Wow vilken service! Jag köpte ett armband till min man, där det visade sig att det var alldeles för stort så jag frågade om jag kunde byta storlek till S. Det var inga problem. Utan att jag bad om d... Voir plus
Jag köpte en bred graverad ring och blev så väldigt, väldigt nöjd. Fick ett fint bemötande och jag upplevde även att undrar man någonting så är det bara att fråga. Det finns ett frågeformulär under r... Voir plus
Ni har en tjej som heter Frida som var fantastisk att återkoppla till mig gällande gravyr på ett armband. Vi hade en väldigt bra sms-konversation och hon skickade bilder/skärmdumpar på hur det skulle... Voir plus
Beställde 3 ringar, fick endast 2. Så tyvärr kan det inte bli ett bra omdöme. Sorry. För övrigt, snabb leverans och väntar på återkoppling för lösning av situationen. Har dock fått mycket trevligt bem... Voir plus
Kärlek & omtanke uttryckt i smycken. Älskad svensk design i stål, guld & rosé sedan 2008. Hos oss hittar du smycken & presenter med personlig gravyr för alla tillfällen, fantastiska staplingsbara ringar för både vardag som bröllop och fest samt exklusiva & personliga nyckelringar. NYHET - Nu även lyxiga stora doftljus med citat. Handla dina personliga presenter hos oss - Leverans inom 3 dagar!

Beställ innan kl 14:00 så skickar vi samma dag
Kemistvägen 2A, 18379, Täby, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de C Stockholm - Personliga smycken & presenter
Fint klockarmband och så fick jag en liten överraskning, toppen, snabb leverans

Réponse de C Stockholm - Personliga smycken & presenter
vacker ring och fint packeterad i en smycke påse!

Réponse de C Stockholm - Personliga smycken & presenter
Fick trevligt bemötande när jag ville byta till en storlek större på ringen jag köpt. Det är alltid bra priser och bra smycken.

Réponse de C Stockholm - Personliga smycken & presenter
Så jättenöjd med både ring och fint hundkoppel
Så fint och bra bemötande , gör alltid mig som kund nöjd, belåten och glad
Ni är bäst ❤️

Réponse de C Stockholm - Personliga smycken & presenter
Gillar skarpt era grejer, men tycker det är lite krångligt med returerna och att de tar för lång tid innan man får tillbaka sina pengar. Annars mycket bra.

Réponse de C Stockholm - Personliga smycken & presenter
Jättetrevlig och bra service. Väldigt snabb leverans och fina smycken. Jag är helnöjd🤩

Réponse de C Stockholm - Personliga smycken & presenter
Fantastisk service och snabb leverans av underbara smycken!

Réponse de C Stockholm - Personliga smycken & presenter
När vi fick vår beställning visade det sig att storlekarna på ringarna var för små. Mycket smidigt att fylla i returblankett på hemsidan. Snabbt svar att nya storlekar på väg. Mycket smidigt