L'entreprise a répondu
Jag beställde min paket men den kommit tyvärr inte, jag skickade er en email och ni hittade problemet och sen ni skickade min paket och den kommit nu. Tack för hjälp, alla kommunikation mellan oss oc... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Copenhagen Health brænder vi for at udvikle kollagen, vitaminer, mineraler, kosttilskud og hudplejeprodukter, der gør en synlig og mærkbar forskel for vores kunder. Vi kombinerer videnskab og innovation for at skabe effektive løsninger til skønhed og velvære. SPECIALISTER I KOLLAGEN Drømmer du om smukkere, glattere og mere fugtmættet hud? Vores klinisk testede kollagen-tilskud er udviklet i samarbejde med specialister og dermatologer for at give din hud en mere ungdommelig glød og forbedret fugtbalance. Vi er førende inden for kollagen-tilskud fra bovine og marine kilder, og vores produkter har dokumenteret effekt. Copenhagen Health har vundet flere ’Bedst i test’-priser, herunder ’Bedste kollagen’ og 'Bedste kollagen til prisen'. Fås som enkeltkøb eller med abonnement – en enkel løsning til din daglige skønhedsrutine. FORDELE VED ABONNEMENT ✔ Spar fast min. 15% ✔ Gratis fragt ✔ Automatisk levering – løb aldrig tør ✔ Ingen binding – fuld fleksibilitet Dansk udviklet kvalitet – fordi skønhed starter indefra.
Christians Brygge 28. 1. sal, 1559, København V, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Jeg bruger deres Marine Collagen+ og har gjort det i nogle år. Jeg føler jeg har en virkelig pæn hud af mine 46 år, og har slet ikke lyst til at prøve at lade være med at bruge det. Kundeservicen er i den fuldstændige top, de er altid SÅ hjælpsomme og svare så hurtigt.

Réponse : Copenhagen Health
Hurtig og nærværende problemløser deres service er ekstra stærkt. Du får hurtig svar og din problem er løst. Fantastisk produkt som jeg vil forsæt med at købe.

Réponse : Copenhagen Health
Virksomheden insisterer på at få en anmeldelse så hermed: Varen var udsolgt, men stod som tilgængelig på hjemmesiden og det gør den i øvrigt stadigt. Fik ikke et tilbud om at få eftersendt varen, når den igen er på hylderne. Havde kun besværet. Så selv tak :-)

Réponse : Copenhagen Health
Fornøyd med produktet. Skulle gjerne ha gitt det 5 stjerner, men blir 4 denne gangen da den ikke er nøytral i smak. Får et bersk ettersmak av fisk. Dette skulle ha blitt gjort noe med, så den blir enklere å drikke i nøytrale smaker.

Réponse : Copenhagen Health
Veldig fornøyd med både produktene og servicen. De er raske med tilbakemeldinger.

Réponse : Copenhagen Health
During Christmas I was traveling and couldn’t pick up my package, so it was sent back and forth a few times. Despite this, the company was incredibly helpful, responsive, and easy to reach. They answered all my emails quickly and, once I returned, immediately sent the package back to me. Their flexibility and eagerness to help were outstanding. Highly recommended!

Réponse : Copenhagen Health
Altid god service og søde, hjælpsomme medarbejdere og et fantastisk produkt 👍

Réponse : Copenhagen Health
I ordered the marine collagen in the Black Friday offer with a bottle of free magnesium to try. I didn’t realise you had to add the magnesium separately to the cart, so I only received the collagen. I reached out and they replied very fast they would send it , so I’m waiting for it now, but happy with the customer service.
I have the collagen as a subscription, so hoping to see/feel some good effects in some months :-) I add it to my morning AG1 greens and cannot taste it at all :-) .

Réponse : Copenhagen Health
Fick bra bemötande för mitt ärende och situation i kundtjänsten - med kundens bästa i fokus

Réponse : Copenhagen Health
Har endnu ikke prøvet tabletterne, men det var lynhurtig levering.

Réponse : Copenhagen Health
Kjempe rask og hyggelig respons ved henvendelse

Réponse : Copenhagen Health
Det er svært at sige noget, når jeg ikke modtager varerne.
Efter dialog er varerne kommet, inkl. et lille “plaster på såret”
Jeg takker for I lytter til kritik

Réponse : Copenhagen Health
Jeg havde forventet, at kollagenet var smagsneutralt, men det er det slet ikke. Det smager forfærdeligt. Det hjælper dog at putte det i saftevand, så smager det ikke så grimt. Jeg har brugt Oslo Skin tidligere. Der var ingen smag overhovedet. Det kunne drikkes i vand. Til gengæld er prisen hos Copenhagen Health billigere og det virker som et godt produkt. Har også været meget glad for kundeservicen. God og hurtig hjælp og vejledning.

Réponse : Copenhagen Health
Dette er ikke et kosttilskud, det er byggemateriale. Tabletterne er så hårde, at man kunne bruge dem som mursten. En time i varmt vand – intet sker. Skar dem, knuste dem – stadig som beton. I maven bliver det nok det samme, bare blokerer fordøjelsen. Efter et par dage – garanteret forstoppelse. Smider resten ud, ville ikke give det til min værste fjende!😪

Réponse : Copenhagen Health
Alt fungere bare mht bestilling, levering etc og super produkt

Réponse : Copenhagen Health
Efter kun to uger föles mine led som smör igen. Slidgigten siden fire år i mine facetled er väk og jeg kan arbejde uden plager.

Réponse : Copenhagen Health
Mina naglar blev plötsligt helt annorlunda efter två månader…stenhårda och jättefina..jag har fått mer muskler och jag är blank och nästan hal under mina fötter och jag behöver ingen extra glans i ansiktet..med andra ord-Helt Suveränt ♥️