Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos
  2. Magasin de réparation de vélos

Écrit par l'entreprise

Har du komfortproblemer eller føler du dig ikke naturligt tilpas på din cykel? Vi har fået skabt en lille butik, hvor vi løser alle de problemer du måtte opleve på din cykel. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Servicen var eminent fra start til…

Servicen var eminent fra start til slut. Tore tog sig god tid til at sikre vi fik lavet de rette tilrettelser og vi endda faktisk med at rykke mit setup samlet 17 cm og jeg gik fra overhovedet ikke at kunne ligge i bøjlerne til at kunne ligge der uden problemer over længere pas. Hans metode og skarpe øje gjorde jeg følte mig tryg gennem hele processen og det er sikkert at sige at jeg har fundet mit nye sted, når det handler om at sikre jeg er godt kørende i mange år endnu!

2 janvier 2026

Réponse de Copenhagenbikefit

Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for dit besøg og fedt dit bikefit har haft så stor effekt.

Vi håber du får en god sæson og har du brug hjælp eller svar på spørgsmål, så ved du hvor vi er.

Kvalitets BikeFit

Super behagelig stemning i butikken. Fik foretaget et BikeFit. Tore er super dygtig og man kan tydeligt mærke hans passion for sporten. Helt igennem professionel og god oplevelse

11 juin 2025

Hej Noah

Tusinde tak for ordene, det gør os glade, du siger endelig til hvis kan hjælpe fremover.-

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid super god service og cyklerne…

Altid super god service og cyklerne bliver repareret, så alting bare spiller og Tore altid super omhyggelig ift om man vil have skiftet dele mv.

20 mai 2025

Kære Jacob

Vi er glade for du synes vi gør det godt, vi gør vores bedste, tak for din anmeldelse.

Den bedste anbefaling

Som ældre motionist begyndte jeg på gravelcykling og blev rigtig glad for det. Men når turene blev længere end 40 km begyndte bagdelen at blive øm. Jeg prøvede mange forskellige indstillinger, men uden virkning. Så blev jeg anbefalet Copenhagen Bikefit og det er den bedste anbefaling jeg nogensinde har fået. Tore tog mig gennem afprøvning af 10 sadler og hans professionelle tilgang gjorde, at jeg fandt den helt rigtige saddel. Super venlig og stor faglig service. Nu kører jeg snildt 100 km uden at mærke nogen ømhed. Du kan både komme til Tore som professionel rytter og som bonderøv fra Fyn, som mig:-)

16 avril 2025

Kære Sven

Tusinde tak for de søde ord, vi er rigtig glade for at kunne hjælpe dig og er glade for vi fandt en sadel der fungerer for dig.
Du ved hvor vi er hvis vi hjælpe dig igen

Professionel og grundig service hos Copenhagen Bikefit

Efter at have investeret i en cykel, som desværre ikke passede optimalt til mig, valgte jeg at få foretaget et bikefit hos Copenhagen Bikefit – og det viste sig at være en rigtig god beslutning.

Tore leverede et yderst professionelt og grundigt bikefit. Gennem hele forløbet var han engageret, lyttende og meget dygtig til at forklare både de tekniske detaljer og de nødvendige justeringer. Resultatet er en cykel, der nu er tilpasset præcist til mig – og som kører fantastisk.

Da cyklen senere krævede en mindre opfølgning, tog jeg kontakt til Caroline, som med stor imødekommenhed og effektivitet sørgede for, at jeg hurtigt kunne komme ind og få foretaget de sidste justeringer.

Jeg kan på det varmeste anbefale Copenhagen Bikefit til alle, der ønsker professionel rådgivning, høj faglighed og en cykeltilpasning, der virkelig gør en forskel.

Alexander

18 avril 2025

Kære Alexander

Tusinde tak for de fine ord og din anmeldelse, det gør os rigtig glade.

Vi håber du bliver ved at føle dig godt tilpas på cyklen og bliver super hurtig 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var inde og få et sadelfit og blev…

Jeg var inde og få et sadelfit og blev modtaget med smil og tilbudt en kop kaffe, imens jeg ventede på det blev min tur. Tore ydet super god service med at find den rette sadel og ydermere var han opmærksom på at der var en kampagne på mit kranksæt, som han så har bestilt et nyt af til mig på garanti.Det er bare rigtig god service hos copenhagen bikefit.
Bh Sylvester

30 janvier 2025

Kære Sylvester

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er rigtige glade for at høre, at du havde en god oplevelse.

Vi håber du får en komfortabel oplevelse af sadlen og en god sæson på cyklen.

Alle pengene værd

Alt hvad der er i butikken er godt.

Jeg kom egentligt for at få min nye cykel tilpasset, men jeg er endt med at købe lidt ekstra gode ting og sager.

Ud over bikefit, har jeg også fået et sadelfit, og jeg har aldrig nydt mine cykelture mere.

100% anbefaling herfra

14 novembre 2024

Kære Kristoffer

Tak for dine pæne ord, det er vi super glade for.

Vi glæder os til at hjælpe dig fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tore levererer et meget kompetent bikefit

Tore levererer et meget kompetent bikefit, og både Tore og Caroline leverer god service. Jeg har nu haft lejlighed til at at køre nogle ture efter mit bikefit, og det er tydeligt, at der er bedre kraftoverførsel og jeg kører flere watt ved samme puls. Derudover kan jeg køre betydeligt længere uden at få problemer med sovende hænder, og en lejlighedsvis smerte på ydersiden af venstre knæ ved cykling er nu helt forsvundet. Endelig er min kadence steget fra godt 80 til knap 90 uden at jeg selv har gjort noget aktivt for det.

9 octobre 2024

Hej Thomas

Tak for nogle virkelig hyggelige timer og et godt bikefit.

Vigtigst af alt er altid hvordan bikefittet føles på landevejen(i dit tilfælde😊),
Dejligt at høre de forskellige irritationer er væk og du tilmed cykler hurtigere ved samme puls - win win.

Nyd efteråret😊🚲

Virkelig god oplevelse med Copenhagen Bikefit

Jeg er ret ny i sporten, men havde ikke følelsen af at sidde helt rigtigt på cyklen. Jeg fik Copenhagen Bikefit anbefalet og Tore lavede ret mange justeringer (flyttede klamper, vinkel på sadel, højde på sadel, højde på styr), og jeg har nu en helt. helt anden følelse på cyklen. Følelsen af at den er specifik for min krop. Jeg sidder MEGET bedre når jeg er afsted. Jeg oplevede en yderst professionel tilgang og dermed også hyggelige 2,5 timer mens fittet fandt sted. Jeg anbefaler Copenhagen Bikefit - også hvis man er ny i sporten.

12 juin 2024

Hej John

Mange tak for din anmeldelse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er super glade for du havde en god oplevelse, og godt at høre, at det føles bedre på cyklen, vi håber de gode oplevelser fortsætter.

Hvis du har brug for opfølgning eller andet ved du hvor vi er, døren er åben.

Mange hilsener
Caroline og Tore🙏🙏🙏

Noté 2 sur 5 étoiles

De får 2 stjener fordi både Caroline og Tore er nogle stjerner. Selve biksen spiller bare ikke.

Mit ønske om at CopenhagenBikeFit skulle leve op til mine forventninger er desværre ikke blevet opfyldt på trods af mine initiale forhåbninger. Der er flere udfordringer, som trækker ned og gør det svært at have tillid til deres service.

Jeg ville så gerne kunne lide CBF, fordi både Tore og Caroline er nogle super søde og rare personer. Der er bare for mange omstændigheder ved Copenhagen Bike Fit der ikke spiller.

Det virker som om, at butikken konstant er overvældet af kunder, hvilket resulterer i forsinkelser og mangel på opmærksomhed under bikefit-sessioner. Dette kan føre til en oplevelse af, at ens behov ikke bliver prioriteret tilstrækkeligt. Det hele foregår i samme lokale, så hver gang folk kommer ind i butikken bliver man afbrudt eller distraheret fra den oprindelige kunde.

Prisen hos CopenhagenBikeFit er også liiige til den høje side. Priserne på produkter som sadler og udstyr er markant højere end gennemsnittet, næsten 3x prisen på andre websites, for præcis samme produkt, hvilket gør det svært at retfærdiggøre de ekstra omkostninger.

