L'entreprise a répondu
Jeg har haft super god oplevelse med Climovo.dk, nemt enkelt og hurtigt. Jeg har købt 2 produkter fra hjemmesiden, som bare har været virkelig velfungerende, både for mig og mine børn. Jeg var kort... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Climovo.dk brænder vi for at skabe renere og sundere luft i dit hjem! Vi er en dansk-skandinavisk virksomhed, der specialiserer os i luftrensere, og vi er stolte af at kunne præsentere vores nyeste innovation: En avanceret luftrenser, der er designet til at hjælpe med allergi og astma samt forbedre luftfugtigheden i hjemmet. Vores luftrensere kombinerer moderne teknologi med skandinavisk design og leverer effektiv filtrering, der sikrer dig et sundere indeklima. Uanset om du kæmper med pollen, støv eller tør luft, kan vores produkter gøre en mærkbar forskel for din hverdag. Vi sætter en ære i høj kvalitet, kundeservice og bæredygtige løsninger, så du kan føle dig tryg ved dit køb hos os. Lad Climovo hjælpe dig med at skabe en renere og sundere hverdag for dig og din familie. Vi glæder os til at høre din oplevelse med os! 🌿
Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Hej Lucas
Selvfølgelig vil jeg give en anmeldelse på mit køb.
Det er virkelig SUPER godt og jeg vil til en hver tid anmelde det til andre.
Tusinde tak for en super godt køb 🤩

Réponse : Climovo
Hurtig levering. De 2 luftrenser fungere perfekt. Har også afprøvet dem med røg i stuen.

Réponse : Climovo
God service og brusefilteret er virkelig godt, og har fjernet en masse kalk

Réponse : Climovo
Dejlig oplevelse med produktet bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

Réponse : Climovo
Der spørges om min mening inden jeg har modtaget produktet, nu er brusefilteret ankommet og monteret, måske det lige har hængt lidt i posten.
Er meget tilfreds, føler at vandet er blevet blødere og dermed mere behageligt.

Réponse : Climovo
Jeg er har været bekrymret meget længe for den vand,der kom ud af vandhane.Dels fordi jeg var ligesom klar over,vand er temmelig forurenet,især når man lave mad og kaffe.Jeg søgte på internet og jeg var meget nysgerrig om,det findes,der kan rense vandet og fandt Climovo og læse igennem flere gange og synes,det lyder meget fornuftig.Jeg købte Climovo og installere på min vandhane.Jeg var temmelig overrasket over,hvor rent vand,det kom ud af vandhane.Dermed løste Climovo rent vand og med god samvittighed lave mad og kaffe for min sundhed for altid.Tak til Climovo genial løsning.Kh Chang

Réponse : Climovo
Virker rigtig godt og kan klart se forskel på før og efter vi har fået det på og ikke mindst på kalken
Både i badeværelset og i køkkenet

Réponse : Climovo
Rigtig god service oplevelse. Glad for mine produkter

Réponse : Climovo
Vi købte en vandrens til bruseren, den kom nogenlunde hurtigt.
Vandrenseren til den almindelige vand måtte vi vente på. Fordi sælgeren havde problemer med at få den fra firmaet.
Men en ok handel med en vare som vi i dag ikke ville undvære.

Réponse : Climovo
Jeg er glad for mit produkt og det har hjulpet på min hud

Réponse : Climovo
Jeg bestilte et filter til vandhanen, og trods lidt længere levering har kundeservicen været tip top. Lucas som er CEO af firmaet svarer med det samme på mail, og var også utrolig behjælpelig da jeg havde problemer med at montere filtret. Det var slet ikke svært, jeg manglede bare at tilføje en lille del, som jeg havde overset i kassen. Er glad for filteret og det er lækkert man kan drikke filtreret vand direkte! Super tilfreds med mit køb

Réponse : Climovo
Havde hørt godt om Climovo filtrene fra en bekendt, så tænkte jeg ville prøve. Lider af irriteret hovedbund og har prøvet mange mange ting. Har nu brugt filter på min bruser i 14 dage og kan tydeligt mærke forskel. Hele prisen værd. Har købt 2 ekstra filtre. Nemt og hurtigt at bestille. Hurtig levering. Fortsætter helt sikkert.

Réponse : Climovo
Fantastisk climovoluftrenser, helbredte mit astma og gjorde mig højere tror jeg

Réponse : Climovo
Jeg har købt både luftrenser og vandfilter hos Climovo, og er meget imponeret over hele oplevelsen.
Bestillingen var nem og overskuelig, leveringen hurtig og produkterne lever fuldt ud op til forventningerne. Luftrenseren har allerede gjort en forskel i indeklimaet - luften føles friskere, og der er langt mindre støv i hjemmet.
Vandfilteret virker også effektivt. Vandet smager renere og mere neutralt.
Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker et bedre indeklima og renere drikkevand.
Høj kvalitet, god service og en tryg købsoplevelse hele vejen igennem.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse : Climovo
En savoir plus sur les différents types d'avis.