Czesciauto24 Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Przysłano mi olej przekładniowy z wybranej przeze mnie firmy ale o innej nazwie . Butelki były takie same ale nazwa inna. Poprosiłem o wymianę i nie poniosłem żadnych dodatkowych kosztów a za opóźnie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko,części przyszły takie jakie zamawiałem. Czas realizacji 3 dni z dostawą do domu. Chociaż po zamówieniu i przeczytaniu komentarzy wcześniejszych miałem duże wątpli... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo dobre podejście do Klientów. Jak trzeba coś wyjaśnić to mają bardzo zindywidualizowane podejście do Klienta tak, że masz wrażenie jak byś miał dedykowanego opiekuna po ich stronie. Mają też faj... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Korzystałem już na pewno co najmniej drugi raz. W obu przypadkach jestem bardzo zadowolony, zarówno z dostępności towaru/asortymentu, jego ceny, szybkości obsługi, doręczenia towaru i jego zapakowania... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de pièces détachées automobiles

Informations provenant de diverses sources externes

Firma Partex Global GmbH jest bardzo zainteresowana tym, żeby zapewnione przez nas towary i usługi były najwyższej jakości. Dlatego nasza firma zapewnia klientom indywidualne konsultacje. Niech Państwo zadzwonią do nas lub wyślą do nas e-mail by upewnić się w kompetencji naszych pracowników i wysokim poziomie naszej firmy. Wszystkie części zapasowe w jednym miejscu - wybieraj z ponad 1.000.000 części swoją.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

64 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Polecam. Szybka dostawa

9 décembre 2025

Réponse de Czesciauto24

Cześć😊! Dziękujemy za opinię, jest nam niezmiernie miło, że udało nam Ciebie zaskoczyć! Z szacunkiem, AUTODOC Team🚗💨

Noté 4 sur 5 étoiles

Wszystko ok

Profesjonalna firma

9 décembre 2025

Réponse de Czesciauto24

Wita🙌j! Dziękujemy za poświęcenie czasu i pozostawienie pozytywnej recenzji! Z szacunkiem, AUTODOC Team🚙💨

Super obsługa

Super obsługa, można kupić części których nie ma w innych sklepach

13 novembre 2025

zespół Czesciauto24

Noté 5 sur 5 étoiles

Cena za bardzo dobrej jakości towar

Cena za bardzo dobrej jakości towar. Całkiem sprawna i szybka dostawa, czytelny i dokładny opis części na stronie.

4 novembre 2025

Witam,
zespół czesciauto24

szybka realizacja

szybka realizacja, jestem bardzo zadowolony

4 novembre 2025

zespół AUTODOC

Noté 2 sur 5 étoiles

Otrzymałem produkt innego producenta…

Otrzymałem produkt innego producenta niż zamawiałem

3 novembre 2025

dziękujemy za zgłoszenie.
Bardzo prosimy wysłać zdjęcia otrzymanej części zamiennej na nasz adres mailowy trust@czesciauto24.pl
czesciauto24 Team

Noté 5 sur 5 étoiles

To już mój kolejny zakup

To już mój kolejny zakup, z którego jestem zadowolony. Towar bardzo dobrze opisany, szybka wysyłka i dostawa, czegóż chcieć więcej!

5 novembre 2025

Réponse de Czesciauto24

Witaj! Dziękujemy za poświęcenie czasu i pozostawienie pozytywnej recenzji! Z szacunkiem, AUTODOC Team

Noté 1 sur 5 étoiles

Zamówiłem opony oraz opłaciłem…

Zamówiłem opony oraz opłaciłem zamówienie, wszystko do tej pory było ok, przyszedł mail z śledzeniem przesyłki, pare dni później informacja, że przesyłkę już odebrano, na stronie kontaktu brak, z informacji kuriera wynika, że adresem docelowym przesyłki był jakiś adres w Niemczech i jest ona dostarczona. Ani kasy, ani opon, dodzwoniłem się na ich infolinie, numeru trzeba trochę poszukać, bo nie ma go w kontaktach, tylko czat online który NIE DZIAŁA. Co to za firma krzak? UoKiK powinien się tym zainteresować. Już straciłem nerwy przez nich, jak ktoś również nie chce tracić nerwów to omijać szerokim łukiem.

26 octobre 2025
Avis spontané

Witamy,
Dziękujemy za podzielenie się szczegółami — przykro nam słyszeć o utracie paczki i spowodowanych niedogodnościach.
Menedżer ds. kontroli jakości skontaktuje się z Tobą w najbliższym czasie, aby wyjaśnić szczegóły i znaleźć rozwiązanie
Z poważaniem,
czesciauto24 Team

Noté 5 sur 5 étoiles

Najlepsza cena za najlepsze opony…

Najlepsza cena za najlepsze opony zimowe Bridgestone Blizzak. Bardzo szybka przesyłka z magazynu w Belgii w dwa dni robocze.

27 octobre 2025

Réponse de Czesciauto24

Witaj! Dziękujemy za twoją opinię) Życzymy miłego dnia! Z szacunkiem, czesciauto24 Team

Noté 4 sur 5 étoiles

Prócz dłuższego terminu realizacji

Prócz dłuższego terminu realizacji, niż w innych sklepach internetowych, to wszystko jest jak w najlepszym porządku, a towar zaś dobrze zabezpieczony.

20 octobre 2025

Réponse de Czesciauto24

Hello Eugenio! Thank you for your feedback! We're glad to hear you had a positive experience. Your satisfaction is our top priority, and we truly appreciate your feedback. We hope to get the 5⭐ next time! Sincerely, Czesciauto24-Team

Produkt działa zobaczymy jak długo

Produkt działa zobaczymy jak długo

3 octobre 2025

Réponse de Czesciauto24

Cześć! Dziękujemy za opinię, jest nam niezmiernie miło, że udało nam Ciebie zaskoczyć! Z szacunkiem, AUTODOC Team

Noté 5 sur 5 étoiles

czytelny i łatwy sposób zamawiania

czytelny i łatwy sposób zamawiania, podając konkretną markę i model auta

22 septembre 2025

Super obsługa

Bardzo szybkie i profesjonalne,nadesłanie zamówionych części do samochodu Volvo XC 60.

18 septembre 2025

Réponse de Czesciauto24

Cześć! Dziękujemy bardzo za opinię! Dołożymy wszelkich starań, aby w przyszłości zapewnić Państwu najlepszą obsługę. Z poważaniem, AUTODOC Team

Noté 5 sur 5 étoiles

Aplikacja jest ok .Czas nadania i…

Aplikacja jest ok .Czas nadania i wysyłka mogła być szybsza gdyż od momentu zakupu liczy się dla mnie czas .Doświadczenie pozytywne i polecam.

5 août 2025

Réponse de Czesciauto24

Cześć, dziękujemy za ocenę. Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Państwa oczekiwania. Z szacunkiem, AUTODOC Team

Pierwsze zamówienie

Szybko sprawnie

30 juillet 2025

Réponse de Czesciauto24

Cześć! Dziękujemy za opinię, jest nam niezmiernie miło, że udało nam Ciebie zaskoczyć! Z szacunkiem, Czesciauto24 Team

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus