cvmaestro.nl Avis

1. Espace Internet
  2. Fournisseur de services d'éducation et d'orientation professionnelle

À propos de cvmaestro.nl

Door een cv template te kopen van CVMaestro onderscheid je jezelf van andere kandidaten. Een cv is namelijk letterlijk je visitekaartje. Bij een sollicitatie worden vaak stapels cv’s kort gescand, des te meer reden dus dat jij wil opvallen met jouw cv. Laat ons jou hierbij helpen.

Onze cv’s zijn professioneel gemaakt, en eenvoudig te bewerken in Powerpoint om hem te personaliseren. Heb je morgen al je nieuwe cv nodig? Geen probleem! Na bestelling van jouw cv template is deze direct downloadbaar.

Bij cvmaestro.nl hebben we een breed scala aan cv templates beschikbaar voor aankoop. Of u nou op zoek bent naar een modern, creatief of professioneel cv template, wij hebben altijd een optie die geschikt is voor u. Onze templates zijn ontworpen om creativiteit en persoonlijkheid uit te drukken, terwijl ze nog steeds geschikt zijn voor het type baan waarvoor u solliciteert. Onze professionele cv templates zijn bijvoorbeeld perfect voor advocaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Als u een ontwerper bent, zullen onze creatieve cv templates uw creativiteit tot uitdrukking brengen en toch indruk maken op potentiële werkgevers. Kortom, wat uw persoonlijkheid ook is of voor welk type baan u ook solliciteert, wij hebben een cv template dat bij u past. Dus waarom wachten? Bekijk ons assortiment en koop vandaag nog de perfecte cv template voor uw behoeften.

Bien

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Mooie lay-out maar bewerken is niet zo…

Mooie lay-out maar bewerken is niet zo gemakkelijk als gedacht. De tekstvakken zijn erg statisch en moeten stuk voor stuk worden aangepast. Dit zou gebruiksvriendelijker kunnen. Ik ben redelijk handig maar voor veel mensen levert dit te veel frustratie op.

29 octobre 2024

Top service

Nooit gedacht dat het bewerken in PowerPoint makkelijker was dan in Word! Mooi modern CV Klaas Kluis en kon alles heel makkelijk aanpassen en invullen.

24 août 2022

Op zoek naar een CV

Ik was op zoek naar een professionele CV die zich onderscheid van andere CV’s. Ik kwam terecht bij CV maestro. Groot aanbod van templates voor zowel professionele cv’s als meer creatieve cv’s. Ik heb het CV pakket Emma Elegant gekocht. Aanpassing van de CV via Apple programma Keynote is gemakkelijk en zonder problemen verlopen. Aanrader dus!

9 août 2022

Super tevreden met cvmaestro

Na wat zoekwerk voor een mooi en goed cv kwam ik bij cvmaestro terecht. Met hun diversiteit aan designs en oneindige mogelijkheden waarmee je het kan aanpassen is het een echte aanrader. De prijs-kwaliteitverhouding is super goed, zeker gezien het feit dat je hem voor de rest van je leven hebt en kan blijven aanpassen. De service is ook echt top, ze helpen je meteen en professioneel. Een echte aanrader dus!!!

1 juillet 2022

Mooie producten en gebruiksvriendelijke site!

Het bestellen en bewerken van CV's werkt makkelijk en staat duidelijk toegelicht op de website. De site was verder ook heel gebruiksvriendelijk. Bij het zoeken van een CV had ik keus in diverse variërende formats. Ik ben een tevreden klant!

23 juin 2022

Mooie CV

Mooi cv'tje, ziet er schoon uit.
Was zeer makkelijk om de tekst aan te passen

12 juin 2022