Vi var enormt tilfredse og imponerede over CPH Flyttehuset! Vi var lidt skeptiske i starten på grund af de få anmeldelser, men det viste sig at være den bedste beslutning. De gjorde en kæmpe inds... Voir plus
Lisez les avis des autres
Søde og effektive medarbejdere. God kommunikation både på mail og mobil. Stor fleksibilitet og forståelse (jeg havde brug for at lave aftale om 2 gange). Vil helt sikkert anbefale dem og jeg kommer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Brugte firmaet til en flytning fra en blok til en anden på samme adresse - det gik virkelig nemt og de to flyttemænd var meget effektive og hjælpsomme. De kom til aftalt tid og alt spillede
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Cph Flyttehuset er et professionelt flyttefirma med fokus på kvalitet, service og tryghed. Vi hjælper både private og virksomheder med flytninger i hele Danmark. Vores erfarne flyttemænd håndterer dine ejendele med stor omhu, uanset om det drejer sig om lejligheder, huse, kontorer eller erhvervsflytninger. Vi tilbyder fleksible løsninger, konkurrencedygtige priser og en service, hvor kunden altid er i centrum. Hos Cph Flyttehuset lægger vi vægt på punktlighed, god kommunikation og professionel udførelse af hver eneste opgave. Vi ved, at en flytning kan være en stor begivenhed, og derfor arbejder vi målrettet på at gøre processen så enkel og stressfri som muligt. Vores ydelser omfatter blandt andet: • Privatflytning • Erhvervsflytning • Flyttehjælp med erfarne flyttemænd • Montering og demontering af møbler • Bortskaffelse og rydning • Transport af tunge genstande Vi stræber efter at levere en service, som vores kunder trygt kan anbefale til familie, venner og kollegaer. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud – vi står klar til at hjælpe med din næste flytning. Cph Flyttehuset – Din pålidelige partner, når du skal flytte.
Coordonnées de contact
Danemark
- cphflyttehuset.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Overraskende positiv oplevelse herfra!
Har virkelig været tilfreds med den service, jeg har fået hos CPH Flyttehuset. Alt blev håndteret professionelt og effektivt, og medarbejderne var både venlige, hjælpsomme og imødekommende. De passede godt på mine ting og sørgede for, at hele flytningen forløb nemt og uden problemer.
Jeg kan varmt anbefale CPH Flyttehuset til andre, der skal flytte.
Professionelle flytte mænd der gjorde…
Professionelle flytte mænd der gjorde flytte dagen meget nemt for os
Super god oplevelse fra start til slut
Super god oplevelse fra start til slut. Søde og professionelle flyttemænd, og alt gik hurtigt og nemt. Kan klart anbefales!
Rigtig god service
Super good service
Super good service. I called the company in desperation in the morning and two lovely gentleman came to move all my stuff the same day. Would use the company again!
Flyttehuset leverede en rigtig god…
Flyttehuset leverede en rigtig god service. De var effektive, hjælpsomme og professionelle. Vi kan sagtens anbefale dem videre.
Meget tilfreds med servicen
Meget tilfreds med servicen. De var punktlige, forsigtige med vores ting og arbejdede hurtigt. Stor anbefaling herfra!
en rigtig god firma og gode…
en rigtig god firma og gode medarbejder, de er flinke og sød og med respekt. og kan godt anbefales. og deres priser er også fint.
Vi havde bestilt 2 mand og en…
Vi havde bestilt 2 mand og en flyttevogn til kl 10. De ringede kl 10:15 og sagde de var forsinket til kl 11:40, de dukkede op kl 12:15. Allerede på daværende tidspunkt havde min svigerfar og jeg båret de fleste flyttekasser ned. Samt små ting og poser, da de ankom kunne jeg med det samme se det bare var nogle unge gutter uden det store kendskab til noget som helst indenfor denne branche. (Har selv tidligere i livet arbejdet som flyttemand) De var utrolig uorganiserede, sløve og snakkede arabisk hele flytningen igennem. På et tidspunkt kan jeg se de er så langsomme at jeg vælger og tilkalde en ven, som tilfældigvis er fra samme land som flyttemændene. Han fortæller mig så dernæst at flyttemændene brokker sig hele flytning igennem om alt fra tung løft til trapper til pakningen af vognen, samt snakker grimt generelt. Vi skulle fra 4. Sal til 1. Sal. Det endte med og være 2 kammerater, min svigerfar og mig der tog trapperne. Tror samlet de har taget trapperne mindre end 5 gange på de 2 timer de var der, vi ender selv med og bærer sofa madras og andre (tungeløft) ned, tingene vejer ikke noget i nærheden af 20-30kg hvor de derefter siger vi skal betale ekstra for det. Brug aldrig det sløve firma. Det fusk, humbug og bedrag. Står på deres telefoner hele tiden, snakker om en på arabisk, løfter ikke en skid!

