L'entreprise a répondu

Jag beställde min paket men den kommit tyvärr inte, jag skickade er en email och ni hittade problemet och sen ni skickade min paket och den kommit nu. Tack för hjälp, alla kommunikation mellan oss oc... Voir plus

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  2. Fournisseur de produits de beauté
  3. Entreprise de cosmétique

Écrit par l'entreprise

Hos Copenhagen Health brænder vi for at udvikle kollagen, vitaminer, mineraler, kosttilskud og hudplejeprodukter, der gør en synlig og mærkbar forskel for vores kunder. Vi kombinerer videnskab og innovation for at skabe effektive løsninger til skønhed og velvære. SPECIALISTER I KOLLAGEN Drømmer du om smukkere, glattere og mere fugtmættet hud? Vores klinisk testede kollagen-tilskud er udviklet i samarbejde med specialister og dermatologer for at give din hud en mere ungdommelig glød og forbedret fugtbalance. Vi er førende inden for kollagen-tilskud fra bovine og marine kilder, og vores produkter har dokumenteret effekt. Copenhagen Health har vundet flere ’Bedst i test’-priser, herunder ’Bedste kollagen’ og 'Bedste kollagen til prisen'. Fås som enkeltkøb eller med abonnement – en enkel løsning til din daglige skønhedsrutine. FORDELE VED ABONNEMENT ✔ Spar fast min. 15% ✔ Gratis fragt ✔ Automatisk levering – løb aldrig tør ✔ Ingen binding – fuld fleksibilitet Dansk udviklet kvalitet – fordi skønhed starter indefra.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

492 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Top kundeservice

Jeg bruger deres Marine Collagen+ og har gjort det i nogle år. Jeg føler jeg har en virkelig pæn hud af mine 46 år, og har slet ikke lyst til at prøve at lade være med at bruge det. Kundeservicen er i den fuldstændige top, de er altid SÅ hjælpsomme og svare så hurtigt.

31 mars 2026

Réponse : Copenhagen Health

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💛
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft så gode oplevelser med vores Marine Collagen+ 😊
Vi er også utrolig glade for dine ord om vores kundeservice! 😍 Det er utroligt vigtigt for os altid at være tilgængelige, hjælpsomme og hurtige til at svare, så alle oplever, de får den hjælp og rådgivning, de har brug for🙏🏽

Rigtig god påske 🐣☺️

Hurtig og nærværende problemløser deres…

Hurtig og nærværende problemløser deres service er ekstra stærkt. Du får hurtig svar og din problem er løst. Fantastisk produkt som jeg vil forsæt med at købe.

3 mars 2026

Réponse : Copenhagen Health

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐ Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever vores service som hurtig og nærværende – og at vi får løst dine henvendelser effektivt. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give 🙌
Og hvor er det skønt at høre, at du er glad for produktet. Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💛

Rask levering

Rask levering

27 février 2026

Réponse : Copenhagen Health

Hej Per, TACK för din fina recension och för att du tog dig tid att ge oss 5 stjärnor! 🤩
Vi är glada att du är nöjd med leveransen 🙏🏽

Virksomheden insisterer på at få en…

Virksomheden insisterer på at få en anmeldelse så hermed: Varen var udsolgt, men stod som tilgængelig på hjemmesiden og det gør den i øvrigt stadigt. Fik ikke et tilbud om at få eftersendt varen, når den igen er på hylderne. Havde kun besværet. Så selv tak :-)

12 février 2026

Réponse : Copenhagen Health

Hei Gjerløv, vi oplevede desværre en helt ekstraordinær og overvældende efterspørgsel på produktet, hvilket gjorde, at varen i en kort periode var udsolgt😔. Det skulle naturligvis have fremgået langt tydeligere på hjemmesiden – det beklager vi meget.

Varen er heldigvis på lager igen - kontakt os meget gerne direkte 😊

Tak for din feedback. De bedste hilsner.

Fornøyd med produktet

Fornøyd med produktet. Skulle gjerne ha gitt det 5 stjerner, men blir 4 denne gangen da den ikke er nøytral i smak. Får et bersk ettersmak av fisk. Dette skulle ha blitt gjort noe med, så den blir enklere å drikke i nøytrale smaker.

