ConstructieShop.nl Avis 35

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Zij hebben een perfecte constructietekening voor mijn uitbouw gemaakt. Helemaal top, en mijn dank is groot. Ik beveel hen van harte aan.

Noté 2 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben Constructieshop ingeschakeld voor een aanbouw aan onze woning. Heel goed en snel geholpen door de mensen van Constructieshop. Communicatie verloopt vlot. Levertijd van de berekeni... Voir plus

Coordonnées de contact

Répond généralement dans un délai de 48 heures

constructietekening

30 mars 2026

Réponse : ConstructieShop.nl

Ontzettend bedankt voor je fijne feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne service en heldere uitleg

Heel fijn contact gehad met Seyyid. Reageert snel en legt alles goed uit.

16 février 2026

Réponse : ConstructieShop.nl

Dankjewel voor je fijne feedback, zeker ook namens Seyyid!

Noté 5 sur 5 étoiles

Inmiddels de 3e keer en weer naar alle…

Inmiddels de 3e keer en weer naar alle tevredenheid uitgevoerd.
Prijsverhouding goed en de levertijd conform afspraak. Een echte aanrader

2 mars 2026

Réponse : ConstructieShop.nl

Ontzettend bedankt voor je fijne feedback, en tot de volgende keer!

Noté 2 sur 5 étoiles

Voor ons geen fijne ervaring

Voor ons geen fijne ervaring. Ondanks het leveren van bouwtekeningen en constructietekening van dezelfde verbouwing bij de buren kon de constructietekening niet gemaakt worden. Er moesten nog meer tekeningen komen waar ik niet aan kon komen (die andere constructeurs bij de buren niet nodig hadden blijkbaar). Opdracht moeten annuleren en dan krijg je, conform voorwaarden, alsnog een gepeperde rekening en sta je met lege handen.

Daarna een constructeur aan huis en het was in een uur geregeld.

Ik neem aan dat als je alle documenten hebt ze het prima kunnen uitrekenen, maar zo niet dan is mijn ervaring dat je beter iemand kan laten langskomen

Gemaild maar geen reactie

4 mars 2026

Réponse : ConstructieShop.nl

Hi Sander, bedankt voor je eerlijke feedback. Zou jij jouw contactgegevens met roy@constructieshop.nl willen delen? Dan kan ik kijken wat er waarom is gebeurd. Op basis daarvan kom ik graag bij je terug.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel prettige en geruststellende ervaring

We hebben Constructieshop ingeschakeld voor een aanbouw aan onze woning.

Heel goed en snel geholpen door de mensen van Constructieshop.
Communicatie verloopt vlot.
Levertijd van de berekeningen is relatief kort en volgens afspraak.

We hadden maanden nadat de berekeningen van Constructieshop klaar waren nog een paar vragen en kleine aanpassingen en die zijn door Constructieshop zonder extra kosten te berekenen doorgevoerd.

Wij hebben geen ervaring met (ver-)bouwen daarom is het ook heel prettig dat Constructieshop onze wensen vertaalt naar een rapport waar de aannemer direct mee aan de slag kan.

Voor ons was het alles bij elkaar een heel prettige en geruststellende ervaring.

5 février 2026

Beste Els,

Ontzettend bedankt voor je fijne feedback (ook namens Melvin).

Veel succes met de verbouwing!

Berekening dakkapel

Constructieshop is altijd snel, nauwkeurig en met een scherp prijs! Helemaal tevreden.

10 février 2026

Hi Nick,

Dankjewel voor de fijne feedback!

Geholpen door Seyyid

Geholpen door Seyyid. Wat een topper is dat! Denkt onwijs goed mee, zelfs na het ontvangen van de constructieberekening kan je nog op hem rekenen zonder extra kosten. Superservice! Nogmaals onwijs bedankt en kom zeker terug mocht het nodig zijn.

Groeten Andy
Lelystad

12 janvier 2026

Réponse : ConstructieShop.nl

Namens Seyyid, enorrm bedankt voor de fijne positieve feedback. Heel leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met zijn goede service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie en vakkundige hulp

We zijn enorm tevreden met de communicatie van deze partij en zijn erg goed geholpen door constructeur Fabian! De berekenigen worden netjes optijd volgens afspraak geleverd. Vakkundig word er mee gekeken met de plannen van onze verbouwing en er is veel ruimte voor vragen en overleg.

