À propos de l'entreprise

1. Entreprise de logiciels

Écrit par l'entreprise

Cross Approach is jouw SaaS-oplossing voor het beheren van al je certificeringen (ISO/VCA/BRL/HKZ..) en het borgen van kwaliteit en veiligheid binnen de hele organisatie. Beheer moeiteloos handboeken, procedures, arbeidsmiddelen/gevaarlijke stoffen en deel ze met anderen. Stel eenvoudig werkprocessen, taken, verantwoordelijkheden en afspraken in en genereer automatisch acties, controles, inspecties en meldingen. Daarnaast maak je makkelijk RI&E’s met risicoanalyses en een levend plan van aanpak. Met de geïntegreerde formulierenmodule leg je eenvoudig inspecties, ongevallen, klachten of declaraties vast. Volg de ontwikkelingen en hou een vinger aan de pols met de overzichtelijke dashboards die inzicht geven in voortgang, prestaties en risico’s. De mobiele KAM- en veiligheidsapp geeft medewerkers directe toegang tot noodzakelijke informatie en maakt het melden van onveilige situaties eenvoudiger dan ooit. Met Cross Approach ben je altijd in controle – actueel, efficiënt en audit-klaar.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

betrouwbaar, snel & flexibel

We werken als Lok Installaties nu bijna vier jaar samen met Cross Approach, en het is prettig om onderdeel te zijn van deze groeiende organisatie. Cross Approach is betrouwbaar, komt afspraken na, reageert snel bij vragen of problemen en denkt flexibel mee in oplossingen.

18 février 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Intos en Cross Approach al jaren lang!

Als Intos werken wij al jarenlang met Cross Approach. In deze periode heeft Cross Approach zich bewezen als een betrouwbare partner in het ondersteunen en optimaliseren van ons Kwaliteit Management Systeem. Het programma is zeer uitgebreid, gebruiksvriendelijk en biedt een duidelijke structuur, waardoor het prettig en efficiënt werkt in de praktijk.

23 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

CrossApproach is een top systeem

CrossApproach is een verademing. Het is overzichtelijk, logisch ingedeeld en doet precies wat het moet doen zonder onnodig gedoe. Sinds we ermee werken, is de administratie een stuk sneller klaar en heeft iedereen in het team direct door hoe het werkt. Een fijne, praktische oplossing die ons dagelijks werk een stuk makkelijker maakt! Wij gebruiken dit systeem voornamelijk voor R.I&E, certificeringen personeel en arbeidsmiddelen.

Goed support

Goed support; bij vragen over de branche RI&E voor de zeescheepvaart altijd snel antwoord en goede praktische oplossingen. De Branche RI&E is sowieso goed

Review Crossapproach

Ik vind de werkwijze van crossapproach heel erg goed. Vanaf begin tevreden en in loop van tijd steeds meer verschillende zaken toegevoegd. Daarnaast groot pluspunt is het makkelijk in gebruik nemen voor iedereen (voorbeeld dat de 60+ers er ook nog erg gemakkelijk mee kunnen werken). Snelle reactie wanneer er vragen zijn, dus zeker aan te bevelen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Cross Approach is een gebruiksvriendelijke softwaretool

Cross Approach is een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke softwaretool. Het biedt een helder documentenbeheersysteem voor het opslaan, beheren van diverse soorten documenten.
Daarnaast kun je eenvoudig eigen formulieren ontwerpen, zoals voor werkplekinspecties of incidentenrapportages.
Dankzij de mobiele app kunnen medewerkers eenvoudig werkplekinspecties uitvoeren en verwerken.

18 février 2026

Structuur en overzicht

Als adviseur gebruik ik Cross Approach voor VCA- en ISO-trajecten en het bevalt mij erg goed. De software brengt alle processen, documenten en risico’s overzichtelijk samen in één platform, wat het meene­men van klanten door het traject veel eenvoudiger maakt. Dankzij de dashboards, automatische acties en de mobiele veiligheidsapp kan ik efficiënt werken en iedereen realtime betrokken houden bij de voortgang

10 février 2026

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus