Først får jeg at vide at jeg måske har vundet 4000kr i Føtex, - pludselig er det 500kr af min elregning og et abonnement på 30kr. Meget utroværdigt og rodet fremlægning af en ihærdig sælger.

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Clubsmart giver din mail og dit telefonnummer til forskellige selskaber som derefter spammer dig hele tiden. Jeg bliver kimet ned på både telefo... Voir plus

Jeg ved ikke om det her vil hjælpe, men til alle der vil/ har tænkt sig at anmelde dette forfærdelige firma, så har jeg fundet deres adresse, som måske kan hjælpe på nedlukning af fubfirmaet. ClubS... Voir plus

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Ved ikke hvor de har fået mit nummer…

Ved ikke hvor de har fået mit nummer fra men det har de og de vil ikke slette det igen

Har prøvet flere gange at få dem til at slette det jeg har blokeret det men intet hjælper nu er de anmeldt til politiet men de kan heller ikke gøre noget

16 août 2022

Utroligt snyderi..

Jeg har blokeret Clubsmart numre 5 gange nu. Man modtager gentagende konkurrence/tilbud beskeder, selvom man blokerer og blokerer. Håber nogen får gjort noget snart.

28 juillet 2022

Scam af værste skuffe

Kunne ikke give nul
Her er et firma der samler info om dig og sælger det videre.
Er ret sikker på INGEN vinder noget. Det hele er en hoax for at få dine info

BLIV VÆK
Jeg har idag anmeldt dem, da de nægter at stoppe med deres løgnagtige SMSer
Alle bør gøre det samme.
Svineri

8 mars 2022

Snyder dansker

Hej brug ikke clubsmart, de snyder og lader os vinde og blive medlem, men kun snydt som chefkitchenclub, du ikke kan komme ud af med kun 35% af din indbetaling. Snyd og snyd

7 octobre 2021

Det har været et sandt helved at få…

Det har været et sandt helved at få fjernet mig fra deres spam liste og jeg er der endnu i 48 timer og lad os så se om de bliver ved, ombudsmandene og datatilsynet kommer ind over.

Det øjeblik de får fingerne i din email og telefonnummer giver de det ud til 46 andre virksomheder som ringer i alle timer af døgnet og spammer dig med mail og NÆGTER af stoppe selv om man beder dem trække ens samtykke tilbage Telmore var afgjort de værste. 2 opkald og deres support nægtede at gøre noget, jeg skulle kontakte mit telefonselskab???

Man er nød til at tage fat i hver eneste firma og bede dem stoppe og det tager uger. Hvorfor?
Fordi det øjeblik man har lukke der hvor man gav samtykke har man ingen mulighed for at trække det tilbage i et hug!

Hav for guds skyld ikke noget med dette spam firma at gøre.

20 août 2021

Markedsføring af værste skuffe !!

Denne markedsføringsvirksomhed er alt for aggressiv - har på under 2 døgn modtaget 43 opkald fra sultne, ungdommelige og nogle gange flabede sælgere. En fra Lotte365 var speciel morsom “du kender godt lotto ikke?”
Deltag ikke i deres konkurrencer - ingen vinder, tjo Clubsmart slår nok en mønt på at sælge dine oplysninger til omkring 45 telemarketingselskaber. Så er du glad for din fritid og skal passe dit arbejde — så spar dig selv for 20+ opkald pr dag :(

5 mai 2021

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Jeg bliver kimet ned på både telefon og SMS af diverse sælgere.

14 avril 2021

Total fup

Har aldrig givet oplysninger til denne hjemmeside/undersøgelse. Det er fup og de giver dit telefonnummer og mail til 20 forskellige selvskaber som spammer dig.
Kan ikke ringe til dem for at komme ud af dette møg

15 mars 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit