Copenhagenfriedchicken Avis

TrustScore 2.5 sur 5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Bussemand i maden

Spis her kun, hvis du er til deres helt særlige 'næsekrydderi' på den stegte kylling.

En fra køkkenet havde selvfølgelig handsker på – men hvad hjælper det, når han alligevel stikker fingrene HELT op i næsen og roder rundt.
Som undskyldning svarede han, at bakterierne bliver jo alligevel dræbt i varmen

Jeg spiste ikke maden og fik heller ikke engang pengene tilbage

25 mai 2026

Så lækkert

Forstår ikke noget af de dårlige anmeldelser - vores familie er kæmpe madhoveder og kritiske - og det her er er så godt - leveringen er lidt dyr (men så hent den selv😳).
Kæmpe thumbs up 👍🏻 herfra.
Kh
Jakob og Co.

10 mai 2026

Anbefales ikke!!!!!

Jeg bestilte en kylling burger, og noget crispy kylling (bundle for one). Lidt tid efter jeg havde spist fik jeg ondt i maven, og har haft diarre i over en uge nu. Jeg skal ned til lægen i morgen. Så jeg vil ikke anbefale folk at købe der fra, medmindre de vil have madforgiftning!!

30 décembre 2025

Skuffende

Skuffende oplevelse.
Vi bestilte en bundle med tre Zinga-burgere. Fried chicken var desværre meget olieret og uden smag, og man blev hurtigt mæt,men på den dårlige måde.

Burgerne var okay, ikke de bedste, men gode nok til at man spiser dem færdigt. Der var dog meget travlt i restauranten, hvilket gav en lidt “McDonald’s-agtig” stemning.

Hvidløgsdippen var ikke god, og jeg kommer formentlig ikke igen.

Kundeservicen var faktisk rigtig god, bortset fra at ejeren semi-skældte en Wolt-medarbejder ud for ikke at stå på den “rigtige” side.
Behandl alle mennesker med respekt, venner.

21 novembre 2025

Service kvalitet

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 10/10
Copenhagen Fried Chicken
Den bedste service og de mest kærlige medarbejdere! ❤️
Maden er altid super lækker, frisk og serveres varmt – både når man spiser der, og når man bestiller ud af huset.
Restauranten er altid pæn og ren, og man kan virkelig mærke, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.
Hvis jeg kunne give mere end 10 ud af 10, havde jeg gjort det! 🫶🍗🔥

12 novembre 2025

Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser…

Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser – det her er faktisk første gang, jeg gør det. Men min oplevelse i nat var desværre så voldsom, at jeg føler, jeg er nødt til at sige noget.

Jeg bestilte en risbowl via Wolt, og maden smagte som altid rigtig godt. Jeg har også spist hos jer før uden nogen problemer. Men denne gang vågnede jeg pludselig midt om natten med ekstreme mavesmerter og voldsom diarré, som har stået på hele natten. Det har virkelig været ubehageligt og ødelagt min nattesøvn fuldstændigt.

Jeg får det tjekket hos lægen i morgen, og hvis det viser sig ikke at have noget med maden at gøre, så sletter jeg selvfølgelig denne kommentar. Men da jeg har været glad for jeres mad før, og det her kom helt uventet, tænker jeg, det er fair at gøre jer opmærksomme på det – især hvis andre evt. har oplevet noget lignende.

Til info: Jeg bestilte via Wolt denne gang – jeg tror ikke, det har noget med sagen at gøre, men nævner det for en god ordens skyld.

Håber, I tager det som en konstruktiv tilbagemelding.

16 septembre 2025

Det smagte mega godt og havdet en perfekt sprød kylling det eneste var at det dog var lidt dyrt

14 avril 2025

Better than KFC

I went here with the family for lunch one day. I thought the name was hysterical as it's obviously a play on KFC. But the food was way better. This is a totally underated takeout joint.

16 janvier 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit