Czesciauto24 Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Przysłano mi olej przekładniowy z wybranej przeze mnie firmy ale o innej nazwie . Butelki były takie same ale nazwa inna. Poprosiłem o wymianę i nie poniosłem żadnych dodatkowych kosztów a za opóźnie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo dobre podejście do Klientów. Jak trzeba coś wyjaśnić to mają bardzo zindywidualizowane podejście do Klienta tak, że masz wrażenie jak byś miał dedykowanego opiekuna po ich stronie. Mają też faj... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Korzystałem już na pewno co najmniej drugi raz. W obu przypadkach jestem bardzo zadowolony, zarówno z dostępności towaru/asortymentu, jego ceny, szybkości obsługi, doręczenia towaru i jego zapakowania... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de pièces détachées automobiles

Informations provenant de diverses sources externes

Firma Partex Global GmbH jest bardzo zainteresowana tym, żeby zapewnione przez nas towary i usługi były najwyższej jakości. Dlatego nasza firma zapewnia klientom indywidualne konsultacje. Niech Państwo zadzwonią do nas lub wyślą do nas e-mail by upewnić się w kompetencji naszych pracowników i wysokim poziomie naszej firmy. Wszystkie części zapasowe w jednym miejscu - wybieraj z ponad 1.000.000 części swoją.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

65 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Szybko,sprawnie

2 avril 2024

czesciauto24 TEAM

Noté 4 sur 5 étoiles

Wszystko o'k

Wszystko o'k. oprócz czasu dostawy, mógłby być krótszy

2 avril 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo duży wybór towaru oraz opis

Bardzo duży wybór towaru oraz opis. Szybka realizacja i dostawa zamówienia. Polecam.

26 mars 2024

Réponse de Czesciauto24

Cześć. Dziękujemy za wspaniałą ocenę! Twoja opinia pomoże nam ulepszyć naszą pracę. Zapraszamy na ponowne zakupy! Z szacunkiem, czesciauto24 Team

wszystko ok

26 mars 2024

Noté 3 sur 5 étoiles

Witamy,
przypominamy, że części zamienne warto dobierać za pomocą nr OEN lub VIN nadwozia.
W najbliższym czasie skontaktujemy się z Tobą.

Top!

Top!!!!!!!!!

19 février 2024

Hello Roman!

Thank you for your positive feedback!

Best regards,
Czesciauto24Team

Noté 5 sur 5 étoiles

Pomoc w doborze klocków hamulcowych

Pomoc w doborze klocków hamulcowych. Ważnym była natychmiastowa odpowiedź obsługi na zadawane pytania

21 février 2024

czesciauto24

Noté 5 sur 5 étoiles

wszystko co potrzebne i szybko

sprawnie działająca strona.

2 février 2024

Réponse de Czesciauto24

Dzień dobry! Dziękujemy bardzo za ocenę! Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem naszych usług, a Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna. Z poważaniem, CZESCIAUTO24 Team

Noté 4 sur 5 étoiles

Wszystko pasowal do moj auto

Wszystko pasowal do moj auto. Maly minus, dostalem informacje troche "last minut" o dostawy DPD

15 janvier 2024

AUTODOC Team

szybka obsługa

Bardzo szybka realizacja zamówienia ,Duży wybór części

26 décembre 2023

Réponse de Czesciauto24

Szanowny Doboszu Małgorzato, Dziękujemy za miłe słowa i wysoką opinię na temat jakości naszej pracy. Naszą codzienną pracą jest to, aby każdy ważny aspekt doświadczenia klienta był odrobinę lepszy. Życzymy powodzenia na każdej drodze. Pozdrawiamy, zespół Czesciauto24

Noté 5 sur 5 étoiles

Wszystko przebiegło sprawnie i…

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko,części przyszły takie jakie zamawiałem. Czas realizacji 3 dni z dostawą do domu. Chociaż po zamówieniu i przeczytaniu komentarzy wcześniejszych miałem duże wątpliwości, jednak kontakt mailowy ze sklepem rozwiał moje wątpliwości. Odpowiedz otrzymałem dosłownie po kilku minutach. Mogę polecić z czystym sumieniem firmę.

13 décembre 2023

Réponse de Czesciauto24

Cześć! Dziękujemy bardzo za opinię! Dołożymy wszelkich starań, aby w przyszłości zapewnić Państwu najlepszą obsługę.
Z poważaniem, AUTODOC Team

Trafność

Trafność, szybkość dostawy

26 octobre 2023

Witamy,
ślicznie dziękujemy za napisanie opinii!

Szybko

Szybko, sprawnie,dobra cena

21 octobre 2023

dziękujemy za napisanie opinii.
Zapraszamy na ponowne zakupy!

Jest ok.

Dostałem to co chciałem.

28 septembre 2023

Witamy,
dziękujemy za napisanie opinii!

Noté 5 sur 5 étoiles

Złożyłem zamówienie 6.09 i nie…

Po otrzymaniu przesyłki po 7 dniach od zamówienia paczka dotarła,paczka zapakowana solidnie w karton oraz oddzielnie solidnie zapakowane oleje,dziekuje

6 septembre 2023

Réponse de Czesciauto24

Witamy, dziękujemy za zgłoszenie. Bardzo prosimy o kontakt mailowy trust@ czesciauto24.pl

Noté 1 sur 5 étoiles

Ignoranci

Po natychmiastowym opłaceniu zamówionych części i kilku dniach oczekiwania anulowali moje zamówienie. NIE POLECAM!!!

3 août 2023

Cześć,
dziękujemy za zgłoszenie.
Pana zgłoszenie zostało przekazane do odpowiedniego działu.
czesciauto24 Team

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus