Conceptimagedesign Avis

TrustScore 3 sur 5

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Jeg vil anbefale jer alle sammen om at…

Jeg vil anbefale jer alle sammen om at holde jer væk fra William, han er ikke til at regne med og udføre ikke sit arbejde ordentligt. Jeg havde en aftale med ham hvor han kom mere end 30 minutter for sent til den aftalte tid! Udover det så jeg kom ned til min efter endt opgave hvor jeg skulle have lagt sol film på bilen, var hele bagruden ikke lavet ordentligt og på vej hjem faldt det simpelthen af og han fralagde sig alt ansvar og påstår det min egen skyld, bilen var desuden også ridset på den ene det hvor hele bilens lak var kommet af og han sagde bilen var sådan da jeg kom. Hold jer langt væk fra ham! En stor fupmager

20 novembre 2024

conceptimagedesign.dk HOLD JER LANGT VÆK!!

Vi skulle have lavet solfilm i vores audi a4 og sad og kiggede på nettet og fald over conceptimagedesign og det lå dejligt tæt på så jeg skrev en sms med billede og han svarede tilbage med et tilbud på hvad det kostede og få lavet 7 ruder. jeg accepterede tilbudet og fik en tid ca 14 dage efter.
Dagen kom hvor bilen skulle solfilm i og min kone kørte ned med den. Stedet er svært og finde så hun ankom først 9:15 og hun havde tid kl 9 da hun ankom var der lås for porten og ingen skilte overhovedet. Efter at have ringet til William 10 gange svare han endelig tilbage at han havde glemt det men var på vej.
Bilen skulle have været færdig kl 13 men da klokken er 11 ringer han og siger den ikke kan være færdig før kl 15. Fair nok tænker jeg bare resultatet bliver godt, klokken bliver 15 og min kone køre ned og henter bilen den står inde i et lille værksted hvor der er så lidt plads at man dårlig kan gå rundt om den.
William bakker den ud for hende og hun kigger på ruderne som jeg havde bedt hende om dog kontrollere hun ikke resten af bilen.
Da hun så kommer hjem og jeg får set bilen kan jeg se der er ridser på begge sidder af bilen hele vejen fra fordørene ned til bagklappen.
Og det er store hvide ridser frem og tilbage op og ned af bilen, derudover mangler der et lille stykke film på den ene rude. Jeg ringer til William og han fralægger sig alt ansvar (bilen havde køret 10 km hjem.) Han mener konen har ramt alle buske hele vejen hjem og nu har vi boet her i mange år og hun har aldrig lavet en skade eller en rids. han vil intet have med det og gøre jeg tilbyder ham endda og komme og vise ham bilen men han er total ligeglad han har fået pengene og at min bil skal have malet 4 døre om og poleret bagklap er ikke hans problem så nu står jeg med en 200000 kr audi der er riset på begge sidder.
På selve dørene kan man se at der er tørt med en klud på selve lakken rundt i cirkler på alle 4 døre. selve rudetoningen er er rimelig bortset fra foreste rude i højre side der mangler et trekantet stykke solfilm midt på ruden. mit råd er hold jer væk jeres bil bliver ridset og ødelagt og ansvar er ikke noget han bruger. bilen står i et lille rum hvor man dårligt kan gå rundt om den så det er klart at han kommer tæt på bilen.
Dagen efter vi fik vores bil hjem fandt vi også et langt blad fra en hobbykniv i vores alcatara læder sæder der er dogn heldigvis ikke sket nogle skader men bare det man kan finde på og ligge et blad i alcatare sæder er uacceptabelt.. for guds skyld brug de proffesionelle rudetonings Kirstinehøj 54A, 2770 Kastrup

14 mai 2018

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit