Crás yder ALTID den bedste service & det er uanset om man handler online eller i deres skønne fysiske butik i hjertet af København. Deres tøj er helt fantatsik god kvalitet & skønne farver. Sender Cr... Voir plus
Jeg er først og fremmest VILD med CrasCph's farverige univers og legende tilgang til fashion. Bestilte en frakke dagen før Black Friday om aftenen og tænkte, at nu skulle jeg nok vente en evighed fø... Voir plus
Super hurtig levering, og kjolen så ud som på billedet, og levede derfor op til mine forventninger.. Den var også på tilbud, så prisen var god 👌
Alt var helt som det skulle være. Jeg fik løbende opdateringer omkring min ordre, og pakken blev sendt afsted virkelig hurtigt. Varerne kom frem i perfekt stand og levede fuldt ud op til mine forventn... Voir plus
Store Strandstræde 19, 2.tv, 1255, København, Danemark
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de Cras
Jeg har købt de fineste varer & de sidder lige i skabet denne gang 👍✨🙏
Fik betalt returnering for for store varer købt første gang og der er fuldt op på lidt koks i systemet så alt er godt og fuld service er givet 🥰

Réponse de Cras
Den rigtige vare nåede frem hurtigt mellem Jul og Nytår.
Jeg elsker min kjole, jeg havde den på nytårsaften og følte mig smuk og tilpas i den ❤️🌟

Réponse de Cras
Alt var helt perfekt. Jeg fik min pakke hurtigt på trods af jeg bestilte på Black Friday. Og jeg er så glad for min jakke 🤩

Réponse de Cras
Knapperne gik løse da jeg åbnede dem første gang

Réponse de Cras
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering af det bestilte.
Tøjet i rigtig god kvalitet