Lækreste kager og sødeste betjening!! Vi fik kager fra comfycakes ifm. vores datters barnedåb. Kagerne var så flotte og smagte mega godt, og de blev spist fuldstændigt op! Comfycakes var super sød... Voir plus
Hej comfycakes. Tak for En virkelig lækker lagkage! Smagskombinationen var perfekt afbalanceret, og konsistensen mellem de bløde bunde og den cremede fyld mee chokolade stykker og jordbær stykk... Voir plus
Écrit par l'entreprise
På Amagerbrogade 142 finder du Comfycakes.En lille charmerende kagebutik med ca. 8 siddepladser. Her kan du forkæle dig selv med hjemmebagte kager og god kaffe. Butikken drives af Nadia som dagligt kreerer lækre kager til den kvalitetsbevidste kageelsker. Udover det daglige udvalg kan du hos Comfycakes bestille kager til diverse events både privat og som virksomhed. Alle vores kager er bagt fra bunden med fokus på gode ingredienser og masser kagekærlighed. Hos Comfycakes er det ligeledes muligt at bestille glutenfri samt et mindre udvalg lactosefri samt veganske kager.
Amagerbrogade 142, 2300, københavn, Danemark
- kager@comfycakes.dk
- comfycakes.dk
Vi fik minikager til vores søns…
Vi fik minikager til vores søns konfirmation og alt fra bestilling til kontakten med Nadia undervejs, priser, afhentning og vigtigst kvaliteten af kagerne var bare helt i top. Vores gæster roste dem til skyerne. Kan varmt anbefale Comfy Cakes og særligt, hvis man gerne vil støtte en lokal butik.
Comfycakes er den lækreste kage butik i…
Comfycakes er den lækreste kage butik i Storkøbenhavn. Indehaveren Nadia laver de mest velsmagende Blondies, cookies samt kager. Er kæmpe fan af særlig hendes Blondies og cookies samt gulerodskagen,mums gør jer selv en tjeneste når i har lyst til kage og tag forbi her, så lækkert og friskt lavet mums🤤 En super sød venlig betjening mødes du med her, og man får lyst til at komme igen og igen🥳🙌🏽
Lækreste kager og sødeste betjening!
Lækreste kager og sødeste betjening!!
Comfycakes var super søde til at lave særlige kager til gæster der ikke kunne tåle laktose, gluten mm.
Vi giver absolut topvudering og kan kun anbefale andre at bestille derfra. :)
Helt perfekt!
Helt perfekt!
Ankom til aftalt tid og smagte af himlen.
Vi havde bestilt vanilje cupcakes med topping og Nøddebund a lá Christianshavnertærten.
Nøj den nøddebund var fantastisk. Cupcaken var også lækker og ikke for tør, men nøddebunden ❤️❤️❤️❤️
Havde bestilt for mange, så spiste en nøddebund til morgenmad. Den er virkelig god!!
Super nice, at leveringen kunne være lige inden, de skulle på bordet, så vi ikke skulle finde køleskabs plads.
Kan anbefales!!
Charmerende perle midt på Amager med gode kager.
Comfycakes, er en lille perle midt på Amagerbrogade. Et hyggeligt lille sted med charmerende indretning. Her fik vi nydt en fantastisk kop kaffe og de gode velsmagende og søde kager tilberedt af Nadia (ejeren). Her får man et smil, og hun fortæller gerne om hver enkelt kage som hun selv laver i sin lille butik. Vi havde en god oplevelse og en kage førte til at vi måtte smage lidt på de mange variationer hun havde udstillet. Har man brug for et pusterum, et hyggeligt hjørne, lidt lækkert til sig selv eller gæsterne, så vil jeg med glæde anbefale denne perle.
Lækker lagkage
Hej comfycakes.
Tak for En virkelig lækker lagkage! Smagskombinationen var perfekt afbalanceret, og konsistensen mellem de bløde bunde og den cremede fyld mee chokolade stykker og jordbær stykker i var fantastisk. Dekorationen var enkel, men elegant – en fryd for både øjne og smagsløg. Absolut en nydelse fra start til slut!
Har allerede lagt min næste bestilling🎂
Helt fantastisk kage til fødselsdag.
Helt fantastisk kage til fødselsdag.
Jeg bestille Talkage med chokoladebrownien til min kollegerne– blød og velsmagende og utrolig flot kage. Og selv Cheesecake i Glas var fantastisk. Jeg bestiller klart igen, når der skal holdes stor fest næste gang. De kan klart anbefales. Tak for hjælpen Nadia.
vh. Eva

