Perfekt upplevelse alltid snabbservice…
Perfekt upplevelse alltid snabbservice när man ringer. Vattenlarmet hade gått, ringde costahem de var ute på plats och konstaterat att allt var OK!
Costa Hem AB hjälper bostadsägare att känna sig trygga med sin bostad i Spanien – även när de själva inte är på plats. Vi erbjuder personlig och flexibel fastighetsservice på Costa Blanca och Costa del Sol. Vår grundtjänst är regelbunden bostadstillsyn, där vi kontrollerar bostadens skick och uppmärksammar synliga tecken på exempelvis läckage, fukt, skador eller andra avvikelser. Efter varje tillsyn får kunden återkoppling och, beroende på valt servicepaket, fotodokumentation. Vi erbjuder även städning, pool- och trädgårdsservice, uthyrningsservice, nyckelhantering samt praktisk hjälp vid underhåll och renoveringar. Vid behov kan vi hjälpa till med kontakt och koordinering av hantverkare och andra serviceleverantörer. Costa Hem bygger på erfarenhet inom fastighetsdrift, fastighetsteknik och förvaltning. Vi kombinerar praktisk erfarenhet med personlig service, tydlig kommunikation och lokal närvaro. Oavsett om bostaden används som semesterboende, andra hem eller hyrs ut till gäster anpassar vi våra tjänster efter kundens behov. Våra servicepaket erbjuder olika nivåer av tillsyn och trygghet – från enkel månadstillsyn till en mer omfattande helhetslösning. Vårt mål är att göra det tryggare och enklare att äga bostad i Spanien. Med Costa Hem får du en personlig kontakt på plats när du själv befinner dig långt bort. Du behöver inte vara på plats. Vi är det åt dig.
Suède
Demande des avis aux clients