L'entreprise a répondu
d. 30/4 Vi fik foretaget service igår, og vores reklamation er således løst. Tak. Vi fik monteret en køler tilbage i September 2019 inkl serviceaftale. I februar (før COVID19) modtog vi faktura... Voir plus
L'entreprise a répondu
John har vi kendt igennem mange år, og han har styr på vores kaffemaskine og vandmaskine. Han har lige været på besøg til service af vores vandmaskine, og som altid er John meget fleksibel da dansesko... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har benyttet Waterlogics vandkølere gennem flere år på min tidligere arbejdsplads. Der har altid været hurtig udrykning hvis der opstod problemer, og problemer er blevet løst med en grundig forklar... Voir plus
Culligan tilbyder skræddersyede drikkevands- og kaffeløsninger til kontorer, skoler, hospitaler, restauranter og andre arbejdspladser. Vores miljøvenlige vanddispensere er udstyret med Firewall® UV-C renseteknologi og BioCote® beskyttelse, som sikrer rent, sikkert og bæredygtigt drikkevand på arbejdspladsen. Culligan som koncern er meget optaget af at være miljøvenlig og etisk i vores forretning. Vi producerer vores vandmaskiner fra egne fabrikker, hvor vi sørger for, at HMS og retfærdige lønninger bliver varetaget for vores ansatte. Derudover er alle vores kaffemaskiner og øvrige vandmaskiner produceret i Europa under forhold, der varetager HMS, miljø og retfærdige lønninger. Emmett Culligan startede sin virksomhed i 1936 med en vision om at levere bedre vand til private husstande. I dag bidrager Culligan International positivt til menneskers sundhed og velvære over hele verden ved at tilbyde vand gennem miljøvenlige produkter med en ekstraordinær kundeservice.
Dyssen 3, 8200, Aarhus N, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Virkelig dårlig service. Jeg vil ikke råde folk til at lave aftaler med dem. Da jeg modtog dårlig service valgte jeg at opsige min serviceaftale for et år siden, men jeg modtager stadig fakturaer og nu har de også sendt mig til inkasso, selvom min aftale er opsagt for et år siden!! Kan virkelig ikke anbefales!

Réponse de Culligan Danmark
Totalt dårlig service og feedback fra dette firma.
Holder ikke hvad de lover og der er ikke nogen kommunikation fra deres side.
Hold jer langt væk fra dem.
Siamo molto contenti di aver scelto Culligan abbiamo installato impianto completo addolcitore e frigogas dalla filiale di Bergamo, prodotto e servizio ottimo

Præsise afleveringer og god information ! Mvh Iml

Réponse de Culligan Danmark
Jeg er ked af den service der har været efter jeg har afmeldt min vand abonnement efter mig min Kærste gik fra hinanden og flyttede være sit egen bolig efter nogle år har de så sendt mig en regning på 8000kr er i chok og har ingen mulighed for betale det og kan ikke forstår hvorfor jeg skal betale det kan og vil ikke anbefale i bruger dem søg istedet på netten i kan få der billigere andre steder

Réponse de Culligan Danmark
Glad for min Bibo og servicen, men I mister en stjerne, da jeg flere gange har oplevet at I sender fakturaer ud på allerede betalte regninger, som jeg skal ringe ind og gøre opmærksom på, for at få annulleret.

Réponse de Culligan Danmark
Flot service og ret hurtigt levering, soecielt den glade Gon gadalla sim altid levere det til os i vires Lufthavnskontor, Gon er ALTID super smildende og serviceminded.

Réponse de Culligan Danmark
Høflig og venlig betjening. Altid smilende og imødekommende ung mand

Réponse de Culligan Danmark
Det er en venlig og meget serviceminded medarbejder, som leverer vores varer fra Eden.

Réponse de Culligan Danmark
Det fungerer supergodt, at det er samme medarbejder, som kommer hver gang

Réponse de Culligan Danmark
John G yder den bedste service!
Altid en fornøjelse når han kommer forbi 👍🏼

Altid glad og hjælpsom John G der kommer her hos os Agreena🤩🥳👍🏻