Launch & scale your own course business with AI. Strategy, systems & support in one place.
Östermalmstorg 1, 114 42, Stockholm, Suède
- 0737713747
- daniel@coursebuild.ai
- coursebuild.ai
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Fantastiskt bra
Fantastiskt bra, lättförståeligt och alltid lätt att få svar om man undrar något i community, allt är uppbyggt steg för steg och man kan alltid spela tillbaka på förinspelade videos om man inte hänger med, enkelt tom för en person som jag som är helt oteknisk som jag. Kan verkligen rekommendera:)
Man får mycket hjälp på vägen när man…
Man får mycket hjälp på vägen när man fastnar och det funkar verkligen om man följer allting rätt steg för steg i CourseBuild, sen kan det ibland vara att man kan behöva ändra målgrupp för sin kurs men det hjälper dom i CourseBuild dig med utan problem.
Jag är otroligt nöjd med kursen
Jag är otroligt nöjd med kursen! Jag fick så mycket hjälp och stöd under hela tiden, och det gjorde verkligen skillnad för mig. Det kändes verkligen som att kursledarna brydde sig om varje deltagares utveckling. Jag hade verkligen tur som hittade just den här kursen – den har överträffat alla mina förväntningar!

Jättenöjd
Jag är jättenöjd! Allt är väldigt tydligt och strukturerat. Stöttning finns hela vägen när man känner att man fastnar eller bara vill bolla. Kan varmt rekommendera CourseBuild.

Réponse : CourseBuild
Helt fantastisk verktyg för att skapa…
Helt fantastisk verktyg för att skapa en digital kurs! Jag är så glad att jag tog steget i rätt riktning och super nöjd med suporten och så kul att få hänga med denna digitala utveckling! Jag kan verkligen rekommendera detta till alla som känner att dem har något de vill skapa och dela med världen oavsett nisch. Jag ser verkligen fram emot den här resan och framtiden! Tack för att ni finns!

Réponse : CourseBuild
Jag är jätteglad att jag hittade…
Jag är jätteglad att jag hittade coursebuild. Se har hjälpt mig att komma igång med en dröm jag haft länge. Jag får support inspiration och verktyg att ta mig från visioner till verklighet. Sen är det så fruktansvärt roligt också

Réponse : CourseBuild
No-brainer om man vill lära sig hur man…
No-brainer om man vill lära sig hur man bygger en stabil kurs. Väldigt flexibla när de kommer till att anpassa undervisningen efter de ämne man väljer att skapa kursen kring. Hjälpsamma och duktiga människor i Coursebuild teamet. Kunde inte vara mer nöjd!

Supernöjd och imponerad!
CourseBuild ger mig verktygen att skapa premiumstandard på utformandet och hjälper mig med alla de praktiska bitarna så att jag bara behöver följa instruktioner. Jag har fått gott om stöd och support. Det är dessutom jättekul!
Överlag så har CourseBuild hjälpt mig skapa förutsättningarna för att kunna mångdubbla min försäljning ganska snart. Jag rekommenderar detta högt!

Rekommenderar verkligen Coursebuild!
Till en början tänkte jag att "det låter för bra för att vara sant" men var beredd att testa. Men det är verkligen riktigt bra! Strukturerat, proffsigt och framförallt att man faktiskt får riktig hjälp av Coursebuild själva. De är måna om att det går bra för en och det märks. Rekommenderar!

Réponse : CourseBuild
Very happy with the weekly calls and…
Very happy with the weekly calls and the support. Better than other courses and programs I've bought before. The step-by-step guide makes it easy to follow and implement. Thank you Daniel and the team!!!

Réponse : CourseBuild
Väldigt bra organiserat och med så bra…
Väldigt bra organiserat och med så bra support att det blir svårt att misslyckas som kursdeltagare 👍

Réponse : CourseBuild
En riktigt bra kurs för att göra en egen kurs!!
Har lärt mig att göra egna kurser med mycket mer. Kursen erbjuder många olika steg där man kan lära sig hur olika plattformar fungerar. Man får hjälp och stöd under tiden man gör och säljer kursen som gör att man kan få bättre resultat på båda delarna.

Réponse : CourseBuild
CourseBuild is the future in online-coursebuilding
CourseBuild is a no-brainer "just get on the train"-course. I am not yet all the way through this course (I am two days short of a month in) but I have complete trust in the process.
If you want to start a practical online-course I don't understand why you would do it on your own when this support is availabe for you. This course has a good backbone of support, both from admin and other members in the comunity. CourseBuild is well worked through, has brilliant structure that is easy to follow and they have thought trough the process for us so that everything has a place while we are working.
CourseBuild is the modern AI-niche coursebuildning-course that builds your confidence while you build your business.

Lätt att lära för mig som är 40+
Coursebuild har en genomarbetad och god struktur på sin kurs. Lätt att lära, även för en som är född på 1900-talet som jag :-)
Trots att jag har ett ganska upphackat arbetsschema där jag inte kunnat jobba på 6 veckor med kursen så var det väldigt enkelt att ta upp verktygen igen.

Réponse : CourseBuild
Jag har följt Daniel i flera år
Jag har följt Daniel i några år och sett vilken kunskap och kapacitet den killen besitter, trots sin unga ålder så har han mer kunskap än många andra som är 2-3 gånger äldre än vad han är och som har många flera års erfarenhet än Daniel.
Att jag skulle samarbeta med denna kompetenta kille och ta hjälp av hans kunskap och driv visste jag redan får några år sedan, men det är först nu i mitt entreprenörsliv som jag verkligen gett tid och möjlighet att jobba med den nisch som jag brinner för, och där Daniel och CourseBuild finns med hela vägen med det stöd och den ovärderliga kunskapen teamet ger.
Jag skulle aldrig kommit såhär långt om det inte var för Team CourseBuild!

Réponse : CourseBuild
Detta är det bästa jag investerat i mig…
Detta är det bästa jag investerat i mig själv! Med fantastisk support och coaching finns dom för mig och gör att jag känner att jag klarar att nå mina MÅL! Stort tack för allt bästa CourseBuild//Jenny

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 av 5
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 av 5
CourseBuild har varit en positiv överraskning för mig.
Inte för att det lovar snabba genvägar – utan för att det ger struktur, klarhet och stöd på ett sätt som faktiskt känns mänskligt.
Som någon som värdesätter närvaro, enkelhet och riktning har jag uppskattat hur CourseBuild hjälper mig att samla mina idéer och göra dem begripliga för andra, utan att pressa fram något som inte är moget än. Det finns ett lugn i plattformen som gör att processen får ta den tid den behöver.
För mig handlar skapande inte om att prestera, utan om att uttrycka det som är sant. Där har CourseBuild varit ett verkligt stöd.
Jag ger CourseBuild 5 av 5 – inte för att det är perfekt, utan för att det känns genomtänkt, respektfullt och byggt för människor, inte bara för system.
— André Fagerman

Réponse : CourseBuild
The team behind CourseBuild knows what…
The team behind CourseBuild knows what they are talking about!
Great presentations and feedback! My course is almost done!

Unna mig en Mentor
Att gå med i Coursebuild samtidigt som jag bygger min onlinekurs har varit avgörande för att känna mig trygg och behålla beslutsamheten som jag behöver för att faktiskt ta mig från ide till en kurs som faktiskt ger mig en hållbar inkomst!

Réponse : CourseBuild
En savoir plus sur les différents types d'avis.