Cosmoejendomme Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Har boet i samme ejendom i over 20 år, hvoraf Cosmo Ejendomme har været ejer/administrator af ejendommen i ca. 10 år. Vi har aldrig haft problemer. Har komfur, emhætte, køleskab eller vaskemaskine væ... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

For nogle uger siden fik jeg en ny frysekøleskab, efter dørene på min gamle var for slidt. Der var god kommunikation med Cosmo under hele forløbet og arbejdet blev først afsluttet efter frysekøleskabe... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Absolute SCAM! Don't rent from this company, if you expect your deposit back. We lived only 1.5 years in our apartment and left it in a better state when we got it. On the handover date, an army of p... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Svindel

Svindel. De tar hele depositumet og renoverer leiligheten. Det de gjør er ulovlig og de satser på (og tjener mye på) at mange ikke tar det videre til huslejenævnet. Gjør en det vil en få pengene tilbake, men det er så unødvendig at en må gjennom en så lang prosess, kun fordi Cosmo er fullstendig urimelige. UNNGÅ COSMO!!

26 avril 2020

Svinderi

Under de to år, hvor jeg boede ved cosmo oplevede jeg ofte, at det ikke var til at komme i kontakt med dem. Ringende man i åbningstid, sagde en telefonsvarer at det var udenfor åbningstiden. Yderligere blev vi lovet da vi flyttede ind at få ordnet nogle få ting, den ene ting var en rist/prop til vasken, vi rykkede for det 3-4 gange og fik den ikke indenfor de to år.

Da vi forlod lejligheden tog cosmo 95 % af depositum og mente vi havde smadret lejligheden. Vi har holdt få fester og sjældent haft gæster. Vi boede tre fornuftige unge piger, som gjorde alt for at holde lejligheder i pæn stand. Så at hele depositummet skal bruges til renovering er ikke holdbart. En time efter fraflytnings-syn meddelte vi, vi ikke var enige i vurderingen af lejligheden, men fik besked om at istandsættelsen var gået i gang, så de kunne ikke nå at trække den tilbage. Det lyder nu ikke helt sandt.

Så hold jer væk fra cosmo :-)

4 février 2020

Hej Trine

Tak for din besked. Det er altid ærgerligt hvis man ikke får medhold.
Sagen har været forbi huslejenævnet som tog stilling til sagen.

Hold jer bare væk..

Hold jer bare væk. De har gjort alt for at få hele vores depositum - og det lykkedes. Vi har prøvet at flytte 3-4 gange i alt, hvor vi altid har fået hele vores depositum tilbage. Har aldrig oplevet dårligere ejendoms firma.

Så supplerer jeg lige her, da jeg kan se, I har svaret, og man har ikke mulighed for at svare tilbage. Den eneste grund min mand skrev under var fordi, I sagde til ham, at han bliver kontaktet af en advokat, da han mundtligt sagde hvor UENIG han var med jeres vurdering. Og vi kan ikke snakke om misligeholdelse, når den trægulv er så gammel og af dårlig kvalitet, så man næsten skal flyve istedet for at træde for at den ikke får mærker.
Så synes jeg heller ikke, det kan være tilfældigt at alle kommentarer her er i samme stil... Vi får simpelthen kvalme, bare når vi går forbi denne lejlighed.

10 janvier 2020

Hej Maria

Vi har fundet jeres sag vedr. fraflytningstvist i oktober 2017. Det er beklageligt at udgiften til istandsættelsen udgjorde størstedelen er jeres depositum, dog skal vi gøre det klart, at Cosmo ikke tjener penge på en sådan istandsættelse. I modtog kopi af fakturaer som Cosmo har betalt til de pågældende håndværkere, hvilket er samme udgift som i blev opkrævet i forbindelse med jeres fraflytning.

Ved flyttesynet erklærede i, med jeres underskrift, jer enige i flytterapportens indhold.

Huslejenævnet har, efter jeres ønsket, behandlet sagen og lagde afgørende vægt på at i har erklæret jer enige i, at
der i det konkrete tilfælde var tale om misligholdelse. Jfr. Huslejenævnets afgørelse hæftede i derfor for istandsættelsen af lejemålet og vi er derfor uforstående over for jeres kommentar.

Mvh Cosmo ejendomme

SVINDEL

SVINDEL. Jeg og min samboer bodde der 10 måneder. Leiligheten var fin og ren siden den var nybygd, og vi opplevde god service - helt til vi sa opp vår leigekontrakt. Cosmo Ejendomme ville trekke over 60% av depositumet for å male alle vegger og tak + sliping av gulv. Vi hadde heldigvis tatt mange bilder ved overtagelse, og kunne vise til sprekker i veggmalingen og hakk i gulvet som var der fra før av. Dette ble ikke tatt noe hensyn til. I følge utlejeloven som alle SKAL følge (noe som jeg skjønner mange i Danmark ikke bryr seg om, og at det er et kjent problem), så skal man kunne forvente naturlig bruksslitasje uten at utleier trekker fra depositumet. Vi tok derfor kontakt med Århus Lejeforening for å ta saken videre ved Huslejenævnet. Vi fikk full medhold, og fikk dermed tilbake hele vårt depositum. Dette var en lang prosess, men absolutt verdt det. At slike useriøse aktører fremdeles får holde på er helt uforståelig. Mitt råd er: hold dere unna Cosmo Ejendomme og om dere havner i samme situasjon, ta kontakt med Århus Lejeforening!

10 août 2019

Få ALT på skrift

Få ALT på skrift. Blev nærmest truet på min telefonsvarer, fordi jeg ikke havde renset vandlåsen ordentligt, selvom jeg havde fået brev fra Cosmo Ejendomme om, at den skulle skiftes.
Da jeg fraflyttede ejendommen, var der en diverse post på min regning, som ikke var udspecificeret yderligere og som gjorde, at beløbet tilfældigvis passede helt perfekt med mit depositum. Da jeg kontaktede selskabet for at få redegjort for, hvad posten dækkede over, var medarbejderen, som havde udfærdiget min regning pludselig stoppet.

15 juillet 2019

Hej Nanna.
Kan ikke finde din pågældende sag da jeg kun kan se dit fornavn. Den oplevelse du beskriver undrer mig meget , da vi ikke har nogle medarbejdere der er stoppet for nyligt og heller ikke har en diversepost i vores afregninger. Vil du ikke kontakte os på tlf. 86151688 så kan vi udrede det forløb du beskriver.
Mvh Bjørn / cosmo ejendomme

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel udlejningsvirksomhed

Professionel udlejningsvirksomhed, som følger lejeloven til punkt og prikke.
Fraflytningssynet var en behagelig oplevelse og afregningen var som forventet. Opgørelsen af vand og varme var længe undervejs, men forholdet skyldes forsyningsselskabet og ikke Cosmo Ejendomme.

Får jeg behov for at leje en lejlighed i Århus igen, vil jeg som det første kontakte Cosmo Ejendomme.

11 novembre 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Forvent det værste - du bliver ikke skuffet

Lejemålene bliver lemfældigt istandsat, indtil det er lejer der skal betale, så tages der ved. De opererer lige til kanten af loven, lader egne ansatte bestemme tid for istandsættelse. Lejeren betaler gildet. Jeg kan på ingen måde anbefale, at man bosætter sig i deres lejemål.

14 décembre 2017

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus