L'entreprise a répondu
Vlotte bestelling, vlotte levering, goed artikel. De kleur van de geleverde sloffen was wel verschillend van de kleur op de site, maar dat is voor mij aanvaardbaar.
L'entreprise a répondu
Wij slapen al jarenlang onze beste dromen op de natuurlijke slaapproducten van COCO-MAT. Doordat ik na jarenlang insomnia te hebben gehad eindelijk goed kan slapen, heeft dit zalige bedsysteem oprecht... Voir plus
L'entreprise a répondu
Welkom bij COCO-MAT. Ervaar de kunst van écht slapen Ontdek bedden en slaapproducten van 100% natuurlijke materialen zoals kokosvezel, natuurlijk rubber, wol, katoen, zeegras en hout. Elk product wordt met vakmanschap met de hand gemaakt, waarbij tijdloze traditie en modern design samenkomen. Bij COCO-MAT staat duurzaamheid centraal. Onze producten zijn vrij van synthetische chemicaliën en plastics, met respect voor jouw gezondheid én het milieu. Dankzij hernieuwbare en recyclebare materialen bieden wij niet alleen kwaliteit en comfort van topniveau, maar dragen we ook bij aan een groenere wereld. Bezoek onze Flagship store in Amsterdam, ons prachtige nieuwe filiaal in Den Haag of ontdek ons volledige assortiment online in onze e-store en ervaar hoe natuur, vakmanschap en innovatie samenkomen, want écht comfort is natuurlijk, duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan.
Bij COCO-MAT Nederland staat kwaliteit centraal

Overtoom 89, 1054 HC, Amsterdam, Pays-Bas
Matras is gemaakt van natuurlijk materiaal en het grote voordeel dat we de hard of zacht - heid voor de helft van het matras naar wens kunnen aanpassen. Dit is nu onze tweede topper vanaf 2000 dus al ruim vijfentwintig jaar ervaring met Cocomat.

Réponse : COCO-MAT Nederland
Vlotte bestelling, vlotte levering, goed artikel.

Réponse : COCO-MAT Nederland
Een puur natuur product van klein tot groot . . . en de bestelling verliep prima. Dit bedrijf vertegenwoordigd de natuur in zijn kwaliteit.

Réponse : COCO-MAT Nederland
Goede advisering bij keuze aankoop bed en efficiëntie aflevering (met verhuislift, 6e verdieping) en installatie + afvoer oude bed. Bed voldoet volledig aan verwachtingen!

conform verwachting/offerte geleverd.
vervanging van bestaande Iviskos toppers.

Réponse : COCO-MAT Nederland
Kennis van zaken. Goede uitleg hoe om te gaan met de nieuwe topper en matras van CoCo-mat. Bij het afleveren van de topper, ze nemen echt de tijd zodat alles duidelijk is.

Réponse : COCO-MAT Nederland
heel accuraat in het verzenden naar buitenland .
mooi verpakt en snel,
alleen helaas deze keer verkeerde maat slopen.

Réponse : COCO-MAT Nederland
Ik heb een meer dan goed bed gekocht bij CocoMat aan de Overtoom. Hij zit goed in elkaar met primair natuurlijke en duurzame grondstoffen cq producten.
Ik heb jarenlang een Swiss sense gehad, dat vond ik verschrikkelijk liggen. Ik ben er echt achtergekomen dat goedkoop duurkoop is bij een bed. Een investering in jezelf die het waard is en dagelijks nodig hebt maar veel en veel minder snel afschrijft dan een mooie snelle auto.
De adviseur heeft veel tijd voor me uitgestoken om allerlei matrassen en plussen en minnen door te nemen. Fijne aftersales ook indien er ma de aankoop nog wat moet gebeuren.

Réponse : COCO-MAT Nederland
Ik slaap al jaren uitzonderlijk goed op een bed van Coco-Mat. De natuurlijke materialen maken écht het verschil: alles voelt comfortabel, ademend en van hoge kwaliteit. Wat ik vooral waardeer is dat het bed volledig anti-allergisch, zonder metaal en puur natuur is – ideaal voor een gezonde en rustige nachtrust.
Sinds ik op dit bed slaap, word ik uitgerust wakker en heb ik geen last meer van allergieën of onrustige nachten. Je merkt aan alles dat Coco-Mat staat voor duurzaamheid, vakmanschap en welzijn. Een investering waar ik elke nacht opnieuw van geniet. Absoluut een aanrader!

Réponse : COCO-MAT Nederland
Zeer vriendelijk winkelpersoneel, terzake kundig. Goede voorlichting en hulp. Prettige winkelinrichting.
Uiteraard spreekt de zorg voor het milieu me aan, daarvoor kwam ik bij Cocomat terecht!

Réponse : COCO-MAT Nederland
Hele goede begeleiding bij de aankoop en top levering en afhandeling.

Réponse : COCO-MAT Nederland
En savoir plus sur les différents types d'avis.