7 février 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen din – og for 4 stjerner 🤩
Vårt marine kollagen er utvunnet fra fisk, og noen kan derfor oppleve en svak snert av fisk/hav i smaken, selv om produktet er nøytralt på pH-skalaen. Smaksopplevelse er individuelt, og vi forstår godt ønsket om en 100% nøytral smak. Vi vil derfor varmt anbefale deg å prøve vårt Verisol Collagen Pro Edition, som er fullstendig smakløst – som å drikke et glass vann. Nettopp dette er en av grunnene til at produktet har vunnet Danish Beauty Award i kategorien Inner Beauty ☺️
Takk igjen for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din 🙏🏽

Veldig fornøyd med både produktene og…

Veldig fornøyd med både produktene og servicen. De er raske med tilbakemeldinger.

21 janvier 2026

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen og 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både produktene og servicen vår 🙏🏽. Ønsker deg en riktig fin dag videre! 😊

Amazing customer service and flexibility

During Christmas I was traveling and couldn’t pick up my package, so it was sent back and forth a few times. Despite this, the company was incredibly helpful, responsive, and easy to reach. They answered all my emails quickly and, once I returned, immediately sent the package back to me. Their flexibility and eagerness to help were outstanding. Highly recommended!

15 janvier 2026

Réponse : Copenhagen Health

Thank you so much for taking the time to share your experience 🙏
We’re really happy to hear that - Providing helpful, responsive, and flexible service is very important to us, so your kind words truly mean a lot.
Thank you for the recommendation – we really appreciate it! ❤️

Super tilfredshed

Altid god service og søde, hjælpsomme medarbejdere og et fantastisk produkt 👍

22 décembre 2025

Réponse : Copenhagen Health

Hej Birget, vi bliver så glæde når vi får denne feedback og det betyder rigtig meget for os. Tusind tak for at huske os og håber du har en skøn jul og får et godt nytår :-)

I ordered the marine collagen in the…

I ordered the marine collagen in the Black Friday offer with a bottle of free magnesium to try. I didn’t realise you had to add the magnesium separately to the cart, so I only received the collagen. I reached out and they replied very fast they would send it , so I’m waiting for it now, but happy with the customer service.
I have the collagen as a subscription, so hoping to see/feel some good effects in some months :-) I add it to my morning AG1 greens and cannot taste it at all :-) .

5 décembre 2025

Réponse : Copenhagen Health

Hi Perry, Thank you so much for your review! Happy our support team could quickly assist when the free magnesium wasn’t added by you to the order☺️. It’s already on its way to you, and we hope you’ll enjoy it just as much as the collagen. It’s wonderful to hear that you’ve already made the collagen part of your morning routine❤️. Merry Christmas 🎄Copenhagen Health

Mycket vänligt bemötande

Fick bra bemötande för mitt ärende och situation i kundtjänsten - med kundens bästa i fokus

25 novembre 2025

Stort tack för din fina 5-stjärniga recension! 🙏🏽
Vi är väldigt glada över att höra att du upplevde ett vänligt bemötande och att vi kunde hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Kundens trygghet och upplevelse är alltid vår högsta prioritet.
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse! 🌟

Har endnu ikke prøvet tabletterne

Har endnu ikke prøvet tabletterne, men det var lynhurtig levering.

4 novembre 2025

Dejligt at høre, tusind tak for de 5 stjerner🤩. Du ønskes en skøn dag🌸

Kjempe rask og hyggelig respons ved…

Kjempe rask og hyggelig respons ved henvendelse

14 octobre 2025

Réponse : Copenhagen Health

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 🙏🏽❤️ Vi setter utrolig stor pris på det og er glade for at du er fornøyd 😊

Levering udestår 10. september leveringen er fuldført

Det er svært at sige noget, når jeg ikke modtager varerne.
Efter dialog er varerne kommet, inkl. et lille “plaster på såret”
Jeg takker for I lytter til kritik

2 septembre 2025

Réponse : Copenhagen Health

Hej Finn, vi er simpelthen så kede af den dårlige anmeldelse. På vores website fremgår det, at produktet først kan afsendes lidt senere på måneden, men vi beklager virkelig, hvis dette ikke har været tydeligt nok😔. Vores kunders tilfredshed betyder alt for os, og vi håber meget, du er sød at kontakte vores kundeservice på tlf. eller på info@copenhagenhealth.dk🙏🏽☺️.

De bedste hilsner, Copenhagen Health

Dårlig smag

Jeg havde forventet, at kollagenet var smagsneutralt, men det er det slet ikke. Det smager forfærdeligt. Det hjælper dog at putte det i saftevand, så smager det ikke så grimt. Jeg har brugt Oslo Skin tidligere. Der var ingen smag overhovedet. Det kunne drikkes i vand. Til gengæld er prisen hos Copenhagen Health billigere og det virker som et godt produkt. Har også været meget glad for kundeservicen. God og hurtig hjælp og vejledning.

