Coop Danmark A/S Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Køb aldrig en cykel i COOP!! Flabet behandling fra kundeservice. Virkelig dårlig service - ingen vender tilbage på henvendelser, og jeg sidder nu med en cykel hvor gearet ikke virker, og kan ikke få s... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

COOPs aftale med de aggressive og griske parkeringsselskaber gør, at jeg ikke mere handler i deres butikker! Hverken i butik eller deres elendige online kundeservice har forståelse for henv... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

2 pakker er forsvundet i deres varetægt, en fra Bring og en fra Postnord. Det er de selvfølgelig ligeglade med, ligesom fragtfirmaet da de jo kan bevise det er afleveret hos Coop 360 discount i sæddin... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

2 lammeskind - fejlleverinh Den 20,maj modtog jeg fejllevering sf 2 lammeskind. Sendte disse retur til COOP,. Idag den 21.juni har jeg endnu ikke modtaget bytte-skind, ej heller tilbagebetaling... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

29 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Føler man bliver ret trist og snydt

Føler man bliver ret trist og snydt, når Coop har en julekalender på deres app, og det er den 22 i dag, og jeg har vundet 1 gang en lille ting, og det samme for alle jeg kender jeg har talt med om det, og nogen har slet ikke vundet noget, vi handler alle flere gange om ugen i Kvickly , kan da huske andre gange i har haft kalender, følte man da det gav lidt mening, men skørt med i år, vi ville hellere være for uden, virkelig trist oplevelse

22 décembre 2024

Har lige været i Brugsen

Har lige været i Brugsen, Strandby. Hvor jeg nævner at Coops egen Asparges suppe er for gammel, holdbarhed er December! Den er grynet opdagede jeg i går da jeg varmede den.
Den unge som nu er på arbejde kigger på mig og siger “Det ved jeg ikke noget om” hvor hun så råber til en anden, en anden ung mand som har svaret “Det er da ikke så godt”.

Er målløs over denne lige gyldighed og mangle på ansvar!!
Er det ikke en del af jeres arbejde at holde øje med vare, og viden om hvad I selv har valgt af arbejde?

Syntes nok at Coop Danmark skulle tage sig sammen, også få lige skruet ned for pris festen!

16 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Coop Danmark går ind for madspild.

Coop Danmark går ind for madspild.
Coop går åbenbart ikke ind for stop madspild. Man har en køleboks med nedsatte vare (med sidste salgsdato), og man så ti minutter før lukketid ikke vi sætte det yderligger ned men hellere vil smide det ud næste morgen inden åbningstid. Slagteren siger det er et direktiv "oppe fra". Det kan være fra kyllingelår til rostbøf, hakket kød, mørbrad m.m. I pålægskøleren er det både ost, rejer, laks, og div. pålæg m.m. Det kunne være enlige og pensionister der kunne få glæde af det, dette gælder jo ikke kun den en butik vi så det i men samtlige Coop's butikker det bliver jo til noget om året.

10 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Førpris var 20 kr højere pr. flaske (120:6)=20 kr. i den første kolonne??

Profil billede udskiftet med bevis for falske før priser i Kvickly en Coop Butik.
Følgende tekst er afskrevet fra profil billedet:
Italien Sicilien Italien Sicilien
Årgang 2022 Årgang 2022
5 stjerner af 5 mulige 5 stjerner af 5 mulige
Vinavisen.dk 28/9/2024 Vinavisen.dk 28/9/2024
S P A R 530,70 S P A R 410,70
Veronia Appassimento Veronia Appassimento
6 stk 6 flasker
249,- 249,-

Flasken kan endda vindes hvis der spilles på lykkehjulet i coop app.

1 décembre 2024

Uddeleren fra butikken i Brøderup

Uddeleren fra butikken i Brøderup, 4733 Tappernøje svarer altid flabet tilbage/har et behov for at svare igen når spørgsmålet egentlig er afklaret, i forlængelse af, at man (høflig som er opdraget til at være) spørger om hjælp, og JA det er UDEN et glimt i øjet eller forsøg på at være morsom - tro mig!
Har oplevet flere hændelser med denne mand, som ikke duer til at have kundekontakt overhovedet.
Idag gik spørgsmålet på en pris, som ikke var skiltet, hvortil han irriteret oplyser, at prisen var den samme som varen der lå ved siden af (der er tale om 2 forskellige produkter, så det var umuligt at vide), hvorefter jeg siger tak, men vidste ikke at det var samme pris som varen der lå ved siden af - hvortil han svarer flabet: "nej det er jo også derfor jeg oplyser dig det nu" !!
Virkelig ubehøvlet og unødvendig flabet svar, og da det ikke er første gang, ja så måtte jeg lige af med det, da firmaet jeg arbejder i også handler der, så jeg kan ikke bare vælge en anden butik - desværre, det er decideret ubehageligt for mig, hvis jeg har spørgsmål og prøver at undgå ham, men han er nogle gange den eneste "på gulvet" at finde....Mvh Christina

25 novembre 2024

Forfærdelig kassebetjening.

365discount, Hvidovre, A. Nielsens Boulevard. Forfærdelig kassebetjening af deres unge medarbejdere, der tydeligvis ikke ønsker at arbejde der. De udviser en udtalt irritation over at skulle betjene deres kunder. Jeg har ingen forventninger til overdreven arbejdsglæde eller speciel behandling, men blot almindelig høflighed, når jeg vælger at handle i jeres butik.

28 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Vi købte for 3 år siden 8 havestole i…

Vi købte for 3 år siden 8 havestole i polyrattan og pludselig begyndte den øverste part af stoleryggen at splintre og stolene er uanvendelige.
Vi reklamerede til Coop der afslog at tage sig af sagen desuagtet at der er tale om dårligt materiale og produktionsfejl. Vi har på trust pilot erfaret vi langt fra er de eneste der er blevet dårligt og useriøst behandlet.
G O D T R Å D -
K Ø B A L D R I G H A V E M Ø B L E R
hos C O O P
Har undersøgt markedet og velrenomerede firmaer har
alle minimum 5 år

23 juillet 2024

COOP Forbrugerservice

Havde købt en madvarer som var uspiselig på grund af salt, men fik af vide i Forbrugerservice, at det kunne ikke passe da der ikke var andre klager. De havde også undersøgt kvalitet på under 1 time, der fik jeg svar på at der ikke var noget galt med "kvaliteten". Sidste gang at jeg køber COOP`s egne mærker, for det kan vores smagsløg hos os og vores venner, ikke lide!!!

25 août 2024

Suppliers

Suppliers, Be careful with this company. Do not ever offer them credit. They will take material and on due date, they will give promise to pay you every next time and when you go legally they will appear with goods to be taken back. So no credit to bankrupt super markets.

12 juillet 2024

Stor forvirring

Butik 365 Kastrup i dag hvor jeg, fordi jeg lige havde fået Coop avisen
I avisen, som havde alle 3 butiks typer som logo både foran og på bagsiden, gik jeg efter tilbud på cola som stod i bladet til 69kr men i 365 til 92kr
Gilleleje brød til 17 men i 365 til 25kr
Jeg fik fat i en service medarbejder fordi jeg også, ift bladet kunne købe en stegepande, men nul fande
Derudover er det ikke til at finde ud af Feks hvad
er apps tilbud og hvad er gældende i hvilken butik.
Det for svært for mig så vi ses ikke mere
Venlig hilse benny

9 août 2024

Smart markedsføring??

Skulle idag for første gang benytte en af Coop’s såkaldte personlige tilbud: en vin med normalpris 119kr kunne købes for 45kr. Tilbuddet blev aktiveret i app’en. Ved kassen gjorde jeg opmærksom på at der var et app tilbud, så ekspedienten skulle vist scanne medlemskortet. Ekspedienten havde travlt og sagde at der alligevel blev trukket rabat, hvilket jeg godt kunne se. Hvad jeg ikke lige kunne gennemskue var st der kun blev trukket rabat, så stk prisen var 64,50kr

9 août 2024

Nul stjerner til Brøderup

Nul stjerner til Brøderup .
Manglede varer , flabede ungarbejder og sur leder ..
jeg er færdig som kunde i den butik,
Syntes Coop skal se at få strammet op om hvem de ansætter .

31 juillet 2024

365 Brejning !!

365 Brejning !!
Rodet beskidt ,gl varer og visne blomster ..
Sød voksen dame v kassen..eneste lyspunkt :-)

28 juillet 2024

Ingen service v/reklamation

Købte en parasol via Coop.dk d. 23. maj, der viste sig at have en defekt. Sender en reklamation til dem den 27. maj og rykker for svar den 6. juni. Jeg har endnu intet hørt fra dem. Det må kunne gøres bedre Coop!

6 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

0 stjerner til det forfærdelige sted…

0 stjerner til det forfærdelige sted (365 Coop Sluseholmen)

Så jeg står og afleverer en hel masse flasker jeg har haft ude i altanen, og jeg skynder mig, da der står en kø bagved mig, da jeg bliver færdig trykker jeg så på knappen så jeg kan få mine penge, og kommer til at trykke forkert da jeg var stresset over den kø, så får jeg ikke min bon, men “tak for donation” det var sku ikke meningen jeg skulle donerer min flaskebon på 187 kr. når jeg søger hjælp hos medarbejder siger de at de ikke kan gøre noget, at jeg har mistet mine penge …

26 juin 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus