CoolCatAvis

2,0

I see this one has 4.9 stars but the last review was in 2023 !!!!!!!! Must be ehen they lost their ability to be honest !!!!!!!!!! Go to cool cat casino on trustpilot to know the truth !!!!!!! W... Voir plus

Wij shoppen in de winkel en ook online, omdat mijn dochter en ik precies weten welke maten wij moeten kiezen hoeven wij ook nooit iets terug te sturen en zit alles altijd perfect. De levering is supe... Voir plus

Weer een grote bestelling gedaan bij Coolcat, de lievelingswinkel van zowel mijn zoon (12) als mijn dochter. (7) Superleuke, stoere kleding van prima kwaliteit in felle kleurtjes en gave prints! Wij k... Voir plus

Wat een verschrikkelijke service en houding van jullie verkoopmedewerker én manager in Hilversum! T-shirt (in basiscollectie) 1 week te laat proberen te ruilen: "Ja, als we dat voor u toestaan, dan mo... Voir plus

Bas

Aucune trace de demande d’avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

coolcat kleding zijn de beste kleding en super snel lever baar

Coolcat is de best en me dochter zei ook voor mij. Ik draag het meest kleding van Coolcat, omdat het betreft kwaliteit kleding en je zit lekker in je huid met super leuke, prachtige kleding van hun. Ik vind goedkoop, kwaliteit , betaalbaar en het meest belangrijke mijn maat kleren. Coolcat kleren is voor mij en mijn gezin. en niet te vergeten ze zijn heel snel lever baar na online bestelling meestal de volgende dag al in huis.

21 avril 2013

Top kleding!

Mijn zoons van 6 en 9 jaar oud vinden het super de kleding en willen het liefst elke dag iets aan van coolcat!
Mijn oudste zoon shopt geregelt zelf online....tis maar goed dat hij niet weet hoe hij online moet betalen hahaha!

21 avril 2013

De coolste, leukste, kleding wat er bestaat!

Vindt het echt een toffe winkel, en mijn dochtertje wil niks anders meer aan,
ze doet alleen nog maar onderhand de kleding van coolcat aan. Moet ze wat nieuws,
hoor ik alleen nog maar; Nee mam, ik wil naar de coolcat,haha!!!
En kom je op school, zie je steeds meer kids in coolcatkleding lopen.
Maar ik moet zeggen, vindt t zelf dus ook de tofste kleren.

20 avril 2013

Coolcat is simply the best!!!

Kom gauw kijken op de website van coolcat!
Of kom snel eens langs bij 1 van hun filialen! Want ze hebben echt prachtige stoere kleding voor jong en oud! Echt hele mooie, moderne, hippe kleding!
En weet je wat? In deze tijd met al die bezuinigingen, moeten wij juist uit gaan geven...
Juist! Bij coolcat!! Want COOLCAT is gewoon SIMPLY THE BEST!!!!

Gewoon fantastisch

Overzichtelijke pagina,s makkelijk te bestellen snelle en nette levering!!
En het belangrijkste........toffe kleding voor een toffe prijs!
Thnx Coolcat!!!!

Hippe,goedkope kleding

Er hangt altijd wel iets in de winkel wat opvalt. Het is hippe kleding met felle kleuren en leuke teksten. En je kan er echt van alles kopen.. van skinny jeans tot blazers toe.

Samengevat: Hippe kleding voor een mooie prijs.

Coolcat heeft Swag!!!

Kleding besteld,snelle levering! Goede service en goeie aanbiedingen.
Kleding voor jong en oud! M'n hele kledingkast hangt vol met coolcat,een ander merk komt er bij mij niet in!!!
Jammer dat er in Den helder geen coolcat is maar gelukkig is er een goeie overzichtelijke webwinkel.
Ik heb zelfs andere mensen fan gemaakt van coolcat. Coolcat is tha bomb!!!

20 avril 2013

gave kleding met een hele goede service

mijn dochter koopt alles bij coolcat en nergens anders ze kan er altijd slagen
hebben we even geen tijd om naar de winkel te gaan shoppen we op de webshop.
met 1 a 2 dagen is het binnen dus snelle en goede service maar ook in de winkel wordt je prettig geholpen
mijn oudste dochter van 12 vind jullie super en mijn jongste van 4 kan niet wachten maar moet nog even groeien voor de juiste kleding maat

perfecte service

Bij coolcat is daadwerkelijk de klant koning... Er is altijd iemand beschikbaar om je te helpen en via de website kan je altijd terug met je kleding en wordt je net zo perfect geholpen..

geweldige service

ik geef 5 sterren omdat ik het een super webshop vindt en goede service snel bezocht woensdag kleding besteld de volgende dag al in huis
toppie!!!!!!!
ga zo door
groetjes bijgje

19 avril 2013

Top winkel,zeker online!

Wat een geweldig leuke winkel dat Coolcat! Ik bestel via Coolcat.nl en dat is super! De artikelen zijn op voorraad,worden snel geleverd en als je iets terug stuurt wordt dat ook correct afgehandeld!
De kinderen zijn ook helemaal wijs met deze site!
Top,Top,Top!!

19 avril 2013