De service bij Concept R verdient lof. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en goed geïnformeerd. Ze waren in staat om advies te geven over de nieuwste trends, stijlcombinaties en de beste... Voir plus
Ik he al meerdere keren iets bij concept R gekocht zowel in de winkel als online, ik ben altijd tevreden over de service die ze leveren al hoewel ik in de winkel toch altijd wel iets beter vindt. Hela... Voir plus
Een goede optie voor mij kinderen die in actueel mode willen blijven! Ben netjes ontvangen door de medewerkers en eigenaar, brede collectie voor de jonge mensen, ruim paskamer en leuk ambiance! Lov... Voir plus
Hele fijne ervaring gehad met deze winkel. Exclusieve Jordans besteld en binnen 2 werkdagen waren ze al geleverd. Top winkel, netjes & komen afspraken altijd na! De volgende exclusieve schoenen koop i... Voir plus
- Magasin de vêtements
- Magasin de jeans
- Boutique d'accessoires de mode
- Magasin de vêtements pour hommes
- Magasin de vêtements de plein air
- Magasin de chaussures
Concept R is een exclusieve kledingwinkel gevestigd aan de Hooghuisstraat in Eindhoven. Nieuwe exclusieve merken en limited edition sneakers vind je bij Concept R.
Hooghuisstraat 4, 5611GT, Eindhoven, Pays-Bas
- 0402468686
- info@conceptr.nl
- conceptr.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Mooie zaak!
Mensen zijn hier vriendelijk en gaan…
Mensen zijn hier vriendelijk en gaan respectful om met hun klanten. Kwaliteit is top!
Beste winkel ooit.
5 sterren
Winkel met kleding die meegaat met de mode van vandaag. Vriendelijk personeel en goede service

Réponse de Concept R
Winkel met klasse en elegantie
Boys in de winkel helpen je goed en denken met je mee. Echt een top sfeer

Top winkel
Ik was opzoek naar een broek en shirt, super mooie kleding en goede service. Direct geslaagd!

Echt een top winkel ze helpen je al tijd
Echt een top winkel ze helpen je al tijd

Grotere winkel nu
Grotere winkel nu, super mooi geworden! Fijn personeel

Goede klantenservice en kwaliteit
Goeie jeans, paar keer gewassen en lijken nogsteeds splinter nieuw

Réponse de Concept R
Hele goede medewerkers en mooie kleding…
Hele goede medewerkers en mooie kleding zeker heen gaan!
Het was een goede ervaring
Het was een goede ervaring de mensen die werkten waren beleeft en wiste goed wat wij wouden ze konden ons goed helpen
Leukste winkel in Eindhoven goeie…
Leukste winkel in Eindhoven goeie service mooie kleding goede prijzen dus echt een top winkel
Goeie winkel