Bestelling geplaatst, snel geleverd. Er was echter met 1 van de shirts iets niet helemaal goed (de naad was niet mooi gestikt), contact gehad met de klantenservice en het is direct heel netjes opgelos... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestelling gedaan was niet zeker van de maat dus de grootste genomen, bleek te groot direct gemakkelijk online retour aangemeld en een maat kleiner aangevraagd. Nieuw pakket was nog sneller binnen als... Voir plus
Hele fijne basics. Heb inmiddels in korte tijd 10 items gekocht. Bezorgdienst is erg snel. Zij laten ook weten wanneer je een maat groter of kleiner zou moeten bestellen dan wat je normaliter draagt... Voir plus
Over het algemeen vind ik dit een leuk merk. Zo heb ik wat leuke jurkjes en een trui (van een wat oudere collectie), waar ik erg over te spreken ben. Laatst een bestelling gedaan van de basic shirts,... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Online fashion webshop voor Vrouwen en Mannen! Shop nu onze nieuwe Summer '18 collectie. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
Coordonnées de contact
Bos en Lommerweg, Amsterdam, Pays-Bas
- colourfulrebel.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 19 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Ik heb nu 2 producten besteld en…
Ik heb nu 2 producten besteld en ontvangen en de kwaliteit is echt mega mooi! Een sweater en een T-shirt maar ik ben er heel erg blij mee. Het is het geld waard 😊
Met een woord: top!
De verzending was snel en de kwaliteit is altijd top! Heel blij met Colourful rebel, ik heb al meerdere dingen uit hun toffe collecties 🤩.
Ook genoeg bezorg opties om het zo te laten leveren dat het voor jou uitkomt, top!
Mooie jurken en Mooie stoffen
Makkelijk bestellen online, genoeg keuze en verder is de levering over het algemeen snel. Ik heb inmiddels 8 jurken van colourful rebel in allerlei soorten en verschillende stoffen. Het blijft qua jurken mijn favoriete merk. Helemaal happy ermee.
Prachtige blazers!
Prachtige blazers! Heb er inmiddels 4 😍
Snelle levering en fijne kortingen zo nu en dan.
Ik heb een sweater besteld die erg mooi…
Ik heb een sweater besteld die erg mooi en zacht is, alleen heel erg pluizig aan de binnenzijde. De pluisjes lagen door het hele huis. Verder had ik artikelen die ik terug wilde sturen. Ik vind het een goede service dat je meteen iets anders kan kiezen (en evt bijbetalen indien nodig). Het nieuwe artikel werd meteen verstuurd zodra ik het retourpakket heb afgegeven. Top geregeld!
Super leuke set voor een leuke prijs
Super leuke set voor een leuke prijs. Daarnaast ook snelle service!
Fijne kwaliteit voor een goede prijs
Fijne kwaliteit voor een goede prijs. Levering ging ook snel, ook nog geruild zonder problemen of kosten!
Allemaal top
Hele snelle levering! Fijne site om te shoppen en een super leuke collectie!❤️🔥
Ik had twee bestellingen geplaatst die…
Ik had twee bestellingen geplaatst die snel werden geleverd. Eén van de bestellingen wilde ik direct retourneren. Het duurde even voordat ik een bevestiging ontving dat de retourzending was ontvangen, terwijl Klarna inmiddels al herinneringen stuurde voor de betaling.
Nadat ik hierover een e-mail had gestuurd, kreeg ik binnen enkele uren een reactie en werd er direct een passende oplossing geboden.
Helaas bleek ook de andere bestelling niet helemaal naar wens. Ook deze kon ik zonder problemen retourneren. Binnen een paar dagen was alles verwerkt en ontving ik hierover een terugkoppeling.
Echt top! Uitstekende klantenservice, snelle reacties en een nette afhandeling van de retouren. Zeker een aanrader.
Het wordt snel bezorgd en goede kwaliteit/service
Het wordt snel bezorgd, kwaliteit is top en er was iets defect en kreeg binnen 2 dagen een nieuw exemplaar toegestuurd :)
Snelle levering en goede…
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding. Heel blij met mijn items!
Bestelling ,goede kwaliteit en super…
Bestelling ,goede kwaliteit en super snel altijd geleverd.
Heel snelle levering
Heel snelle levering. Handig systeem met omruilen ipv retourneren. Kwaliteitsvolle artikelen!
Goeie kwaliteit van kledij
Goeie kwaliteit van kledij! Veel keuze!Snelle levering. Echt super 🤩
De levering ging snel
De levering ging snel, product goed ingepakt. Kortom goeie service.
En daarbij blij met het gelichte product
Heerlijk zittende kleding van mooie…
Heerlijk zittende kleding van mooie zachte stof. Snelle levering
Super!
Aantal blazers besteld en ze zitten heerlijk!
Van een was de maat niet naar wens en deze kon ik heel makkelijk ruilen.
Blazers kloppen verder ook qua kleur zoals op de foto staat.