Producten zijn super soms moet je iets langer wachten op je bestelling, maar het komt altijd goed. De communicatie gaat soms ook wat traag. Maar de kwaliteit van de broeken zijn altijd top. Daarnaast... Voir plus
Lisez les avis des autres
Nadat ik (wel langer dan verwacht) mijn pakket met broeken had ontvangen, misten er 2 broeken. Gelukkig een fijne reactie én 1 broek kon ik zelfs nog in een maatje groter krijgen. Deze nalevering gin... Voir plus
9 mooie comfortbroeken besteld. Alle 9 mooi en goede kwaliteit. Helaas iets langer erop moeten wachten vanwege de drukte van black friday. En het contact leggen was af en toe wat moeilijk. Maar uitein... Voir plus
onlangs bestelling van 5 broeken, maar 4 geleverd...na wat heen en weer mailen geld niet geleverde broek terug ontvangen...kan gebeuren, maar netjes opgelost helaas 22 juli weer bij mijn nieuwe beste... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Comfortmode is de website voor jouw favoriete comfortbroeken! Wij zijn de goedkoopste op de markt.. bekijk snel onze site voor al onze acties.
Coordonnées de contact
A répondu à 36 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Fijne broeken met een prima prijs.
Fijne broeken met een prima prijs.
Twee keer besteld, de eerste levering duurde wat lang. Tweede keer was mijn bestelling er al heel snel.
Maar deel ontvangen en klantenservice reageert niet
Ik heb 5 broeken besteld. Heb er maar twee gekregen. Heb de klantenservice al een aantal keer gemaild maar krijg alleen als antwoord dat dat heel vervelend voor me is. Op latere mails wordt niet gereageerd. Ik wil gewoon mijn bestelde broeken ontvangen of, als ze er niet meer zijn, mijn geld terug. Zo moeilijk kan het toch niet zijn lijkt me. Het gaat om bestelnummer 27847. Los het op onderhand! Update. De missende broeken zijn inmiddels terugbetaald. Op de broeken is niets aan te merken. Die zitten altijd heerlijk.
Broeken zitten heerlijk!
Heb hier al eerder mooie broeken besteld. Ze zitten heel comfortabel. Fijn dat ze ook in verschillende kleuren broeken hebben. Ik ben tevreden!
Fijne broeken
De broeken zitten heerlijk en hebben een hoog percentage katoen wat ik zelf erg prettig vind. De broeken werden snel geleverd .
Prima broeken voor een fijne prijs
Prima broeken voor een fijne prijs.
Bestelling ging gewoon super en snel zoals altijd.
Hoop dat er ook nog zomerbroeken komen met dunnere stof. Zien heerlijk en comfortabel.
Super broeken
Snelle verzending super broeken
Met name omdat ik oedeem benen heb en er ook mooie ruime modellen zijn
Hele mooie broeken goede kwaliteit en…
Hele mooie broeken goede kwaliteit en zitten heerlijk ik draag ze altijd
Prima broeken voor een mooie prijs
Super broeken
Klantenservice reageert niet.
Klantenservice reageert niet.
Broeken al 6 dagen ‘onderweg’, alleen volgens postnl nog niet eens ontvangen

Bestelling
Ik heb 10 dagen geleden een broek besteld. Nog steeds niets ontvangen. Diverse mails gestuurd maar geen enkele reactie mogen ontvangen .
Pakket is ook nog steeds niet ontvangen bij post.nl.
Ik heb ze de kans te geven om te reageren, maar helaas vandaar de review.

Réponse : Comfortmode
1 ster omdat de broeken zelf goed zijn….
1 ster omdat de broeken zelf goed zitten en fijn zijn. Toch adviseer ik hier niet om te bestellen.
1ste keer bestellen duurde mega lang.
2de keer bestellen had ik wel bericht gehad dat het was verstuurd maar kwam er niks binnen. Na contact met de chat, kreeg ik te horen dat het er nog lag en dat er 1 broek niet meer op voorraad was. Deze omgewisseld en toen kon het de dag in 1x wel bezorgd worden.
3de keer bestellen, opnieuw drama. Wel verzendbevestiging maar het duurt opnieuw mega lang tot het binnen is.
Ze gaven aan last te hebben van drukte en weinig personeel, maar toen ik uitleg vroeg waarom ze dan wel mails kunnen versturen met aanbiedingen, maar niet dat het drukker kan zijn dan normaal en dat je bestelling is vertraagd, krijg ik helaas geen antwoord op.
Ik zou ze niet aanbevelen!

Réponse : Comfortmode
Het duurt ongelooflijk lang als jullie…
Het duurt ongelooflijk lang als jullie zeggen dat het verzonden is en de tijd dat het bij goparcel aangekomen is. Slechte verzender

Réponse : Comfortmode
Ik ben zeer tevreden over de broeken
Ik ben zeer tevreden over de broeken. De pasvorm en lengte zijn erg goed.
De broeken zijn mooi en zitten goed
De producten zijn goed, jammer dat niet altijd alles geleverd wordt.
Een heerlijk broek bij jullie besteld…
Een heerlijk broek bij jullie besteld en alles was me naar wens. Als ik dus weer zo'n broek wilt bestellen dan zeker bij jullie snelle levering en alles goed bij te houden per mail...echt toppie ik hou der van.
Aanrader
Meerdere malen bestelling gedaan en dik tevreden. De broeken zitten lekker, blijven best lang mooi en kosten een prikkie. Kortom Aanrader!
Bestel hier niet!!!!
Bestel hier niet!!!!
Ten eerste wacht je mega lang op bestelling. Ten tweede krijg je geen bevestiging dat bestelling niet is aangekomen
Ten derde je kan mail sturen of via chat maar geen reactie.
Voel me erg opgelicht
De broeken zitten altijd goed ALS je…
De broeken zitten altijd goed ALS je eenmaal de juiste maat hebt. DAarom heb ik er al zeker 10
DE levering is ook snel en netjes.
Ik heb al met al zeker 9 broeken besteld maar laatste niet goed
Ik heb al met al zeker 9 broeken al besteld maar de laatste flaired een keer gewassen in de wasmachine en daarna gedroogd op de lijn ,toen was de stof
helemaal geribbeld ,dus niet zoals de andere broeken .Dus wat doen we hier mee.
Groeten W.Niemarkt.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.