4,6

Wij zijn door Clixibo goed ondersteund…

Wij zijn door Clixibo goed ondersteund bij de start van ons verhuurbedrijf. Naast de zeer kwalitatieve, stevige photobooth hebben ze ons geholpen bij de eerste paar klussen en alle tips-en-tricks gegeven. Zeer aan te raden!

31 mars 2025

Photobooth

We hebben een ontzettend mooie photobooth ontvangen en zijn er echt heel blij mee! De kwaliteit is absoluut top en alles voelt degelijk en professioneel aan. De bijgeleverde flightcase maakt het helemaal af, praktisch en ook erg stevig. Berichtjes en mails worden super snel beantwoord, ook heel fijn!

20 mars 2026

Kwaliteit 10/10

Kwaliteit 10/10
Service 100/10

Als je ooit wil investeren in een photobooth is dit echt the place to be! Los van de goede kwaliteit is het team altijd bereikbaar voor vragen en bieden zij systemen aan wat het werk makkelijk en efficiënt maakt.

26 février 2026

Vanaf het eerste moment dat we…

Vanaf het eerste moment dat we binnenkwamen bij Clixibo, werden we prettig geholpen door Bram van Berkel.

De kwaliteit van de photobooths is zeer goed. De printers zijn snel, fotokwaliteit ook netjes en de metalen constructie is stevig gebouwd.

We hebben gekozen om de booth af te laten leveren, ook dit is netjes verlopen en alles was kant-en-klaar afgeleverd.

Ook de levering van vervangend fotopapier verloopt snel (meestal als ik in de ochtend bestel, is het de volgende dag in huis) en kan rechtstreeks bij hun zonder minimale afnames.

Mochten we een tweede booth willen, dan weten we jullie weer te vinden.

1 février 2026

Wij hebben nu 3 booths in de verhuur…

Wij hebben nu 3 booths in de verhuur (2x photobooth pro en de houten) en zijn erg tevreden. We hebben ook een booth van een andere aanbieder uit gelderland, maar die heeft een aanzienlijk langzamere computer dan de clixibo tablets.

5 février 2026

PHOTOBOOTHMBCM

Voor mijn business heb ik een photobooth aangeschaft bij Clixibo, en ik ben meer dan tevreden met zowel het product als de service.

Zelf heb ik vooral contact met Sem, en wat een goude kerel is dat! Hij staat altijd klaar, luistert aandachtig en helpt je tot je helemaal tevreden bent. Zijn service komt echt recht uit het hart, en je merkt dat hij echt om zijn klanten geeft.

Ook Bram levert uitstekende service. Dankzij hun inzet en betrokkenheid voelt het kopen van een photobooth niet als een transactie, maar als een fijne samenwerking.

Kortom: zeer tevreden en absoluut een aanrader!

29 janvier 2026

Wij zijn fan

Wij zijn fan! Onze schoolfeesten worden goed aangevuld met de all in one photobooth.

19 janvier 2026

Sem heeft ons telefonisch goed…

Sem heeft ons telefonisch goed geholpen, ook na de aanschaf toen wij vragen hadden over het wijzigen van de printer van fotostrips naar het printen van volledige foto’s.

15 janvier 2026

Top bedrijf

Toppers, we hadden een photobooth aangeschaft, uitmuntend geholpen met advies waardoor we uiteindelijk de beste variant voor onze doeleinden hebben kunnen aanschaffen. Nu al een tijdje in gebruik en werkt super👌

1 décembre 2025