Custom2in1poster NL Avis

1. Boutique d'affiches
  2. Service d'impression de photos

Breng jouw foto's tot leven met jouw eigen 2 in 1 poster.

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Geweldige service en prachtige prints

Geweldige service en prachtige prints. Nadat bij postNL iets mis was gegaan en het pakket kwijt was heeft Jelle meteen nieuwe prints opgestuurd en we zijn heel blij met het resultaat.

5 juin 2026

Réponse de Custom2in1poster NL

Hartstikke bedankt voor je mooie review! Fijn dat het toch goed is gekomen en dat de prints zo naar wens zijn. Fijn om te horen!

Gewoon doen

Vaak zelf 3d fotos geschoten en ook zelf geprint en geplakt op dergelijke sheets .. maar dat laatste is echt een vak op zich. Ben nu super blij dat ik iemand gevonden heb die het goed kan. Super resultaat en prima prijs. Echt een aanrader.

23 mai 2026

Réponse de Custom2in1poster NL

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat het naar wens is

Echt super blij met mijn bestelling

Echt super blij met mijn bestelling! Prachtig, "pictures don't do justice". In het echt zijn ze zooooo veel mooier dan ik had verwacht.
Dit is toch iets wat 'niemand' heeft??
Ik ben echt blij met de klantenservice, ik ben heel goed geholpen. Als ik een 10 kon geven, dan gaf ik het een 11!!

28 avril 2026

Réponse de Custom2in1poster NL

Hartstikke bedankt voor je mooie review Jason! Wordt enorm gewaardeerd.

Erg blij dat het zo naar wens is. Bedankt!

Excellent quality

Excellent quality. Very fast delivery in a quality protected package. Images are easily uploaded to the site. All recommendations.

20 mars 2026

Réponse de Custom2in1poster NL

Thank you so much for your review! Happy you had such a positive experience and like the print. Much appreciated.

Disponibilità e professionalità

Disponibilità e professionalità! Avevo dei dubbi su quale foto scegliere per fare in modo che il lavoro riuscisse bene e ho chiesto aiuto al venditore che è stato super cordiale e paziente risolvendo ogni mia perplessità! Le stampe sono arrivate perfette, mi piacciono molto, sicuramente farò altri ordini su questo sito!

11 novembre 2025

Réponse de Custom2in1poster NL

Thank you so much for your 5 star review! We're happy you had such a positive experience and like the print.
Much appreciated.

Kerstkado

Ik had een kado besteld voor de kerst, maar was bang dat het niet op tijd bezorgd zou worden. Dus had ik Custom2in1poster.nl gemaild met de vraag of het wel op tijd zou worden geleverd. Jelle had keurig op gereageerd en ben hem dankbaar dat het alsnog op tijd binnen is gekomen

17 décembre 2025

Réponse de Custom2in1poster NL

Bedankt voor jouw 5 sterren review! Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat het op tijd is gekomen.

Helemaal top

Helemaal top. Goede kwaliteit. Super leuk geworden.

18 novembre 2025

Réponse de Custom2in1poster NL

Bedankt voor jouw top review! We zijn erg blij dat jouw bestelling je bevalt

Perfect

Very pleased for fast shipping, quality work and professional communication till final result.
Hightly reccomend.

3 avril 2025

Bedankt voor jouw 5 sterren review! Fijn dat jouw bestelling bevalt

Prachtig resultaat, snelle levering

Heel snel geleverd. Mooi, bijzonder resultaat. Ik heb deze gebruikt in een kustwerk. Ik ga hier sowieso vaker bestellen!

10 octobre 2025

Réponse de Custom2in1poster NL

Bedankt voor jouw mooie review! Fijn om te horen dat je ervaring zo'n positieve was

Heel tevreden

Ik heb de kaartjes goed ontvangen en ben er héél blij mij. Bedankt voor de goede, snelle en persoonlijke service.

17 septembre 2025

topservice

Snel antwoord op mijn vragen, aangepaste bestelling & vlotte levering. Heel erg tevreden & ook met het uiteindelijke resultaat. Kan custom2in1poster alleen maar aanbevelen!

11 juillet 2025

Réponse de Custom2in1poster NL

Bedankt voor jouw review! Fijn dat jouw ervaring zo positief was.

Gewoon super

Gewoon super, goede en vlugge service. Prijs /kwaliteit dik in orde. En heel bijzonder resultaat. Apart en super leuk. Trekt direct de aandacht en een groot verschil met gewone afdrukken. Groetjes,Horst

29 avril 2025

amazing job! super recommended!

super kind and professional, everything turned out perfect and came very quickly! would definetely recommend :)

4 avril 2025

Réponse de Custom2in1poster NL

Thank you so much for the review and kind words! Happy you've had such a positive experience

Prachtig resultaat

Prachtig resultaat, echt een aanrader!

1 février 2025

Réponse de Custom2in1poster NL

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring! Fijn dat alles naar wens is.

Smooth and easy order with excellent quality

Smooth, easy and fast communication, fast production, fast shipping, excellent prints! Recommend to anyone who needs a lenticular.

18 décembre 2024

Réponse de Custom2in1poster NL

Thank you so much for your awesome review! Very happy you're liking the product and service :D