Jag har precis fått min beställning på fyra olika dofter och kan inte uttrycka hur glad jag är! Dofterna är helt underbara, priserna är acceptabla och leveransen är snabb! Och det viktigaste är att ja... Voir plus
Jag beställde ett prov på Armani Privé Blanc Kogane, men tyvärr fick jag en helt annan produkt än den jag beställde. Det verkar som att fel vara har skickats av misstag. Detta var en besvikelse efters... Voir plus
CoolPriser.se Trustpilot
Præstemarksvænge 10E, 4000 , Roskilde, Danemark
- 084-373 75 74
- info@coolpriser.se
- coolpriser.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Varför får jag inte present kortet på…
Varför får jag inte present kortet på 200 kronor, som ni utlovade när jag skickade in mina recensioner?
Hälsningar Lena
Oändligt stort utbud och bra hemsida
Oändligt stort utbud och bra hemsida, lätt att navigera.260410
… Snabb leverans, bästa priset
Coolprisers webbplats är en perfekt lösning för mig. Jag har redan köpt parfymprover från den här webbplatsen flera gånger. Mycket bra priser för parfymer av så hög kvalitet. Orderhanteringen är alltid snabb och effektiv. Jag rekommenderar det starkt och kommer definitivt att använda det igen.
Parfymprover från Coolpriser
Jag har beställt parfymprover från Coolpriser flera gånger nu och har alltid varit nöjd. Bra utbud, smidig beställning och bra leverans varje gång. För oss som gillar parfym är det ett perfekt sätt att kunna testa dofter innan man köper en större flaska.
Doftprover
Flaskorna till doftprover har blivit större och finare. De har tom fått fina förpackningar. Det känns så lyxigt och elegant. Det känns som att man verkligen har tänkt igenom det och utvecklat till nästa nivå. Uppskattas!
Mycket bra val om man vill prova nya…
Mycket bra val om man vill prova nya dofter innan man köper, bra priser och många doftprover att välja mellan, och inte bara de mest populära. Finns något för alla!
Högst rekommenderat!
A very positive experience
A very positive experience — fast delivery and genuine products. I was surprised by the negative reviews, as everything went perfectly for me. I hope it stays that way
Bra parfymer
Så bra att kunna beställa små parfymer för att testa om man gillar dom o ha dom när man reser el bara kunna ha flera parfymer utan att det blir så dyrt 🙂
Rekommenderar verkligen coolpriser 🙂
Super att kunna få testa olika parfymer…
Super att kunna få testa olika parfymer utan att riskera att de inte passar. Bra med olika storlekar och jag älskar resepumpen på 10 ml. Kan verkligen rekommendera denna sajt
Alla prover kom i god tid..
Alla prover kom i god tid väl förpackade med ett extra prov.
Bra hemsida som är lätt att hitta det…
Bra hemsida som är lätt att hitta det man söker och varorna levererades snabbt.
Ger bra kvalité till bra priser
Ger bra kvalité till bra priser. Skönt att kunna beställa parfymprover innan man köper.
Bra service.
Otroligt smidigt att köpa små flaskor…
Otroligt smidigt att köpa små flaskor om man vill testa ut sin nya favorit doft. Bra pris. Har beställt flera gånger, varit nöjd varje gång. Kommer köpa igen✨😊
Hittade min favoritparfym som är lite…
Hittade min favoritparfym som är lite lurig att få tag i annars. Snabb leverans , bra pris och fin service
Bra att man kan köpa små provflaskor…
Bra att man kan köpa små provflaskor för att prova dofter hemma
Suveränt bra
Suveränt bra! Nu har alla råd att lukta dyrt och lyxigt. Rekommenderar detta företag.
Snabb och smidig leverans i lyxig…
Snabb och smidig leverans i lyxig förpackning! Bra med små prover så man kan testa innan man köper en stor!
Supernöjd!
Har alltid varit supernöjd med Coolpriser. Fina produkter och god service!
En savoir plus sur les différents types d'avis.