Banner for COCO-MAT Nederland

COCO-MAT Nederland Avis 40

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Vlotte bestelling, vlotte levering, goed artikel. De kleur van de geleverde sloffen was wel verschillend van de kleur op de site, maar dat is voor mij aanvaardbaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij slapen al jarenlang onze beste dromen op de natuurlijke slaapproducten van COCO-MAT. Doordat ik na jarenlang insomnia te hebben gehad eindelijk goed kan slapen, heeft dit zalige bedsysteem oprecht... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de lits
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher
  3. Magasin de meubles
  4. Magasin d'ameublement et de décoration
  5. Magasin de matelas

Écrit par l'entreprise

Welkom bij COCO-MAT. Ervaar de kunst van écht slapen Ontdek bedden en slaapproducten van 100% natuurlijke materialen zoals kokosvezel, natuurlijk rubber, wol, katoen, zeegras en hout. Elk product wordt met vakmanschap met de hand gemaakt, waarbij tijdloze traditie en modern design samenkomen. Bij COCO-MAT staat duurzaamheid centraal. Onze producten zijn vrij van synthetische chemicaliën en plastics, met respect voor jouw gezondheid én het milieu. Dankzij hernieuwbare en recyclebare materialen bieden wij niet alleen kwaliteit en comfort van topniveau, maar dragen we ook bij aan een groenere wereld. Bezoek onze Flagship store in Amsterdam, ons prachtige nieuwe filiaal in Den Haag of ontdek ons volledige assortiment online in onze e-store en ervaar hoe natuur, vakmanschap en innovatie samenkomen, want écht comfort is natuurlijk, duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan.

Droom duurzaam, slaap natuurlijk

Bij COCO-MAT Nederland staat kwaliteit centraal

Bij COCO-MAT Nederland staat kwaliteit centraal
Bij COCO-MAT draait alles om natuurlijke materialen, vakmanschap en een goede nachtrust. Onze matrassen, bedden en accessoires zijn gemaakt om lang mee te gaan, zodat jij elke nacht heerlijk kunt slapen én je bewust bijdraagt aan een duurzamere wereld. Van het oogsten van materialen tot de afwerking van je bed: we letten op elk detail. Zo kies je niet alleen voor comfort, maar ook voor kwaliteit die blijft liggen, nacht na nacht, jaar na jaar.

Coordonnées de contact

Alles ging goed

Goed en snel levering

7 avril 2026

Réponse : COCO-MAT Nederland

Bedankt voor uw mooie review en geniet van uw (h)eerlijke kussen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Matras is gemaakt van natuurlijk materiaal

Matras is gemaakt van natuurlijk materiaal en het grote voordeel dat we de hard of zacht - heid voor de helft van het matras naar wens kunnen aanpassen. Dit is nu onze tweede topper vanaf 2000 dus al ruim vijfentwintig jaar ervaring met Cocomat.

1 janvier 2026

Réponse : COCO-MAT Nederland

Wat geweldig om te horen! 😊 Al 25 jaar COCO-MAT ervaring en nog steeds tevreden, daar worden wij blij van! Fijn dat het aanpasbare comfort zo goed bevalt. Op naar nog veel heerlijke nachten!

Noté 4 sur 5 étoiles

Vlotte bestelling en levering

Vlotte bestelling, vlotte levering, goed artikel.

16 mars 2026

Réponse : COCO-MAT Nederland

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review!

We begrijpen uw opmerking over de kleur van de sloffen heel goed. Omdat onze sloffen in wisselende kleuren worden geleverd, is de kleur altijd een kleine verrassing. Om daar zo transparant mogelijk over te zijn, proberen we dit ook zo duidelijk mogelijk in de webshop te vermelden.

Fijn om te horen dat dit voor u geen probleem was, en we hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop!

Snel geleverd

Snel geleverd

6 mars 2026

Réponse : COCO-MAT Nederland

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. Veel plezier met je aankoop en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij COCO-MAT.

Fijn kussen!

Goed product, snelle levering. Wel aan de prijs.

23 février 2026

Réponse : COCO-MAT Nederland

Bedankt voor de mooie review! 😊

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het kussen en de snelle levering. We begrijpen dat het een investering is, maar met zuiver scheerwol kies je echt voor natuurlijke kwaliteit, comfort en duurzaamheid.

Veel plezier van het kussen! 🐑✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Een puur natuur product van klein tot…

Een puur natuur product van klein tot groot . . . en de bestelling verliep prima. Dit bedrijf vertegenwoordigd de natuur in zijn kwaliteit.

23 février 2026

Réponse : COCO-MAT Nederland

Wat een prachtige review, dank u wel! 🌿
Fantastisch om te horen dat u onze natuurlijke kwaliteit waardeert en dat de bestelling soepel is verlopen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service voor top bed!

Goede advisering bij keuze aankoop bed en efficiëntie aflevering (met verhuislift, 6e verdieping) en installatie + afvoer oude bed. Bed voldoet volledig aan verwachtingen!

17 février 2026

Réponse : COCO-MAT Nederland

Wat een prachtige review, bedankt daarvoor! 😊
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Daar doen we het voor! Geniet van jullie nieuwe bed en van heerlijke nachten slaap.
Green greetings, team COCO-MAT

conform verwachting/offerte geleverd.

conform verwachting/offerte geleverd.
vervanging van bestaande Iviskos toppers.

19 février 2026

Bedankt voor de review!
Fijn om te horen dat alles volledig conform verwachting en offerte is geleverd. We hopen dat de nieuwe toppers weer zorgen voor extra comfort en een heerlijke nachtrust.

Réponse : COCO-MAT Nederland

Bedankt voor je lieve review Brenda! En kom gezellig weer eens langs in Den Haag. Liefs, team COCO-MAT

Kennis van zaken

Kennis van zaken. Goede uitleg hoe om te gaan met de nieuwe topper en matras van CoCo-mat. Bij het afleveren van de topper, ze nemen echt de tijd zodat alles duidelijk is.

21 janvier 2026

Réponse : COCO-MAT Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat onze uitleg en begeleiding rondom de nieuwe topper en matras van COCO-MAT zo gewaardeerd worden. We nemen graag de tijd om alles duidelijk toe te lichten, zodat u optimaal kunt genieten van uw aankoop. We wensen u veel comfortabele nachten toe! 😊

Aandacht en advies

Aandacht en advies. Beiden waren super!

8 janvier 2026

Réponse : COCO-MAT Nederland

Dank je wel voor het achterlaten van deze positieve feedback. Dat waarderen we enorm!

Noté 3 sur 5 étoiles

heel accuraat in het verzenden naar…

heel accuraat in het verzenden naar buitenland .
mooi verpakt en snel,
alleen helaas deze keer verkeerde maat slopen.

6 janvier 2026

Réponse : COCO-MAT Nederland

Dank je wel voor je review en je fijne woorden over de snelle verzending en verpakking. Jammer om te horen dat de kussenslopen niet de juiste maat hadden. In je bestelling zie ik twee sets kussenslopen van 80×80 cm staan. Zou je willen aangeven welke maat je hebt ontvangen, of welke maat je eigenlijk had willen hebben? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Eindelijk een kwalitatief bed

Ik heb een meer dan goed bed gekocht bij CocoMat aan de Overtoom. Hij zit goed in elkaar met primair natuurlijke en duurzame grondstoffen cq producten.

Ik heb jarenlang een Swiss sense gehad, dat vond ik verschrikkelijk liggen. Ik ben er echt achtergekomen dat goedkoop duurkoop is bij een bed. Een investering in jezelf die het waard is en dagelijks nodig hebt maar veel en veel minder snel afschrijft dan een mooie snelle auto.

De adviseur heeft veel tijd voor me uitgestoken om allerlei matrassen en plussen en minnen door te nemen. Fijne aftersales ook indien er ma de aankoop nog wat moet gebeuren.

11 septembre 2025

Réponse : COCO-MAT Nederland

Dank voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat u eindelijk weer écht goed slaapt. Goede nachtrust is onbetaalbaar, en we zijn blij dat ons bed daar elke nacht aan bijdraagt. Veel heerlijke, diepe slaap gewenst! 😴

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijk en eerlijk kussen.

Heerlijk en eerlijk kussen.

3 janvier 2026

Réponse : COCO-MAT Nederland

Dank je wel! 😊 Fijn om te horen dat je zo blij bent met je kussen. Geniet van je (h)eerlijke nachtrust!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik slaap al jaren uitzonderlijk goed op…

Ik slaap al jaren uitzonderlijk goed op een bed van Coco-Mat. De natuurlijke materialen maken écht het verschil: alles voelt comfortabel, ademend en van hoge kwaliteit. Wat ik vooral waardeer is dat het bed volledig anti-allergisch, zonder metaal en puur natuur is – ideaal voor een gezonde en rustige nachtrust.

Sinds ik op dit bed slaap, word ik uitgerust wakker en heb ik geen last meer van allergieën of onrustige nachten. Je merkt aan alles dat Coco-Mat staat voor duurzaamheid, vakmanschap en welzijn. Een investering waar ik elke nacht opnieuw van geniet. Absoluut een aanrader!

8 juillet 2025

Réponse : COCO-MAT Nederland

Wat een prachtige review, dank je wel! 🌿 Geweldig om te horen dat je al jaren zo goed slaapt en dat de natuurlijke materialen en het vakmanschap van COCO-MAT zo’n positief verschil maken.

Goede, milieuvriendelijke producten

Zeer vriendelijk winkelpersoneel, terzake kundig. Goede voorlichting en hulp. Prettige winkelinrichting.
Uiteraard spreekt de zorg voor het milieu me aan, daarvoor kwam ik bij Cocomat terecht!

16 octobre 2025

Réponse : COCO-MAT Nederland

Dank je wel voor je mooie review! 🌿 Geweldig om te horen dat onze milieuvriendelijke producten en onze service zo goed bij je in de smaak vallen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele goede begeleiding bij de aankoop…

Hele goede begeleiding bij de aankoop en top levering en afhandeling.

1 janvier 2026

Réponse : COCO-MAT Nederland

Dank je wel voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de begeleiding, levering en afhandeling. Veel plezier met je (h)eerlijke bed! 😊

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus