Car Service Nederland Avis

4,7

Ik heb vandaag een super mooie auto gekocht een Opel corsa dit is al me derde auto hier nooit problemen gehad super goeie service van djeago verkoper en monteur

Auto gekocht zeer te vreden mee goed en betrouwbare autobedrijf ooit jong en vakkundig ga zo door ….

Een mazda gekocht met nieuwe apk en toch wel zoals vermeld netjes geholpen zeer tevreden jongens bedankt voor jullie advies en behulpzaamheid

1. Concessionnaire automobile

Informations provenant de diverses sources externes

inkoop/verkoop

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Tevreden klant

Mitsubishi Grandis gekocht voor een goede prijs, goede service op wat puntjes die nog moesten gebeuren, vriendelijke en meedenkende medewerkers.

23 juillet 2025

Topervaring bij CarServiceNederland in…

Topervaring bij CarServiceNederland in Apeldoorn!

Ik heb onlangs een geweldige auto gekocht bij CarServiceNederland en ben supertevreden met de service! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Ze namen echt de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven eerlijk advies. De auto was in topstaat en helemaal nagekeken voordat ik ’m meekreeg. Je merkt gewoon dat ze hier met passie en vakmanschap werken.

Ik rijd nu al een paar weken in mijn nieuwe auto en hij bevalt fantastisch. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare auto en goede service!

5 juillet 2025

Na de eerste kennismaking met de…

Na de eerste kennismaking met de eigenaar heb ik mijn auto toevertrouwd om eerst naar de remmen voor te kijken.
Ook de apk daar gedaan en een grote beurt. Super netjes gedaan en een goede service.

22 mars 2025

Mijn ervaring met de mannen van Car…

Mijn ervaring met de mannen van Car Service Nederland heb ik als zeer prettig ervaren! Vanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel en zeer snelle en accurate reacties op al mijn vragen. Auto stond er netjes bij en enkele zaken die ik graag anders zag zijn aangepast naar wens en binnen zeer korte termijn. Je merkt aan alles dat de mannen als geen ander begrijpen hoe je behandelt wilt worden als koper van een auto, zeker niet uit de hoogte maar wel kundig en netjes.
Service is niet meer vanzelfsprekend en daarom kan ik dit bedrijf zeker bij anderen aanbevelen; mij zien jullie hier in elk geval terug!

9 mars 2023