeg glæder mig til vi ses (snart) igen :) venlig hilsen Jacob

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en god oplevelse hos Jacob

Altid en god oplevelse hos Jacob. Man føler sig tryg og kyndigt vejledt i de forskellige behandlingsmuligheder. Jeg er altid gået derfra med et godt resultat og han har min varmeste anbefaling!

23 décembre 2025

Réponse : CLEVES

Hej Anne-Marie MANGE TUSIND TAK for din venlige anmeldelse :) du er altid velkommen - glædelig jul - vi ses venlig hilsen Jacob :)

Super tilfreds

Jeg har været kunde hos Jacob (Cleves) i et par år nu og jeg er super tilfreds med resultaterne.
Jacob er utrolig professionel og leverer altid et godt stykke arbejde. Udover de gode resultater er Jacob altid i godt humør, hvilket gør hvert besøg til en fornøjelse. Man føler sig øjeblikkeligt tryg og i gode hænder.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger og 5 stjerner!

28 novembre 2025

Réponse : CLEVES

Hej Camilla ! TUSIND tak for din venlige anmeldelse. Vi givet hinanden godt humør :) God jul - vi ses - du er altid velkommen :) Venlig hilsen Jacob

Noté 5 sur 5 étoiles

En ærlig, professionel og passioneret behandler man kan stole på.

Jeg har gået hos Jacob i et år, og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Han er utrolig professionel, grundig og god til at vejlede, så man altid føler sig tryg. Det er tydeligt at hans arbejde er en passion - ikke bare et job.

Noget af det jeg sætter allermest pris på er hans ærlighed. Hvis han mener, at en behandling ikke giver mening for dig, siger han det på en respektfuld og professionel måde. Fordi han oprigtigt ønsker det bedste resultat for dig.

Man mærker virkelig at han går op i både kvalitet og tryghed - og det gør hele forskellen.

6 novembre 2025

Réponse : CLEVES

Hej Maria TUSIND tak for din anmeldelse :) jeg glæder mig til vi ses igen :) Du er altid velkommen - god jul :) Venlig hilsen Jacob

Botoxbehandling

Jeg har været til behandling med Botox. Det var en både meget professionel og behagelig oplevelse. Jakob er meget dygtig. Kan varmt anbefales🤗
Annette

4 novembre 2025

Réponse : CLEVES

Hej Annette ! :) MANGE TAK for din anmeldelse. Du er altid velkommen ! Venlig hilsen Jacob

Noté 5 sur 5 étoiles

Anbefalet af veninde og kan kun være…

Anbefalet af veninde og kan kun være mere end tilfreds 🤩🤩
Jacob er mega dygtig og servicemindet.
Spørger ind til ønsker og forventninger og som ny i botox verden, så blev alt besvaret og nænsomt udført.
Var lidt nervøs for om stikkende gjorde ondt og hvad jeg kunne forvente af resultat, men Jacob var mega dygtig til at forklare og holdte øje om hvordan jeg havde det under hele konsultationen.
Ved min anden omgang blev min søn syg med opkast på slaget, hvor jeg skulle komme til konsultationen og måtte derfor aflyse. Jacob var virkelig omsorgsfuld og empatisk og ønskede god bedring.
Ugen efter ringede jeg og bestilte tid til anden omgang og skulle ikke betale for den aflyste tid.
Jeg kan virkelig godt anbefale Jacob CLEVES for det fantastiske resultat og den service og empati han udføre.
10 stjerner herfra 🤩🤩🤩

23 septembre 2025

Réponse : CLEVES

Hej Camilla :) mange tak for alle dine venlige ord :) jeg glæder mig til vi ses - du er altid velkommen :) Venlig hilsen Jacob

Min varmeste anbefaling!

I dag har jeg været hos Jacob igen. Jacob fortjener al den ros og alle de stjerner, han kan få. Så jeg tilslutter mig fanklubben.
Hvis jeg var yngre (jeg er 67), ville jeg kaste mig ud i flere behandlinger, er jeg ret sikker på. Det stiver ens selvværd af, når man ser godt ud.
Filler og Botox fx er ikke permanente løsninger, så man kan bare springe fra, hvis det ikke fungerer.
Det er straks noget andet, når man har fået en kosmetisk operation - som jeg har. Dér er der ingen fortrydelsesret.
Stor tak og ros til Jacob!!!

19 septembre 2025

Réponse : CLEVES

Hej Mette mange tak for din anmeldelse :) det er altid super hyggeligt at have dig på besøg - jeg glæder mig til vi ses igen :) Venlig hilsen Jacob

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale Jakob fra…

Jeg kan varmt anbefale Jakob fra Cleves. Jeg har været til flere behandlinger hos ham, bl.a. både botox og filler, og jeg føler mig altid i trygge hænder. Jakob er utrolig dygtig til at rådgive og vejlede, så man føler sig godt informeret og tryg gennem hele forløbet. Resultaterne har hver gang været virkelig flotte og meget naturlige – præcis som jeg ønskede det.

12 septembre 2025

Réponse : CLEVES

Hej Signe :) MANGE TAK for din anmeldelse. Jeg glæder mig til vi ses igen - Du er altid velkommen :) God weekend venlig hilsen Jacob

5 fortjente stjerner 🌟

Cleves får 5 stjerner af mig, og Jacob har fortjent hver og én.
Jacob er en super cool fyr, der lynhurtigt fik mig til at føle mig tilpas.
Jeg fik fyldt lidt i mine læber for første gang, og det var stort set smertefrit, Jacob skiftede nål undervejs og gjorde hele oplevelsen super behagelig og nem at være i.
Jeg er meget tilfreds med mit resultat og kommer helt sikkert igen 🙏🏻

11 août 2025

Réponse : CLEVES

Hej Amalie TUSIND TAK for din anmeldelse :) Jeg glæder mig til vi ses igen du er altid velkommen :) God weekend - Venlig hilsen Jacob

Yderst tilfreds 🤩

Jeg har været fast kunde hos Jacob, siden han åbnede Cleves i Køge og det bliver jeg ved med at være! 🤩

Jacob er utrolig rar, nærværende og super professionel, og man føler sig virkelig i trygge hænder - både før, under og efter behandlingerne!

Resultaterne er præcis som ønsket og jeg har altid været mere end tilfreds, når jeg er gået ud af døren.

Jacob får min varmeste anbefaling! 🏆

8 août 2025

Réponse : CLEVES

Hej Michelle TUSIND TAK for din venlige besked !!! du er også altid velkommen :) jeg glæder mig til vi ses igen :) God weekend :) Venlig hilsen Jacob

Jeg bor på Amager og får lavet botox i Køge

Jeg bor på Amager og får lavet botox i Køge, behøver jeg sige mere?

Lige fra første gang er jeg blevet mødt i øjenhøjde, og hvis ikke resultatet får dig til at blive hos Jacob, så gør hans æstetik. Aldrig er man i tvivl om at den der går mest op i hvor godt du ser ud, er ham.

Kan kun anbefales.

29 août 2024

Réponse : CLEVES

Hej Camilla MANGE TUSIND TAK for din venlige besked :) Jeg glæder mig til vi ses igen :) god weekend - Venlig hilsen Jacob

Super fantastisk service

Super fantastisk service. Kan kun anbefale Jacob/Cleves

5 août 2025

Réponse : CLEVES

Hej Marie MANGE tak for din anmeldelse jeg glæder mig til vi ses igen :) Venlig hilsen Jacob

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus