Live table pokazał wolne miejsce, dopiero przy wpisaniu stawki wyskoczył błąd. Kasyno mogło pokazać brak dostępności wcześniej, nie po kilku klikach. O 8:24 na drugim ekranie nadal był ten sam problem... Voir plus

Zmiana urządzenia skasowała filtry lobby i ostatnio grany slot. Niby techniczne, ale przy kasynie takie rzeczy od razu mieszają w saldzie i historii. Odświeżenie później tylko potwierdziło problem.
Strona weryfikacji zamarła po selfie i upload nie zapisał się w panelu. Po ponownym loginie KYC wyglądało jakbym nic nie wysłał no pięknie Zmiana urządzenia nic nie poprawiła, sprawdziłem o 8:21.
Filtr dat mówił brak transakcji, a cashier pokazywał tę samą wypłatę. Dwa miejsca w kasynie, dwa wyniki, zero wyjaśnienia serio? To samo wyszło po przejściu z telefonu na telefonie z 8% baterii.
Najlepsze🥇 bonusy Do 30k złotych + 900 obrotów 🏆
Najlepsze🥇 bonusy Do 30k złotych + 900 obrotów 🏆

Support mailowy odpisuje po dziesięć…
Support mailowy odpisuje po dziesięć dni.
Nic ciekawego.
It's a breath of fresh air that you…
It's a breath of fresh air that you don't need any verification to withdraw your funds here, it's dead convenient altogether. The money usually hits my account within a couple of hours which makes the whole thing so much smoother. No messing about with endless documents or waiting around for days on end. I get a proper buzz knowing I can cash out quick and easy whenever I fancy. Honestly, it just feels fair and straightforward.
Jeg elsker variasjonen av spill på…
Jeg elsker variasjonen av spill på dette casinoet, for enten jeg er i humør for slots, roulette eller blackjack så er det alltid noe som passer stemningen min. Noen kvelder går det i klassisk roulette med litt spenning, andre ganger spinner jeg slots når jeg vil ha noe mer avslappet. Det er deilig å ha så mange valg, da blir det aldri kjedelig. Jeg blir helt glad inni meg når jeg finner den perfekte matchen for kvelden.
Kompisene mine var først ganske…
Kompisene mine var først ganske skeptiske til dette casinoet og trodde det var en av de der upålitelige sidene. Men etter at de fikk se uttaket mitt som kom rett inn på kontoen etter bare noen timer, meldte både de og jeg oss opp. Nå spiller vi litt sammen innimellom og det er blitt en skikkelig kul greie. Det føles så deilig å vite at man kan stole på at pengene faktisk kommer fram. Jeg anbefaler det absolutt.
I used to get so frustrated with other…
I used to get so frustrated with other casinos that were slow and laggy all the time, with games freezing mid-spin and taking ages to load. Withdrawals were an absolute nightmare too, dragging on for weeks with endless checks and forms to fill out. Here everything is completely different, it's fast and smooth from the moment you log in. I pulled out my winnings in a couple of days with hardly any fuss at all. It makes such a lovely change and honestly leaves me feeling relieved every single time.
Jeg elsker at dette casinoet stadig…
Jeg elsker at dette casinoet stadig legger til nye spilleautomater, det føles alltid som det er noe friskt å prøve. Bare denne uka kom det inn tre nye titler jeg aldri har sett før, så jeg har sittet klistret til skjermen. Det er ganske kult at de holder utvalget så oppdatert, da blir det aldri kjedelig. Jeg blir nesten litt glad hver gang jeg ser at det har dukket opp nye slots. Absolutt verdt å sjekke ut hvis du liker variasjon.