Selvom Tore besidder en imponerende ekspertise, halter teknologien hos CopenhagenBikeFit efter. Når man betaler en premium pris på 3000 kr, forventer man en state-of-the-art service, som desværre ikke altid er tilfældet her.

Men jeg var i butikken var det et tilfælde, hvor en kunde kommer ind og har oplevet fejl på kvitteringer, udskiftede dele og justeringer, hvilket antyder, at travlheden i butikken kan gå ud over kvaliteten af arbejdet. Og jeg ved med sikkerhed at hverken Tore eller Caroline prøver at snyde folk, de er simpelthen bare for underbemandet til at håndtere hver situation tilstrækkeligt.

Jeg er ret ny i sporten, og selve bikefittet gjorde at jeg fik en langvarig nerveskade som tog en måned om at gå væk, det er helt sikkert noget man burde være advaret om under forløbet. På ingen måde acceptabelt.

Teknologien er heller ikke i orden, Tore er en super talentfuld mand, med mange mange års erfaring, men der er bare noget bikefit teknologi derude, som sædesensorer, trygkraft, vindmodstandsmålere osv. som han ikke kan konkurrere med, og når man tager en premium pris på 3000 kr er man simpelthen nød til at få mere end Tore’s falkeblik.

Alt i alt synes det, at CopenhagenBikeFit mangler ressourcer og struktur for at kunne levere den høje standard af service, som forventes af en premium udbyder på markedet.

Jeg er helt sikker på at hvis man står i en anden situation end mig kan de være til utrolig meget hjælp, og kan give gode råd og vejledning. I mit tilfælde var det desværre bare ikke et match.

25 juin 2024

Réponse de Copenhagenbikefit

Tak for din anmeldelse og feedback, der er jo ting til eftertanke og tak for samtalen på telefon - selvom vi er uenige i flere punkter.

Tilgang til bikefit:

Der er mange måder at bikefitte på, og vores metode er klart beskrevet på vores hjemmeside. Før vi kan vurdere en position teknisk, skal den overordnede position være på plads. Dette opnår vi gennem det første bikefit. Din optimale aerodynamik kommer fra en komfortabel position i aerobaren. Hvis du ikke kan ligge komfortabelt i aerobaren, er vi ikke færdige med bikefittet, og vi følger op med et tjek. Når alle justeringer er lavet, og du føler dig godt tilpas på cyklen, kan du optimere yderligere med vindtunneltests, aerofit på flyveren, hjelm- og tøjoptimering. Disse elementer er ikke inkluderet i det initiale bikefit, især ikke med 0 km’s erfaring i positionen.

Nerveskade:

At du er ny i sporten og får en nerveskade efter bikefittet er uheldigt. Under bikefittet fandt vi frem til du skulle have hævet din aerobar med 60 mm, hvilket ikke var muligt uden de nødvendige spacere, som du bestilte med det samme, de havde ca 10 dages levering. Jeg forklarede klart, at det ikke er muligt at føle sig godt tilpas på cyklen med aerobaren så meget for lav, så at påbegynde træning vil ikke give mening. Du kørte dog en lang tur med den lave aerobar(4 timer), hvilket for nærmest alle vil blive en ukomfortabel og ubalanceret oplevelse, og i dit tilfælde gav det også et stort tryk på sadlen. Jeg nævnte specifikt, at du kunne køre kortere ture på 60-90 min, indtil styret var på plads.
Under dit bikefit prøvede vi virkelig mange sadler, dog uden succes da alt føltes hårdt og ukomfortabelt, og det ville alligevel ikke give mening af skifte sadel, da aerobaren ikke kunne sættes op uden de manglende spacere.

Da du kom anden gang med nerveskaden, fik vi presset dig ind imellem to kunder og tilmed presset mere tid ind samme dag. På denne tid af året er vi altid fuldt bookede to til fire uger frem, så det kræver ret meget jongleren i kalenderen før alt går op, og desværre kom du til at vente lidt.
Ved dette besøg skulle vi oprindeligt teste sadler, men det er stadig svært at mærke sadelkomfort med aerobaren 60 mm for lav. Du fortalte du ikke havde modtaget spacerne, men de lå i en PakkeShop, så for at hjælpe dig bedst muligt aftalte vi, at det var bedst du hentede dem med det samme, så de kunne monteres. Dette krævede yderligere tid og førte til, at vi måtte rykke rundt på andre aftaler.
Så din kritik af, at vi har for travlt til dig eller generelt er i denne situation uberettiget, og hvis der er fejl på en bon eller et gear skal justeres er irrelevant.

