Nem og oplysende hjemmeside samt ordre information. Købte et par sko on-line inden kl 16.00. Skoene var allerede fremme dagen after i Kbh. Havde forinden skrevet en mail vedr. retur politik. Sv... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har to gange handlet på collabo, sidste gang i fredags. Første gang jeg handlede var bukserne for små, og jeg fik dem byttet med det samme. Bestilte bukser og et par sko i fredags, dem kunne jeg... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fremragende service.. !!!! Fik i julegave et par carhartt bukser som desværre ikke var den rigtige størrelse. Disse var købt 2 måneder inden juleaften og alligevel valgte Collabo helt gnidningsfrit... Voir plus

L'entreprise a répondu

Varen kom hurtigt frem. Var desværre for stor i størrelsen. Collabo sendte en QR-kode, så vi kunne sende varen retur. Få dage efter varen blev sendt, var pengene på kontoen. God service, og høflige... Voir plus

1. Magasin de streetwear

Informations provenant de diverses sources externes

Collabo sælger tøj og sko med inspiration fra et kreativt og voksende boardmiljø. Køb online eller i vores fysiske butik i Esbjerg.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

229 avis

Bestilte dem om torsdagen og fik dem om…

Bestilte min varer om torsdagen og fik dem om fredagen. Virkelig hurtig levering og god service. Ikke sidste gang man har handlet ved jer! :)

6 mai 2019

Hej Lydia
Tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldese, det betyder meget for os.
Robert Hansen collabo.dk

Kan kun anbefales

Bestilte et par sko. Regnede med at der gik flere dage før jeg fik dem men nej!. Jeg fik dem sku 2 dage efter 😀. Kan kun anbefales. Rigtig god service

9 mars 2019

Meget tilfreds

Der er intet at sætte en finger på.
Det ihvertfald ikke sidste gang jeg handler der 😊

7 décembre 2018

Réponse de Collabo

Tak Simone! rigtig god weekend!

Rigtig god kundeservice!

4 décembre 2018

Hej Helle
Tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldese. Det betyder meget for os.

Robert og team collabo.dk

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. Så flot service, da det er en gave jeg skal give væk, kom den da flot indpakket i så flot gave papir. Ikke sidste gang der handles her 😉

9 novembre 2018

Hej Conny
Tak for din anmeldese og tak fordi du gav dig tid til at skriv her! det betyder meget for os.
Rigtig god weekend

Robert collabo.dk

Kan klart anbefale Collabo .

Kan klart anbefale Collabo .
Super fede carhartt bukser til en god pris. Samt kundeservice ud over det sædvanlige .👍
Helt sikkert et sted jeg kommer til at handle igen.

6 septembre 2018

Réponse de Collabo

Tak Anita! Dejligt at høre du har vært glad for at handle ved os. God weekend

Top Betjening !

Har ingenting at peje fingre af! Jeg bestilte 2 par bukser fredag formiddag, og dagen efter om formiddagen, fik jeg besked om at pakken var klar til afhentning. Jeg blev lovet levering på 1 dag, og under 24 timer senere, så var den modtaget.

5 stjerner her fra! Bestiller helt sikkert fra jer igen. :)

3 septembre 2018

Hey Kenneth

1000 tak for den gode anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os. Tak

Fremragende service!

Bestilt fredag, leveret lørdag! Hvad kan man mere forlange? :-)

1 septembre 2018

Hej Nanna

Tak for din anmeldelse. Fedt du gav dig tid til at skrive, tak.

Go dag

Rigtig var første gang

Rigtig var første gang, og levering dagen efter.
Hvad mere kan man forlang.

20 août 2018

Hej Philip

Tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter jeg stor pris på.
God weekend

Robert collabo.dk

Kanon service!! Og lyn hurtig levering.

Kanon service! Jeg fandt et par sko som ikke var til at finde nogle steder, men så fandt jeg den til sidst inde på collabo.dk og så vil jeg bare sige tak for god behandling. Jeg bestilte mine sko fredag eftermiddag omkring kl 16. Og allerede lørdag morgen kl. 9 Var min sko klar det afhentning det vil jeg bare sige tak for! Det er ikke hverdag man oplever så hurtigt levering og fik også mega god service. Jeg skrev de gerne måtte sende stickers(klistermærker) med i pakken og det fik jeg også. Så alt i alt var det bare i super oplevelse!! 😊🤙 det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos collabo.dk 😄

18 août 2018

Hey Emil!

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord! Er glad for, at du er tilfreds med servicen og forløbet i forbindelse med din ordre. Du må have en rigtig god weekend! :-)

Mvh,
Mathias - Collabo.dk

Super service

Super service. Hurtig levering. Og min dreng på 10 år elskede at der var klistermærker med i pakken.
Vil bestemt købe varer herfra igen

14 juin 2018

Réponse de Collabo

Hej Majbrit. 1000 tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os. Rigtig god weekend!

Robert