Coffeeshop West - Amsterdam Genetics Ban Tam Shop Avis 10

4,4

1. Magasin de cannabis

Coffeeshop West, gevestigd aan de Balboastraat 19-H in Amsterdam-West, is een moderne en toegankelijke coffeeshop waar kwaliteit, service en een ontspannen sfeer centraal staan. Gelegen in een levendige maar minder toeristische buurt van de stad, biedt Coffeeshop West een prettige omgeving voor zowel vaste klanten als bezoekers die Amsterdam verkennen. De locatie is goed bereikbaar met fiets en openbaar vervoer en ligt in een karakteristiek deel van Amsterdam-West, weg van de drukte van het centrum. Bij Coffeeshop West staat een zorgvuldig samengestelde selectie centraal. Het assortiment wordt met aandacht gekozen en regelmatig vernieuwd om constante kwaliteit en versheid te waarborgen. Bezoekers kunnen rekenen op een gevarieerd aanbod dat aansluit bij verschillende voorkeuren. Het team is klantgericht en professioneel, en helpt graag bij het maken van een passende keuze. Transparantie en duidelijke uitleg vormen daarbij een belangrijk onderdeel van de service. De coffeeshop hecht veel waarde aan een rustige en respectvolle omgeving. Zowel richting klanten als richting de buurt wordt er gewerkt met aandacht voor discretie en professionaliteit. De ontspannen sfeer en overzichtelijke setting maken Coffeeshop West tot een vertrouwd adres in Amsterdam-West. Door de combinatie van een goede locatie, consistente kwaliteit en vriendelijke service is Coffeeshop West een populaire keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare coffeeshop in Amsterdam.

4,4

Hasj en wiet soortjes

Zag via social media leuke content, ik zocht al een tijdje een shop die mee gaat met de tijd, en ook die nieuwe soorten hasj en wiet naar amsterdam haalt. voor mij echt een aanwinst deze nieuwe shop.

good vibes only - just like Bob Marley said, let the herb reveal the real you!

23 mars 2026

Top coffeeshop

Gister voor het eerst naar deze coffeeshop geweest, fijn personeel en een mooie lijst aan wiet en hasj. Personeel is vriendelijk, denkt met je mee en neemt de tijd om goed advies te geven. Zeker een aanrader om even lekker te ontspannen!

20 mars 2026

Tried the new Coffeeshop West Genetics…

Tried the new Coffeeshop West Genetics as a local from Amsterdam West — very solid first impression.

Everything feels fresh and well put together, with a nice selection and a calm, easygoing vibe. Staff is welcoming and knows what they’re doing.

Really strong start for a new spot, and already my favorite.

20 mars 2026