Vi bookede samtidig et nyt tjek (som også er uden beregning), den tid har du selv aflyst.

Priser:

Samlet set har vi brugt ca 4,5 timer og du betalte ikke kr. 3.000,- men samlet kr. 2.500,-, normalt sætter vi 2,5-3 timer af.

Hvad vores priser angår, er vi PÅ ingen måde over markedet. At du kan finde sadlen billigere på nettet er jo meget normalt, og det kan du nok med alle vores produkter.

1. den pris du sendte på sadlen var under vores kostpris, og det matcher vi naturligvis ikke.
2. vi giver ikke rabat på sadler da vi har byttepolitik.

Du blev informeret om, både mundligt og på mail, at du var velkommen til at bytte sadlen eller aflevere den tilbage.

Du fik dog et prismatch på en cykelcomputer. :-)

Samlet set har vi forsøgt at hjælpe dig så godt som muligt, inklusiv ekstra tid og tjek uden beregning. Vi beklager, hvis du har haft en anderledes oplevelse, men vi mener, at vi har håndteret situationen professionelt og med stor fleksibilitet.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, er du velkommen til at kontakte os igen.

Perfekt!

Gennemført professionelt bikefit, klart den bedste udbyder jeg til dato har prøvet. Tore er ekstremt grundig og god til at forklare tingene så det er til at forstå. Alle pengene værd og det bedste anbefalinger herfra.

27 mai 2024

Kære Morten

Tusinde tak for en hyggeligt besøg og et godt bikefit. Vi er glade for du havde en god oplevelse, så håber vi blot positionen spiller og du føler dig godt tilpas.
Du ved hvor vi er hvis du har brug for yderligere hjælp og/eller opfølgninger.

Caroline og Tore

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god behandling hos Copenhagen…

Virkelig god behandling hos Copenhagen Bikefit. Det er nu ved at være nogle måneder siden, at jeg havde mit første besøg hos dem. I løbet af de måneder har jeg været på besøg 2 gange yderligere for at få justeret min cykel lidt mere, så vi kunne sikre, at jeg absolut ingen irritationer har når jeg cykler både indenfor og udenfor. Kan varmt anbefale et besøg hos dem, hvis man går og overvejer at få lavet sig et bikefit.

10 mai 2024

Réponse de Copenhagenbikefit

Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi er glade for vi har kunne hjælpe og har fundet en komfortabel position på din cykel.

Du ved hvor vi er, hvis der fortsat er noget vi kan hjælpe dig med.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og det virker

Bestilt et bikefit efter køb af ny racercykel. Havde problemer med knæsmerter og højde på sadel. Tore fandt hurtigt ud af hvad der var galt og anbefalet et nyt styr og forpind. Da stedet hvor cyklen var købt valgte at tage overpris for at sætte de nye ting på cyklen gjorde Tore det uden ekstra pris. Er super glad for at jeg valgte et bikefit her og har efterfølgende en meget bedre cykeloplevelse og ingen problemer med knæsmerter. Vil helt klart anbefale Copenhagenbikefit. Prisen kan godt virke lidt dyr, men er helt klart det værd i bedre køreglæde.

12 mai 2023

Kære Martin

Tak🙏 for din anmeldelse og de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er super glade for, at du føler det var det hele værd, og du må endelig vende tilbage hvis der er noget der ikke fungerer.
Bikefit er en svær størrelse at vurdere, men komfort er bundlinjen, og det håber vi du har.

De bedste hilsener Caroline og Tore

Ondt i R.... - no more!

Har du som jeg, været igennem 5 - 7 cykelsadler, må jeg ærgre dig med, at du kunne have sparet en pæn slat penge ved at gå til Copenhagen Bikefit med det samme.

Jeg planlagde en tur på min turcykel i sommer, og vidste, at den daværende sadel gav problemer med blodomløbet. Jeg var stødt på Copenhagen Bikefit på Cph Bikeshow, og vidste, at jeg var nødt til at gøre noget, hvis turen skulle være en succes.

