Mecz: Arsenal 2:2 Liverpool 27.oct.24 Organizacje oceniam bardzo pozytywnie wszystko zgodznie z ustaleniami. Wyjazd dobrze zaplanowany, tak zeby uczestnik nie musial sie niczym za bardzo przejmow... Voir plus
L'entreprise a répondu
Cały wyjazd zorganizowany świetnie. Stadion, atmosfera, poziom gry to angielska Premier League gwarantuje sama w sobie ale Pan Daniel sprawił, że na obcej ziemii człowiek nie musi się martwić niczym p... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super zorganizowany wyjazd od samego początku do samego końca. Całodobowa opieka koordynatora przez co nie musiałem się o nic martwić. Sam mecz to niezapomniane przeżycie. Piłka w Anglii jest traktowa... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
ComeOnVilla! will help you fulfil your dream of witnessing Premier League football with that extra personal touch that will make your experience truly bespoke and unforgettable. Our vision is to curate unique football memories for life. And we do it all with a focus on reliability, transparency, and customer satisfaction. Our packages include airport transfers, ensuring a seamless travel; a dedicated coordinator who will greet you at the airport, transport you comfortably to your hotel, and assist with any queries throughout your stay. Package prices are fixed and reflect the specific configuration included, however, ComeOnVilla! provides flexibility to customise the trip whether you want to shorten or extend your stay, explore other cities, self-book the transport or arrange a stadium tour. Clients are also welcome to upgrade their experience with a full coordinator support, including match-day assistance and 24/7 phone help during the stay. Match tickets are integral to our packages; we do not sell tickets separately. Tickets provide access to home team supporter sections. We offer Standard, Premium, and VIP packages but clients are welcome to utilise our trip configurator to outline their requirements and receive a personalised quote.
Coordonnées de contact
4 Cawse Street, OX16 9FH, Banbury, Royaume-Uni
- +44 7858436221
- contact@comeonvilla.com
- comeonvilla.com
Bardzo polecam
10/10, pierwszy raz korzystałem z tego typu usługi i jestem pewny, że nie ostatni (zdecydowanie u ComeOnVilla!). Życzliwość, dostępność, merytoryka na najwyższym poziomie. Wyjazd dopięty na ostatni guzik, wszystko dokładnie wyjaśnione jak postępować na miejscu a do tego w przyzwoitej cenie. Bardzo polecam!
Wyjazd MUN-Aston Villa bardzo…
Wyjazd MUN-Aston Villa bardzo udany.Wrazenia super ,hotel rewelacja w centrum Manchesteru.Kontakt z organizatorami 24h.Polecam jak najbardziej
Organizacja na 5+
Organizacja na 5+, stały kontakt, wyjaśnienia w razie potrzeby. Generalnie fajna opieka.
Przylecieliśmy w piątek ok 2.00 pm i zorganizowaliśmy sobie transport uberem do hotelu.
Hotel położony w samym sercu Manchesteru, typowy dla 3* w Anglii, czysto, dobre śniadania, restauracja-pub na dole. Wszędzie blisko na pieszo - SUPER! Pub crawl w piątkowy wieczór fantastyczny! Dodatkowo pogoda dopisała.
Sobota we własnym zakresie, ale zwiedziliśmy sobie stadion Etihad M.City a później Galerię Trafford, która wywarła nam mnie MEGA pozytywne wrażenie swoją wielkością, markami obecnymi w niej oraz potężnym sklepem JD (witryna ok 80m długości).
Ponadto super puby-restauracje na 1 piętrze - klimatycznie.
Niedziela - dzień meczowy. Z hotelu można piechotą (ok 60min spokojnym tempem, spacerem) pójść sobie wcześniej. Organizacja na miejscu REWELACJA! Nie czujesz że przyszło na mecz 70tys. ludzi. Jest jedzenie, picie, pamiątki itp. Pomimo wydającej się olbrzymiej ilości ludzi przed Fanstorem, zakupy poszły sprawnie - do 45-60 min. Po meczu, również nie ma takiego tłoku, aby czuć dyskomfort. My też wróciliśmy piechotą do hotelu. Polecamy wizytę w pubie The Millestone - typowy brytyjski pub, świetna atmosfera, śpiew, zabawa. Dla bardziej dystyngowanych osób, są piękne restauracje, szczególnie polecamy włoskie. W poniedziałek, dzień chill-outu i powrót do domu.
POLECAM - super wyjazd!
Dzięki Daniel za stały kontakt - ComeOnVilla! Ltd.
Pozdr. R! & J!
Świetny wyjazd na mecz do Londynu
Świetny wyjazd na mecz do Londynu. Gorąco polecam organizację wyprawy piłkarskiej zorganizowanej przez ComeOnVilla! Pełen komfort skupienia na meczu i bardzo profesjonalna obsługa. TOP 🔝
Bardzo udany wyjazd
Bardzo udany wyjazd, pogoda dopisała. Hotel sprawił pozytywne wrażenia -blisko centrum. Przed wyjazdem otrzymaliśmy niezbędne informacje o wyjeździe, a w trakcie pobytu mieliśmy kontakt przez komunikator z organizatorem.
Organizacja wyjazdu na mecz Tottenham-…
Organizacja wyjazdu na mecz Tottenham- Arsenal bardzo dobra . Miejsca na stadionie Rewelacyjne . Opieką podczas pobytu Bardzo Dobra. Polecam jako organizatora wyjazdów na mecze ligi angielskiej 🙂
Londyn Chelsea-Arsenal
Wyjazd do Londynu zorganizowany perfekcyjnie, od transferów, przez przelot, aż po nocleg. Zero stresu, zero problemów, wszystko dopięte na ostatni guzik ❤️
Hotel w porządku, choć śniadania… no cóż 😅 Ale umówmy się, to Londyn, tam jedzenie rzadko zachwyca. Głodni nie chodziliśmy, więc misja wykonana!
Największym wygranym tego wyjazdu był zdecydowanie mój mąż 😅 mecz Chelsea–Arsenal spełnił jego marzenia. Ja też mega zadowolona!
Podsumowując: super organizacja, świetna atmosfera i zero nerwów. Polecam każdemu, kto chce wyjechać i po prostu dobrze się bawić🤟
Wyjazd na mecz bardzo udany
Wyjazd na mecz bardzo udany. Przelot, transport z lotniska, bilety, zakwaterowanie wszystko bezproblemowo. Kontakt na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam.
Zdecydowanie polecam!!!
Idealnie zorganizowany wyjazd na dwa mecze. Bardzo dobry hotel w idealnej lokalizacji. Miejsca na stadionach idealne. Transfery zaplanowane i zrealizowane bardzo dobrze.
Polecam!!!
Wyjazd na mecz Liverpoolu i Manchester…
Wyjazd na mecz Liverpoolu i Manchester United był bardzo udany. Organizacja na bardzo dobrym poziomie. Stały kontakt z organizatorami - zarówno w Polsce jak i na miejscu. Wszystko odbyło się bezproblemowo i uczciwie.
To był cudowny i niezapomniany czas!!
To był cudowny i niezapomniany czas!!! Spełnienie marzeń mojego ukochanego ❤️ Dzięki ComeOnVilla nie musieliśmy się o nic martwić, wszystkim od A do Z zajęli się Ci wspaniali ludzie, a my mogliśmy celebrować ten ważny dla nas czas. Szczerze mogę polecić tę firmę każdemu kto marzy o wyjeździe na mecz ligi angielskiej, a nie ma pojęcia jak się za to zabrać, oni zorganizują wszystko za Ciebie 🫶 Gorąco i z czystym sumieniem polecam ComeOnVilla!!! Jeszcze raz! Dziękujemy! ❤️🫶
Pierwszorzędna ekipa
Pierwszorzędna ekipa, wszystko zorganizowane profesjonalnie, na bieżąco odpowiadano na pytania. Miejscówka na hotel rewelacyjna, dzięki za niezapomniane wspomnienia
Po raz kolejny skorzystałem z usługi i…
Po raz kolejny skorzystałem z usługi i się nie zawiodłem, wyjazd zorganizowany perfekcyjnie, pełna opieka podczas niego i świetny kontakt przed
Liverpool - Arsenal
Polecam wyjazdy z ComeOnVilla wszystko zorganizowane super, o nic nie bylo trzeba sie martwic na kazdym etapie albo dostalismy informacje mailowa lub przewodnik co kiedy i gdzie, kupilismy pakiet premium z lepszymi miejscami na stadionie ogladalo sie kapitalnie przy samej murawie, warto wiec wziac lepszy pakiet zeby obejrzec mecz z bliska :)
Wszysko było bardzo dobrze…
Wszysko było bardzo dobrze zorganizowane, nie było absolutnie żadnych problemów.
Pełen profesjonalizm opieka nad…
Pełen profesjonalizm opieka nad klientem 24/h piszesz i masz od razu odpowiedź na każde pytanie wyjazd na mecz był zorganizowany od A do Z wszystko tam jak było napisane tak było mecz wyjazd atmosfera nie do opisania coś pięknego z całego serca polecamy wyjazdy na mecze z świetną i zorganizowaną firmą ComeOnVilla to był nasz pierwszy raz ale napewno nie ostatni tym razem napewno jeszcze większa ekipa pojedziemy więc jak macie ochotę na nie zapomniany wyjazd na mecz to nie wachajcie się rezerwujcie pozdrawiam 👌😊😊
Liverpool :Everton
bardzo polecam firmę come on villa wszystko sprawnie i pomyślnie w sprawie biletów lotów i noclegów. Jestem mega zadowolony z wyjazdu i wygranej Liverpoolu Dzięki come on villa mogłem spełnić swoje marzenie Emocje na stadionie nie z tej ziemi pozdrawiam Daniela pomocny facet i szybko podpowiada wrazie pytań na wyjeździe
Świetny organizacja wyjazdu i super…
Świetny organizacja wyjazdu i super komunikacja od początku rozmów o wylocie do powrotu do kraju. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu do Londynu i polecamy serdecznie. My na pewno wrócimy do ComeOn Villa!!!

Réponse : ComeOnVilla! Ltd
Warto wracać!
Już drugi raz wykupiłem wyjazd i drugi raz jestem dokładnie tak samo zachwycony organizacja wyjazdu :)) cały wyjazd przebiegł bez problemu i świetnie się bawiliśmy. Na duży plus ponownie kontakt z organizatorem. Serdecznie polecamy z całą rodziną!

Réponse : ComeOnVilla! Ltd
En savoir plus sur les différents types d'avis.