1. Service de traiteur

Cocktailors is a creative, high-end event and cocktail solutions company. We create unforgettable memories.

4,4

10/10 Service og cocktails

Vi havde vores årlige julefest i virksomheden EPOS fredag d. 28/11.

Festen var rigtig god og cocktailors gjorde den endnu bedre med at være virkelig gode at samarbejde med ift. timing, opsætning, drift og afslutning.

10/10 til Kasper og hans team af outstanding cocktailors.

28 novembre 2025

Vi havde fornøjelsen af at have Kasper…

Vi havde fornøjelsen af at have Kaspar og hans team til at stå for drinksene til vores event, og de leverede en virkelig fantastisk oplevelse.
Professionelt, hurtigt og servering af de lækreste drinks, som vores gæster elskede. Vi kunne helt klart overveje at booke dem igen til en fremtidig fest!!

9 novembre 2024

Avdelningsfest på arbetet

Med anledning av en housewarmingfest i avdelningen hade vi beställt en cocktailmenu från Cocktailors. Det var verkligen pricken över i:et och det lilla extra! Kaspar och hans team var super professionella, effektiva, hurtige, trevliga, positiva, glada och serverade de mest fantastiska cocktails. Alla frågade om när de kommer tillbaka nästa gång. Så det är helt säkert att de gör, kommer tillbaka! Tack för att ni gav oss det lilla extra och fick alla på ett gott humör!

19 janvier 2023

Vi brugte Kaspar og Cocktailors til vores bryllup…

Vi brugte Kaspar og Cocktailors til vores bryllup, og det var en virkelig god oplevelse. Både fordi de cocktails de laver var super gode, men også fordi hele processen op til og efter bare var en rigtig god kundeoplevelse. Kaspar svarer altid hurtigt og professionelt, og udviser stor fleksibilitet. Man føler sig i trygge hænder hos Kaspar, og de har de varmeste anbefalinger her fra.

24 septembre 2022

Fantastiske cocktails og bartenders

Jeg har afholdt flere events, hvor Cocktailors har sørget for dejlige cocktails. Planlægningen med Kaspar har været super god. Han svarer hurtigt og tilretter altid efter vores behov. Kaspar er professionel og meget service-minded. Dette er også tilfældet under selve eventsne, hvor han selv + evt. flere bartendere, han sørger for kommer i god tid før eventen. Kaspar sørger selv for alt fra mobilbar til glas. Når eventsne er i gang, er den flotte bar altid et samlingspunkt og hvis man er i humør til det, er Kaspar altid klar på en god snak. Kvaliteten af ingredienserne er super høj og jeg er virkelig imponeret over hvor lækre cocktails der serveres med stort smil og højt serviceniveau. Jeg vil til enhver tid booke Cocktailors til mine events.

12 octobre 2022