COAX Copenhagen Avis 2 247

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har kun haft positive oplevelser hos Coax! Altid hurtig levering. Nogle varer kan have længere leveringstid, men de oplyser om det før, under og efter køb. Produkterne er god kvalitet, dog synes... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig lækkert produkt og str skema var som skrevet mangler dog også noget længde skema nå det dragter man køber da nogen kan være længere end andre i kroppen. Me produktet var godt lækkert pakket ind... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sindssyg hurtig ekspedition, trods det var få dage inden juleaften. De manglede et par strømper, som var i restordre, men jeg fik straks tilbud om at få sendt et andet par med istedet. Dagen efter jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og lækre produkter til frække oplevelser. Gode priser og inspirerende billeder. Kunne personligt godt bruge "højde"mål på bodies/catsuits, da jeg åbenbart har en længere torso.

À propos de l'entreprise

1. Boutique de lingerie

Écrit par l'entreprise

COAX Copenhagen er en oplevelse fra det øjeblik du træder ind. Så læn dig blot tilbage og nyd den magiske rejse og følelsen af, at din nysgerrighed og lyst vækkes...

Lingeri & kostumer

Écrit par l'entreprise

fra 1-2 dages leveringstid - også lørdage.
Fragt fra 39,-
Vi leverer din pakke for: 39,- uden omdeling 59,- med omdeling
Anonym
100% diskret og anonym levering.
Returret
30 dages fuld returret.
Gratis ombytning
Vi ombytter gratis din vare, hvis størrelsen ikke passer eller hvis varen ikke faldt i din smag.
Vil du lære os bedre at kende?
COAX Copenhagen er en shop drevet af piger for piger - mændene er naturligvis også mere end velkommen ;-) Hos COAX Copenhagen er det vores mission at tilbyde så bredt et udvalg, til så bredt et publikum, som muligt. Derfor rejser vi ud i hele verden lige fra Holland til Hollywood, for at finde alle de unikke, anderledes og fede mærker. Vi ønsker at dække både store som små størrelser og gør samtidig vores bedste for, at kunne tilbyde lingeri, badetøj og kostumer i alle prisklasser - så alle kan være med. Så uanset om du ønsker eksklusivt lingeri fra high-end brands eller om du går mere op i, at det skal være et på et prisniveau som kan overskues - så kan du finde det i vores forretning.
Vores historie
I 2009 startede vi narremissen.dk - i dag COAXcopenhagen.dk - i en lille Københavner lejlighed. Det skulle bare være et sjovt og udfordrende “side” projekt. Men i 2010 voksende narremissen.dk ud af den lille lejlighed og tilblivelsen af et større eventyr (end nogen havde drømt om) var i gang. I 2016 indgik CPHagen ApS - som ejer COAXcopenhagen.dk - partnerskab og vi knokler i dag alle sammen, for at vores kunder skal kunne få det bedste af det bedste. I 2018 blev narremissen.dk voksen og det resulterede i et navneskift - COAX Copenhagen. Vi valgte at ændre navnet, så det passede bedre til den udvikling, som shoppen havde taget og den retning, som vores kunder trak os i. Alle de nye brands og produkter er blevet mere eksklusive og byder på et væsentlig bredere sortiment, som henvender sig til et bredere publikum - men vi holder os naturligvis stadig til vores altid fantastiske priser.
Det er vigtigt for os:
Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder, derfor sidder vores søde COAX piger klar i kundeservice og på chatten for at hjælpe dig. Produkternes leveringstid finder du under de enkelte modeller - leveringstiderne varierer afhængig af brand. Vi pakker bestillinger og sender dem afsted alle hverdage - i weekenden holder vi fri ;-) Kl. 15.00 kommer postmanden og afhenter pakkerne, som typisk vil blive leveret den efterfølgende dag - også lørdage, hvis du får leveret 'uden omdelig'. Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere, er du altid velkommen til at skrive til os :-)

Coordonnées de contact

16 février 2026
Logo de COAX Copenhagen

Réponse : COAX Copenhagen

Hej Nikolaj Larsen,

Vi vil gerne sikre en god oplevelse for alle kunder og beder derfor om, at anmeldelser holdes konkrete og relevante for købet.

COAX Copenhagen

Noté 1 sur 5 étoiles

Har ikke fået bytte vare i nu undskyl

Har ikke fået bytte vare i nu undskyl
Venter og venter

15 février 2026
Logo de COAX Copenhagen

Réponse : COAX Copenhagen

Tak for din anmeldelse, Thomas.

Vi kan se, at din ombytning blev modtaget hos os i går (mandag), og den er behandlet i dag (tirsdag).

Som skrevet i vores handelsbetingelser behandler vi ombytninger og returneringer inden for op til 14 dage i travle perioder - og normalt inden for ca. en uge.

COAX Copenhagen

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til denne webshop! Servicen er helt i top – hurtig, venlig og professionel fra start til slut. Leveringen var lynhurtig, og jeg blev virkelig imponeret over kvaliteten af undertøjet. Det sidder perfekt, føles lækkert og er tydeligt lavet i materialer, der holder.

Det er uden tvivl pengene værd, og det føles som en lille luksus at handle her. Og så skal jeg lige nævne indpakningen: altid smuk, eksklusiv og virkelig gennemført – man føler næsten, man får en gave hver gang. ✨

Jeg handler helt sikkert her igen!

10 février 2026
Avis spontané

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus