Jeg er meget utilfreds med kvaliteten af plastiktallerkenerne. De er alt for tynde og virker skrøbelige, hvilket gør dem upraktiske til daglig brug. Jeg havde forventet en langt bedre kvalitet, is... Voir plus
Letade dekoration till vårt bröllop och hittade cti party. Billiga priser som gjorde mig lite misstänksam till en början, men sen såg jag alla bra omdömen på trustoilot och beställde. Det ångrar jag i... Voir plus
Superbra service! Ringde till kundservice då jag hade precis beställt strax efter kl 13 på en tisdag och behövde få min order senast fredagen. Fick snabb hjälp av kundservice som såg till att mitt pak... Voir plus
Plastiktallerkner, plastikkrus, papbæger, servietter m.m. er af rigtig god kvalitet og billige. Leveringen var også hurtig. Jeg kan virkelig anbefale CTI Party 👍
- Prestataire de mariage
- aussi dans
- Magasin d'impressions et de signalisation
- Magasin de déguisements
- Magasin de fête
- Magasin de puériculture
À propos de CTI Party
Informations provenant de diverses sources externes
Hos CTI Party hittar du alltid ett stort och fantastiskt utbud av de absolut bästa festartiklarna på marknaden till bröllop, konfirmation, barnkalas, barndop, födelsedagsfest etc. Med bordsdekorationer och festartiklar från CTI Party är du alltid säker på att få en fest med succé och dina gäster vill älska dig för det. Vi är en av de billigaste och största i Sverige och har störst utbud, både på produkter och färger. Vi köper oftast stora partier och nya varor och våra inköpare säkra sig alltid att få bäst priser från våra leverantörer i EU. Detta till fördel för dig som kund.Coordonnées de contact
Valbyvej 24, 4200, Slagelse, Danemark
- +4570236060
- info@ctiparty.se
- ctiparty.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Supernöjd, enkelt att beställa och snabb leverans. Tack!
Trevliga sidor som presenterar sortimentet på ett tydlig sätt.

Ingen avisering
Fick ingen avi att paketet kommit. Fick dock mycket bra service när jag ringde kundtjänst.

bra kundservice
Hade fått fel färg på beställningen, efter att ha skrivit detta här så hörde dem av sig och felet är åtgärdat. Både snabb och bra kundservice, jättenöjd!

Fantastiska
Snabb leverans, fantskiska varor, fantskiska utbud, fantskiska service och väldigt enkel hemsida!

Jättenöjd!
Supersnabbt svar på er kundtjänst och ni var väldigt trevliga! Jag är väldigt nöjd med er kundtjänst, perfekta varor också :)

Bara bra!
Snabb frakt och mycket nöjd med produkt! Bra utbud på hemsidan :)
Jättenöjd!
Bra service, trevligt bemötande, bra produkter till lågt pris, jag är jättenöjd. Kommer säkert beställa där nästa gång vi ska ha en större fest.

Réponse de CTI Party
Super snabb leverans och jätte bra kvalité på varorna. Kommer absolut handla här nästa gång jag behöver partytillbehör.

Réponse de CTI Party
Väldigt bra företag,allt gick så smidigt.
Saknades ett par saker i ett paket en gång men då mejlade man dom bara så skickades det dagen efter direkt.
Kan verkligen rekommendera detta!

Réponse de CTI Party
Bra grejjer för bra pengar
Kanonfina produkter för en väldigt billig peng. Snabb leverans och ja - jag är mer än nöjd!
Super nöjd!
Snabb leverans, smidig och fina varor. Jag är Nöjd och kommer absolut handla igen! :)

Jättenöjd!
Jag beställde Satinband i olika färger. Jag tyckte färgerna stämde överens med bilderna, så det levde upp till mina förväntningar. Så mycket enklare att beställa hemma vid datorn och såå mycket billigare det blev. Dessutom snabb leverans. Rekommenderas verkligen.