22 janvier 2026

Hi Sanne,

Ontzettend bedankt voor deze fijne feedback. Leuk om te horen dat Fabian je niet alleen goed heeft geholpen met de berekeningen, maar ook met zijn service.

Veel succes met jouw bouwproject!

Noté 5 sur 5 étoiles

Een goede ervaring gehad communicatie…

Een goede ervaring gehad communicatie was duidelijk, en een goede nazorg. Kimberley heeft ons goed bijgestaan in het ontwerp proces en vragen achteraf werden snel en vakkundig beantwoord

20 janvier 2026

Hi Maarten,

Dankjewel voor de fijne feedback. Veel succes met je bouwproject!

Nare communicatie

Dit bedrijf benadert voor een offerte voor een hsb aanbouw.
Na het ontvangen van de offerte het bedrijf een bericht gestuurd dat een verzekering via hun niet nodig was en ook het stuk voor de aannemer ook niet omdat wij zelf gaan bouwen. Dat het vooral vanuit de gemeente verplicht is.
Mijn vraag of de verzekering en stukje aannemer losse componenten waren van de prijs.

Hi Natalie,

Bedankt voor je bericht.

Er zijn helaas geen onderdelen waar je bij ons op kunt besparen. Om de juiste kwaliteit te leveren hebben wij dit bedrag nodig.

Belangrijk werk
Wij zijn een bedrijf die ons werk belangrijk en leuk vinden. Klanten die ons werk en inzet niet respecteren hoeven wij eerlijk gezegd ook niet te hebben. Dan stel ik voor dat je naar iemand gaat die een slecht rapport maakt, voor weinig geld die niet zorgt voor een goede onderbouwing en verzekering voor de eindklant.

Roy de Lepper

Wauw Ze zeggen toch altijd domme vragen bestaan niet.
Deze reactie kan echt niet!

Wij zijn super handig en hebben al veel bouwmeters gemaakt. We leren steeds bij. Een constructieberekening is een verplicht onderdeel voor ook vergunnings vrije bouwen. Daarnaast goed te gebruiken al leidraad tijdens de bouw. Want hoe handig wij ook zijn. Wij weten niet alles.

Maar hoe wij neergezet worden door dit bedrijf!! Als dit hun manier van communiceren is dan zou ik indd ook niet in zee willen gaan met hun. Zij weten alles denk ik..

17 décembre 2025

Beste Natalie,

Dank voor je review. Graag geef ik hier onze kant van het verhaal.

In jouw email gaf je over de constructieberekening het volgende aan:
“Het is dat het een verplicht onderdeel is mocht er controle komen, maar anders hadden wij zonder gebouwd. Ik zoek het simpelste plan. Geen verzekering, allemaal eigen risico.”

Daaruit blijkt dat je op zoek was naar een zo minimaal mogelijk rapport, zonder garanties of borging. Dat is niet wat wij leveren. Wij maken geen “papieren voor de vorm”, maar goed onderbouwde constructieberekeningen die voldoen aan de eisen en waarvoor wij verantwoordelijkheid nemen.

Dat heeft een vaste prijs en daar doen wij geen concessies aan. Past dat niet bij je wensen, dan zijn wij inderdaad niet de juiste partij en dat is helemaal oké.

Wij wensen jullie succes met de verdere uitvoering van het project.

Roy de Lepper

Noté 1 sur 5 étoiles

Nooit meer contact opgenomen nadat ze…

Nooit meer contact opgenomen nadat ze dit wel hadden toegezegd

1 octobre 2025

Beste heer en mevrouw Tanke,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Vervelend dat wij contact op zouden nemen en dat we dat niet hebben gedaan. Dat moet niet de bedoeling zijn.

Zojuist heb ik ons systeem gekeken. Hierin zie ik staan dat mijn collega (onze Hoofdconstructeur) op 18 september een halfuur met jullie heeft gebeld.

