1. Designer web
  2. Graphiste
  3. Agence de marketing en ligne

Creatieve oplossingen van ConnectC Wij zijn ConnectC gevestigd in Amsterdam— sinds 2009 een multidisciplinair team van specialisten, waaronder programmeurs, designers en online marketeers. - Website/shop ontwikkeling: wij ontwikkelen websites op WordPress, WooCommerce & Shopify platformen - Grafisch ontwerp: logo's, huisstijlen, brochures en webdesign - Maatwerk: wij ontwikkelen Laravel sites, CMS extensies en plugins op maat - Website beheer en support: onze backoffice ondersteunt bij technische updates, content wijzigingen en klantensupport De one-stop-shop voor al je web oplossingen!

4,3

Minaxi Tewarie van ConnectC

Ik kan Minaxi Tewarie van ConnectC van harte aanbevelen. Zij heeft mijn website Zidedo.nl ontworpen en het resultaat is echt boven verwachting. Vanaf het eerste contact dacht Minaxi actief mee, begreep ze precies wat ik wilde uitstralen en wist ze dit perfect te vertalen naar een professionele en conversiegerichte website.

Wat Minaxi Tewarie van ConnectC voor mij echt onderscheidt, is haar oog voor detail, snelheid en duidelijke communicatie. Ze neemt je stap voor stap mee in het proces en komt zelf met slimme ideeën waar je zelf misschien niet eens aan denkt.

Dankzij haar werk heb ik nu een website waar ik trots op ben en die perfect aansluit bij mijn bedrijf. Zoek je iemand die kwaliteit levert en echt met je meedenkt? Dan zit je bij Minaxi Tewarie van ConnectC absoluut goed.

9 avril 2026

Zeer tevreden over de service van…

Zeer tevreden over de service van Minaxi / Shopitecture. Goede en duidelijke communicatie en alles wordt professioneel opgepakt. Ik word goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Zeker een aanrader!

16 mars 2026

Super tevreden

Super tevreden! Ze zijn altijd heel snel makkelijk te bereiken. Denken mee & hebben snel oplossingen

7 octobre 2025

Ik ervaar Connectc als een betrouwbare…

Ik ervaar Connectc als een betrouwbare en snelle partner voor mijn website en Google. Ze adviseren goed en zijn vooral snel bereikbaar. Als vrijgevestigd psycholoog vind ik het fijn om mijn online zaken aan hen uit te besteden. Inmiddels al 4 jaar een tevreden klant. MB Psychologie

23 septembre 2025

Zeer tevreden over connectC

Zeer tevreden over connectC. Wij doen inmiddels al 4 jaar zaken en ons bedrijf is door Connect C afgelopen jaren goed gegroeid en wij zijn nu plannen aan het maken om meer in de breedte te groeien en te werken aan onze branding. Dank!

22 septembre 2025

Minaxi en haar team zijn toegewijde…

Minaxi en haar team zijn toegewijde doeners, die met je meedenken en zich flexibel opstellen om het doel van hun klant te bereiken. Bovendien is de communicatie helder en zijn ze goed bereikbaar.

18 septembre 2025

Connectc, denkt met je mee!

Connectc, heeft ons goed geholpen om een mooie website neer te zetten! Minaxi, schakelt heel snel en was goed bereikbaar! Ze denkt ook echt met je mee. Echt wel de moeite waard om met dit bedrijf samen te werken!

18 septembre 2025

Fijne communicatie, goed werk.

Wij hebben een aantal verbeteringen aan onze Shopify website laten doorvoeren. Het was erg fijn om met Minaxi en haar team te werken. De offerte kwam overeen met het opgeleverde werk en tijdslijn. De communicatie tijdens het traject was goed. Zeker aan te raden

17 juillet 2025