Du får lov at prøve et udvalg af sadler, monteret på dén stelgeometri, som din cykel har, og så kan din bag mærke efter. Hver eneste af os har en unik fysik, også bagtil, og sadlen skal passe til netop dén. Du kan, med andre ord, købe nok så fin og dyr en sadel, det duer bare ikke, for her gælder kun den helt individuelle målestok. Jeg har ikke oplevet andre cykelbutikker yde dén service, og jeg er meget glad for, at jeg nu kan se de lange stræk i møde med fortrøstning. Turen er nu engang federe uden ondt i R....

Cph Bikefit har ikke de billigste ting, og du betaler naturligvis for service. Men jeg havde sparet smerter i både bag og tegnebog mange gange, hvis havde kendt til Cph Bikefit tidligere. Hermed stor anbefaling!

30 juin 2022

Kære Søren

Tak for din dejlige anmeldelse, vi er glade for at kunne hjælpe til en bedre komfort på cyklen.
Du må endelig sige til, hvis oplevelsen af sadlen ændrer sig, så kan vi altid lave det om.

Fantastisk oplevelse!

Efter køb af ny cykel kæmpede jeg med knæsmerter og kunne ikke få det til at spille. Jeg blev anbefalet at tage fat i Copenhagen Bikefit – det gjorde jeg, og det har jeg bestemt ikke fortrudt! Tore tog sig god tid til først at lytte til mine udfordringer og derefter gå alt fra klampeindstillinger til selve indstilling på cyklen igennem. Man føler sig virkelig velkommen og der er plads til at stille de spørgsmål man måtte have.

Det er nu nogle måneder siden, og det helt målbare resultat for mig er at jeg ikke længere har udfordringer med mit knæ. Min nye position på cyklen har gjort en kæmpe forskel. Jeg havde betænkeligheder med at booke tid i første omgang da det ikke er helt billigt, men her på den anden side kan jeg kun ærgre mig over, at jeg ikke gjorde det meget tidligere. Når jeg på et tidspunkt skifter til ny cykel vil jeg uden tøven booke tid hos Copenhagen Bikefit igen - varmeste anbefaling herfra!

15 août 2022

Perfekt fit

Jeg fik lavet sadel fit og følte jeg blev informeret super godt til mit niveau af kundskab indenfor mekanikken og kroppen. De var super dygtige til at finde helt perfekt sadel og gav en masse tips og tricks udover selve sadel fit delen, så jeg kommer helt sikkert retur for komplet bikefit snarligt :)

7 août 2022

Réponse de Copenhagenbikefit

Tusinde tak for de rosende og fine ord, det gør os rigtig glade. Vi glæder os til at se dig til bikefit, indtil da, nyd sadlen og sommeren :-)

Kan varmt anbefales!

Kan varmt anbefales!
Super service og helt i gennem professionelt bikefit.

20 décembre 2021

Réponse de Copenhagenbikefit

Tak, det varmer og jeg er glad for du havde en god oplevelse :-)

Fremragende service og oplevelse

Jeg blev anbefalet Copenhagenbikefit (Tore) af en bekendt, og det levede i den grad op til mine forhåbninger.

Udover et glimrende bikefit fik jeg også hjælp til køb af dele og opbygning af ny passende cykel. Slutresultatet er en fremragende ny racer og øget komfort til en yderst rimelig pris.

Jeg kan varmt anbefale Copenhagenbikefit hvad enten man søger en ny del, et bikefit eller hjælp til opbygning af ny cykel.

7 avril 2021

Kære Philip

Tak for din fine anmeldelse.

Jeg er super glad for du har haft en rigtig god oplevelse, helt fra første bikefit til afhentning af din nye cykel.

Dejligt at spiller og du ved hvor vi er, hvis du har brug for hjælp.

//C og T

Noté 5 sur 5 étoiles

Top professionel vejledning og bikefit

Top professionel vejledning og bikefit. Yderst god service og en man føler sig hørt og forstået. Det handler ikke kun om optimering i forhold til aero, men ligeså meget i forhold til komfort og til at gøre oplevelsen med din cykel unik, så du ikke kan lade være med at tage ud og cykle.

17 juillet 2020

Tusinde tak for de 5 stjerner og tak for endnu et besøg :-) Altid en fornøjelse

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus