Købte Comfit™ Original Push-Up Bh, meget billigt produkt og leveringstiden var som forventet. Bh'en er meget behagelig i stoffet, rart at den er sømfri og uden spænder. Desværre dur støtten i skålen... Voir plus
Lisez les avis des autres
Størrelsen er meget lille. Ift Størrelsesskemaet passede den slet ikke. Jeg kontaktede dem via mail, og de svarede hurtigt tilbage. De tilbød at sende en ny gratis i en anden størrelse. Ellers skal va... Voir plus
Bestilte 2+1, de kom inden for den lovede tid på ca. 3 uger. BH'erne passer perfekt, brugte det størrelsesskema, der findes på hjemmesiden. Det er meget god kvalitet, og blødt materiale. Ikke noget d... Voir plus
Jeg bestilte 2+1 og efter nogle uger modtog jeg dem. De ser rigtig fine ud og er lækre at have på, men skålen er desværre alt for lille selvom resten sidder super godt. Jeg bestilte ud fra størrels... Voir plus
Jeg køber for 500 kr da jeg stoler på…
Jeg køber for 500 kr da jeg stoler på de i forvegen gode anmeldelser . Jeg får en gang skrammel,skriver og beder om en retur label ,som ikke kommer porto skal man selv betale 25 til 30 euro . Så jeg vægler at sige ja tak til tilbudet om at få nogle andre 3 istedet for 2 . Og de andre kan jeg beholde til en fin gave . Hm.... de 3 bh er der kommer ,er lavet til et menneske som har bryster i hals højde og alle 5 bher er smidt i en skraldespand til textil afbrænd .
jeg har bestilt 3 Bh'er i min normale…
jeg har bestilt 3 Bh'er i min normale str. men de har en dårlig pasform, skålene er for små og omkredsen for stor, så jeg kan ikke bruge dem, men skal man reklamere over dem er det til Kina, hvor de skal sendes hen, men man skal man kontakte firmaet først, så det er håbløst hvem kan snakke kinesisk. og sende dem til Kina koster mere en det man har givet for dem
Ingen reaktion ved reklamation
Øv! Da jeg efter 3 mdr reklamerede på en defekt limning/syning var det åbenlyst en ai genereret kundeservice, der svarede mig. Jeg kunne ikke få åbning til mere personlig betjening. Jeg fik endda samme svar to gange i vores “dialog”, hvor ai åbenlyst fejlfortolkede mit spørgsmål.
Jeg har nu opgivet og vil ikke anbefale køb her da Comfit ikke forholder sig til defekt varer.
Super service, Kan kun anbefale Comfit-dk
Kan kun anbefale Comfit-dk. Bestilte bh’er som ikke passet i størrelsen. Skrev en mail og fik svar dagen efter. Jeg kunne bare bestille nogle ny og de kom uden beregning 10 dage efter. Skulle ikke sende de første retur, men bare glæde en ven, da det ville være for dyrt i fragt. Super service og hurtig svar. Mega tilfreds med pasform og kvalitet af bh. Hilsen Linda
Simple små BHer som er billigere hos…
Simple små BHer som er billigere hos Temu. Jeg forsøkte å returnere, men det koster nesten like mye i returfrakt som å kjøpe ny. Fikk tilbud om å kjøpe ny med 100% rabatt i stedet for å returnere for få en større størrelse. Bare tull, styr unna, dette er ren svindel.
Frygteligt i hvert fald hvis man ønsker…
Frygteligt i hvert fald hvis man ønsker at returnere. Varen kommer åbenbart fra Kina så der skal der returneres til med skyhøje omkostninger. Hold jer langt væk fra dette firma .
Meget dårligt produkt
Meget dårligt produkt , mht pasform og materialer dårlig kvalitet.
Viser sig at være næsten umulig at returnere , bliver truet med at det er dyrt og de forsøger at presse mig til alle mulige mærkelige løsninger der handler om at reklamerer for deres dårlige produkter , får fornemmelse af at tale med chat gbt
Kina bras
Kina bras, forkert størrelses guide og dyr returnering.
STOP med at køb her fra, for din egen skyld.
Meget lang levering
Den er sendt afsted for 14 dage siden, og når jeg tracker den, står at der går op til 2 uger mere før jeg modtaget det, hvis jeg da modtager den.
SKRALD
SKRALD! Virkelig dårligt produkt. Ikke størrelses svarende. Sendt fra Kina, Kundeservice ikke eksisterende. Og yderst kritisabelt returnerings politik.
Koster mere end produktet selv
Hold jer langt væk. SKAM. Varen sendt fra HongKong
Kan kun tilslutte mig alle de dårlige anmeldelser. Hold jer langt væk. Kinesisk firma.
Str. passer slet ikke og når man vil sende retur står det for egen regning hvilket koster fra 250kr og op. De skriver samtidig at det er dit ansvar at pakken kommer retur og du ikke kan være sikker på den kommer frem og derved ikke får dine penge retur.
Det er desværre dyre lærer penge. Rigtig ked at at jeg denne gang ikke fik kigget på trustpilot først. Så det er en afskrivning. ØV ØV ØV
Dejlig Bh sidder perfekt jeg er meget…
Dejlig Bh sidder perfekt jeg er meget tilfreds
Meget hjælpsom kundeservice og god…
Meget hjælpsom kundeservice og god information fra bestilling til modtagelse af mit køb 👍😊
Dejlig stof
Dejlig stof, super åndbart men små i størrelserne.
Har købt 3 i min normale størrelse og 1 i et nummer større ingen af dem passer ordentlig, desværre 🤷🏼♀️
The cup size is a bit smaller then…
The cup size is a bit smaller then expected, but otherwise it’s a great fit. You get an ekstra piece that give you an opportunity to make it a bit bigger around.
I would buy it again
Fantastiske produkter og fantastisk…
Fantastiske produkter og fantastisk betjening, virkelig UG herfra 🌼🙌🏻🤗
Lynhurtig levering og super lækre og…
Lynhurtig levering og super lækre og velsiddende produkt som passer perfekt!
Fantastisk bh (org.)
Fantastisk bh (org.). Den sidder perfekt. Intet falder ud, under eller over, heller ikke når man bukker sig gentagende gange. Jeg skifter aldrig til normal bh igen. For første gang mærker jeg ikke jeg har noget på og det den følelse er vanedannende.
Perfekt
Jeg købte jeres 3 for 2 pris og er virkelig blevet overrasket over hvor gode de er at have på. Og de er også skide gode til træning
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.