Hyggeligt Spot
Virkelig hyggeligt spot, sindssyg god Kage😋og virkelig god pris👀
Udsøgt smagsoplevelse og super service.
Udsøgt smagsoplevelse og super service.
Jeg har både bestilt kager til arrangementer, børnefødselsdag og bare til hjemlig hygge. De er bare absurd gode. Vellavede, smukke, gode råvarer og en kæmpe smagsoplevelse.
Forretningen laver også virkelig lækker kaffe, så… what’s not to like?
5 stjerner herfra 🙏🏻❤️
Kvalitets kager!
Comfycakes er den hyggeligeste lille café på Amagerbrogade. Man føler sig rigtig hjemme. Det hyggeligt at få en sludder med ejeren. Alt i caféen er hjemmebag. Der dufter så dejligt. Comfycakes har seriøst den bedste kaffe, hvis man er mokka-entusiast vil jeg anbefale kaffen derfra! Jeg elsker hendes gulerødskage og cookies det er også en anbefaling! Glæder mig til at prøve de andre kager.
Skønne lækre og delikate kager
Skønne, skønne delikate mundrette og lækre og smukke kager, som bare var prikken over i’et til vores bryllup. Jeg ville til hver en tid vælge Comfycakes og Nadias bagværk igen!
Vi har fået lavet special lagkager af…
Vi har fået lavet special lagkager af comfy cakes til 2 børnefødselsdage. Der har været virkelig god sparring omkring indholdet i kagerne, og de har været super flotte. Derudover er portions størrelserne meget generøse og kagerne smagte helt fantastisk. Vi kan klart anbefale dem, og de får 5 stjerner herfra.

De lækreste kager
De lækreste kager
Længe har jeg ledt efter kager som smager lige så godt som de ser ud eller endda bedre.
Hos Comfycakes er de ikke bare smukke, de smager himmelsk!
Nadia kan virkelig trylle med sine kager og hun får derfor den varmeste anbefaling her fra🙏🏼
Lækre kager
Lækre kager. Bestilte en chokolade kage og en lagkage for min datters fødselsdag, sindssyg lækre og flotte!
Kagerne fra comfycakes er next level
Kagerne fra comfycakes er next level. Man kan smage kærligheden der er lagt i bagværket. Det er kræset om den enkelte kage og det kan både ses og smages. Jeg vil helt klart anbefale comfycakes, både privat og til din forretning.

Kan varmt anbefale comfycakes
Kan varmt anbefale comfycakes! Vi bestilte 4 forskellige slags kager til et kagetapasbord, og alle 4 varianter var flotte og meget lækre. Det var et kæmpe plus, at udvalget af glutenfrie kager var så stort, og det var en nem og overskuelig hjemmeside. Desuden en meget sød og hjælpsom indehaver 😊

Réponse de Comfycakes
En dejlig syns og smags oplevelse
Kagerne smagte så dejligt , rigtigt hjemmelavet bagværk af god kvalitet.
Meget delikat udseende , på en festlig måde - de pyntede på bordet og gæsterne blev glade.

Réponse de Comfycakes
Kagerne ikke alene var smukke
Kagerne ikke alene var smukke, de smagte også vidunderligt
Vi kunne få såvel glutenfri kager som kager uden laktose
Vi anbefaler alle at prøve disse kager
Nadja er meget imødekommende over for ethvert behov og ønske
Levering til tiden osv

Réponse de Comfycakes
Super smukke kager med en smag så helt…
Super smukke kager med en smag så helt igennem lækker. Gode råvarer og fantastisk håndværk!
Comfycakes får mine allerbedste anbefalinger! Super god service, imødekommende, hjælpsom , flexibel og smilende hele vejen , så dejlig en oplevelse.
Jeg vender 100% tilbage!
Comfycakes har jeg brugt nu 3 gange Til…
Comfycakes har jeg brugt nu 3 gange Til min 40år, og til begge mine pigers fødselsdage, comfycakes er god til at komme med ideer og input til ens arrangementer. Når det er sagt så smager kagerne himmelsk😋 elsker at det smager, og ikke alene har et flot udseende.
Smag, levering samt rådgivning er 100% i orden (det smager som dengang man husker smagen som barn) tak for alle de lækre kager og det bliver ikke sidste gang🧁