Politianmeldt
Jeg kan desværre ikke anbefale CPH Flyt.
Jeg bestilte dem til at hjælpe med at pakke mit hjem ned, og de var på forhånd bekendt med, at jeg stod i en meget svær situation efter min forlovedes død. Under arbejdet forsvandt min afdøde forlovedes ring – det sidste fysiske minde, jeg havde om ham.
Opgaven blev fuldført den 21. juli. Fire medarbejdere var i boligen. Ringen var der, da de kom, og væk, da de gik. Jeg kontaktede CPH Flyt, som lovede at undersøge sagen. Lederen oplyste efterfølgende, at han havde en mistanke om, hvem det kunne være, og jeg gav mulighed for, at ringen kunne afleveres anonymt.
Ringen er stadig ikke kommet tilbage. Sagen er derfor politianmeldt. Jeg fulgte senest op med CPH Flyt den 14. og 25. august, men har ikke modtaget noget svar på nogen af henvendelserne.
Jeg havde forventet, at et professionelt flyttefirma ville tage en sådan situation meget alvorligt, undersøge sagen grundigt og følge ordentligt op over for kunden. Det er især den manglende opfølgning og ansvarsfølelse, jeg er meget skuffet over.
Det her var ikke bare en genstand, der forsvandt fra en flytning. Det var et uerstatteligt minde om et menneske, som firmaet vidste, jeg allerede havde mistet.
Jeg håber stadig, at CPH Flyt vælger at tage ansvar for situationen og vender tilbage med en reel afklaring.
Super flinke og profesionelle 🙏🏻🤩
Stor forsinkelse og indbo på gaden...
Flyttefolkene ankom 3-4 timer for sent.
Vi havde flere skriftlige bekræftelser på at ankomst var mellem 09.00-10.00 og de ankom først kl. 12.45.
Vi skulle aflevere nøglerne til vores hus kl 15.00, og vi skulle nå at rengøre huset også. Vi havde meddelt at flyttemændene skulle være ude senest kl. 13.30. Flyttemændene kørte først derfra kl. 14.45 og lod resten af vores indbo stå ude på vejen, da de ikke havde plads til det i bilen.
Vi ringede flere gange til centralen, men fik at vide at de nok skulle nå det det hele, og påstod i øvrigt at ankomst tidspunktet var registreret anderledes i deres systemer, men medgav at de kunne se vores skriftlige bekræftelser på kl.09-10.
Vi fik under flytningen beskadiget en skabslåge. Det blev dog kompenseret i prisen, da man ville undgå forsikring.
Flyttemændene efterlod cigaretskodder og Red Bull affald på vores adresse.
For at nå tidsplanen måtte vi selv ud og låne en trailer og kørte 3 læsfulde samt 3 fyldte biler med indbo.
Da der skulle afregnes fik vi ingen faktura (dette har vi stadig ikke modtaget). Man tilbød os at betale via MobilePay, men foretrak sorte penge i form af kontanter, og flyttemændene tilbød endda at køre med os ud og hæve penge, så de kunne få deres kontanter.
Vi endte med at betale hvad de bad om på MobilePay for at få de to flyttemænd ud af vores hus, og vi havde ikke mere overskud til at diskutere prisen med dem yderligere. Vi havde en totalt skredet tidsplan, og skulle skynde os videre grundet den store forsinkelse.
Vi er dog ikke enige i den pris som de krævede.
Oplevelsen var alt i alt meget ærgelig.
Vi har kontaktet kundeservice for at gennemgå forløbet, få tilsendt en faktura samt kompensation for hele det ærgerlige forløb. Vi har sendt en hel del dokumention fra flyttedagen til kundeservice.
Intet er foreløbigt imødekommet, og vi afventer fortsat at få tilsendt en faktura for det udførte arbejde.

Mega gode
Mega gode, effektive og meget forsigtige med vores møbler, kan på det varmeste anbefale dette flyttefirma
Hurtige effektive billige og flinke
Effektivt og hurtigt
De kom til aftalt tid og alt spillede
Alt godt og effektiv
Hurtig men ændrer prisen?
Hurtig men ændrer prisen?
De var hurtige og egentlig flinke nok, men da opgaven var klaret, havde de pludselig en anden pris i tankerne. De stod i lang tid i min stue og snakkede på et fremmedsprog, efter opgaven var færdiggjort. De forlangede en anden pris, end den vi havde aftalt over telefonen. De ringede også til ham, som jeg havde aftalt det med, og han prøvede også at ændre prisen. De havde heldigvis sendt den originale pris over skrift, men prøvede stadig at få flere penge ud af mig.
Jeg håber, at det bare var en misforståelse, men det tror jeg næppe.
Hvis du vil have et hurtigt flyttefirma er de de rette, men vær opmærksom på, at de kan finde på at finde på en anden pris, når opgaven er udført.

L’expérience Trustpilot