Wij gingen er vanuit dat na dit telefoongesprek jullie vragen waren afgehandeld.

Zou jij mij willen laten weten wie had beloofd contact op te nemen en waar je het nog graag over had willen hebben?

Je kunt een mail sturen naar roy@constructieshop.nl.

Bedankt alvast voor de moeite.

Uitstekend constructeursbureau

De constructeurs hebben mij geholpen een zo efficient mogelijk constructief ontwerp te maken waardoor ik een hoop kosten heb bespaard tijdens de bouwwerkzaamheden. Het rapport is keurig op tijd geleverd en het contact met het bedrijf is prettig verlopen

25 juillet 2025

Réponse : ConstructieShop.nl

Fijn om te horen dat we je goed hebben geholpen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, probleemoplossend en op maat gemaakt

Wij wilden een best wel grote en intensieve verbouwing, een nokverleningen en uitbouw. Dit is best een grote uitdaging, daar ons huis 30 jaar geleden funderingsherstel heeft gehad en waarbij nu weer funderingsproblemen zijn. We werden super goed geholpen, er werd proactief meegedacht over de juiste oplossingen. Het uitgangspunt om het nu goed te doen, geen overdaad maar gericht op de problemen. Met wat extra contactmomenten kwamen we tot een slimme en geld besparende optie.

18 septembre 2025

Réponse : ConstructieShop.nl

Fijn dat we je met dit toch wat lastige project goed hebben kunnen helpen. Succes met de verbouwing!

Dikke aanrader!

Roy en zijn team hebben mij harstikke goed geholpen. Van de communicatie bij vragen tot de aflevering van de constructieberekening was simpelweg perfect. Daarnaast ook nog een goede prijs-kwaliteit verhouding, een dikke aanrader!

11 septembre 2025

Hi Evert,

Dankjewel voor je fijne feedback. Succes met jouw verbouwing!

Geen ster waard

Geen ster waard. Er is een veel te zware constructie voorgesteld waardoor we onnodig veel extra kwijt waren aan staal. Daarna zijn ook nog verkeerde afmetingen doorgegeven en werden we van het kastje naar de muur gestuurd. Een verschrikkelijk bedrijf, absoluut niet aan te raden.

18 septembre 2025

Réponse : ConstructieShop.nl

Bedankt voor je bericht. We vinden het jammer dat je onze werkwijze zo hebt ervaren.

Bij het opstellen van een constructie kiezen wij altijd voor een oplossing die veilig is en voldoet aan de geldende normen. Soms betekent dit dat een zwaardere constructie nodig is dan vooraf wordt verwacht. Indien er twijfel bestaat over de efficiëntie of kosten, kijken wij graag mee naar alternatieve berekeningen of situaties — mits we daarvoor de juiste gegevens ontvangen.

Wat betreft de maatvoering: onze stukken zijn bedoeld als constructieve berekeningen en niet als werktekeningen. Wij vermelden daarom standaard dat de exacte afmetingen altijd in het werk bepaald moeten worden. Wanneer dit niet gebeurt, kan er verschil ontstaan met de uiteindelijke bestelling of uitvoering.

We begrijpen dat dit voor frustratie kan zorgen en nemen de feedback mee om nog duidelijker te communiceren wat klanten wel en niet mogen verwachten.

Goedwerk geleverd

Zeer tevreden over het werk van Constructieshop! Binnen enkele dagen had ik al een constructieberekening ontvangen. De mannen van Constructieshop hebben mijn huis grondig geïnspecteerd, nadat ik veel problemen kreeg met de woninginspecteur van Rotterdam. Uiteindelijk is alles goed gekomen, dankzij hun professionele en vakkundige aanpak. Alles werd volgens afspraak uitgevoerd. Zeker een aanrader!

18 août 2025

Uitstekende service

Los van dat de constructieberekening voor onze keukendoorbraak uitstekend was uitgevoerd wil ik ConstructieShop vooral complimenteren met hun voortreffelijke nazorg: Seyyid heeft ons geduldig en efficient geholpen in de periode dat onze (lichtelijk over-)fanatieke gemeente om extra details bleef vragen. Zeer aan te raden!

5 avril 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus