Lynhurtig forsendelse...fra dem. Det er så godt. Tingene er pakket godt, og det er flotte kvalitets ting, og til gode priser. Der handler jeg gerne igen, og kan bestemt også anbefale dem til andre.... Voir plus

Så mange rigtig gode og smukke ting! Skønt med en dansk hjemmeside, når man ligesom jeg, har lavet en fejl i bestillingen, man griber bare "knoglen" og vips så har den søde medarbejder klaret sagen :... Voir plus

Altid hjælpsomme i butikken. Stort udvalg af varer. Når jeg bestiller varer, bliver de ekspederet rigtig hurtig. Gode kvalitets varer.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,7

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lynhurtig forsendelse...fra dem.

Lynhurtig forsendelse...fra dem.
Der handler jeg gerne igen, og kan bestemt også anbefale dem til andre.

18 septembre 2026

Jeg har handlet ved cow concept i mange…

Jeg har handlet ved cow concept i mange år og kan kun anbefale dem, sødt personale, lækre kvalitets tasker, jeg har selv en forkærlighed for tasker fra treats og har efterhånden en god samlig, jeg vil til hver en tid anbefale dig at besøge butikken hvis man mangler en gave, de har så mange skønne ting i alle prisklasser, man kan også støtte deres flotte arbjede til jul, hvor de laver en masse gaver til mødre der ikke har så meget, så deres børn kan se mor også pakker en gave op, syntes det er så fint❤️

14 septembre 2026

Glemt handel?

Bryder mig ærlig talt ikke om at min ordre 123535 bliver glemt. Bestiller varer d. 13.juli og pengene bliver trukket 2 dage efter. Først efter en ret så heftig henvendelse nu her d. 13. august - godt en måned efter min bestilling - sendes min ordre. Nu vil jeg gerne fortyde min handel, da jeg er godt og grundig irriteret, men skal dog vente igen, da man vælger ikke at svare på min fortrydelsesformular. Mon jeg får mine penge tilbage???

15 août 2026

Réponse de Cowconcept

Hej Christine. Jeg beklager rigtig meget hvis du i sommerferie perioden har ventet ekstra længe på din ordre. Selvfølgelig kan du få dine penge retur det er intet problem :)
Du sender den endelig retur , hos os sender du blot retur der skal man ikke afvente at vi godkender en retur formular :) Jeg har forsøgt at slå dig op i systemet, både i ordre og mail. Jeg kan ikke lige se noget der matcher din beskrivelse med dit navn. Jeg vil gerne hjælpe til at returnereingen går let her fra, så send os gerne en mail på KONTAKT@COWCOCNEPT.DK så jeg har de fornødne oplysninger til at hjælpe dig.
God weekend venlig hilsen Lisette

Meget nem hjemmeside at finde rund på

Meget nem hjemmeside at finde rund på. Hurtigt levring, super lækker sandaler

2 juin 2026

Réponse de Cowconcept

Tak for at handle hos os, og give dig tid til at lave den flotte anmeldelse. Den er vi meget glade for.

Køber kun mine tasker hos cowconcept

Køber kun mine tasker hos cowconcept, samt sandaler.
Altid den bedste service og super kvalitet
Kæmpe anbefaling herfra.

1 juin 2026

Réponse de Cowconcept

1000 tak for en virkelig fin anmeldelse, den er vi dig meget taknemmelig for.

Altid godt betjening

Altid godt betjening
God service
Og god stemning.

22 mai 2026

Réponse de Cowconcept

1000 tak for at handle hos os, og for at bruge tiden på at anmelde os. Vi vil selvfølgelig frygtelig gerne vide, hvad der skulle til før du syntes vi kunne få alle 5 stjerner. Din feedback er meget velkommen på kontakt@cowconcept.dk