20 août 2025

Réponse : Copenhagen Health

Hej Anja, alle vores produkter, er smagsneutrale – og vælger du vores Verisol Collagen Pro Edition, får du et 100% SMAGSLØST kollagen. Og ja, det er netop betydeligt billigere end Oslo Skins, som benytter præcis samme smagsløse kollagen ☺️. Verisol Collagen Pro Edition giver dig desuden hele 5g kollagen dagligt, hvorimod Oslo Skin kun indeholder 2,5g kollagen dagligt.

Derudover har vi tilføjet en højdosis hyaluronsyre, som sammen med kollagenet giver dig et optimalt produkt til reducering af rynker og fine linjer samt tilførelse af glød og fugt til huden.
Og – der er til hele 45 dage i en bøtte i vores, hvor der er til 28 dage i Oslo Skins.
Dette er årsagerne til, at Verisol Collagen Pro Edition har vundet Danish Beauty Award 🙏🏽

Tænker det ikke er Verisol Collagen Pro Edition, du har købt? Kan klart anbefale dig at prøve dette produkt, hvis du ønsker et 100% smagsløst kollagen med hyaluronsyre ☺️.

De varmeste hilsener, Copenhagen Health
(Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til info@copenhagenhealth.dk)

Ikke et kosttilskud, men beton!

Dette er ikke et kosttilskud, det er byggemateriale. Tabletterne er så hårde, at man kunne bruge dem som mursten. En time i varmt vand – intet sker. Skar dem, knuste dem – stadig som beton. I maven bliver det nok det samme, bare blokerer fordøjelsen. Efter et par dage – garanteret forstoppelse. Smider resten ud, ville ikke give det til min værste fjende!😪

14 août 2025

Réponse : Copenhagen Health

Hej Naim, Vi har kun to produkter i tabletform, hvor den ene er B12, en meget lille tablet nem at sluge og magnesium, som nemt deles i to eller nemt kan gøres til pulver, hvis man ikke ønsker den i tabletform. Begge produkter er af højeste kvalitet og opløses nemt i tarm systemet.
Vi kan ikke se du har handlet hos os, men vi vil naturligvis hjælpe dig med afklaring. Du må rigtig gerne kontakte os på info@copenhagenhealth.dk og gerne sende en kopi af dit køb, så vi kan afklare hvilket produkt det omhandler og om produktet er fra os. Du kan også kontakte os fra mandag på tlf. 91 19 92. Vi ser frem til at høre fra dig. VH Tina, Copenhagen Health

Manglende information

Manglende information ifm. manglende levering.

4 août 2025

Réponse : Copenhagen Health

Kære Ditte. Vi er oprigtigt kede af den sene levering af din pakke😔. Efter vi modtog Danish Beauty Award, oplevede vi en pludselig og ekstraordinær efterspørgsel, som desværre betød, at produktet kortvarigt var udsolgt. Vi beklager dybt, hvis dette ikke var tydeligt nok oplyst på vores website, og for den ulejlighed det har medført. Vi håber, du er glad for produktet.
De bedste hilsener, Copenhagen Health

Alt fungere bare mht bestilling

Alt fungere bare mht bestilling, levering etc og super produkt

4 juillet 2025

Réponse : Copenhagen Health

Hej Helle, tusind tak for de 5 stjerner - det betyder utroligt meget for os🌸❤️. Rigtig god sommer. De bedste hilsener, alle os fra Copenhagen Health

Fantastisk for mine led!

Efter kun to uger föles mine led som smör igen. Slidgigten siden fire år i mine facetled er väk og jeg kan arbejde uden plager.

8 juin 2025

Réponse : Copenhagen Health

Hej Alice, TUSEN tack för de 5 stjärnorna🤩. Önskar dig en underbar sommar🌸. De bästa hälsningar, Copenhagen Health

Mina naglar blev plötsligt helt…

Mina naglar blev plötsligt helt annorlunda efter två månader…stenhårda och jättefina..jag har fått mer muskler och jag är blank och nästan hal under mina fötter och jag behöver ingen extra glans i ansiktet..med andra ord-Helt Suveränt ♥️

1 octobre 2024

Réponse : Copenhagen Health

Hej Sylvia, stort tack för dina 5 stjärnor🤩. Vi önskar dig en fantastisk sommar🌸. Varma hälsningar, Copenhagen Health

Super hurtig svar på et spørgsmål

Super hurtig svar på et spørgsmål

10 juin 2025

Réponse : Copenhagen Health

Hej Susanne, skønt at høre - du skal have tusind tak for de 5 stjerner 🤩. Du ønskes en fantastisk sommer. Varme hilsener, Copenhagen Health