Efter at have prøvet utallige kosttilskud gennem årene er VitaViva uden tvivl blevet min favorit. Den høje kvalitet og gennemtænkte sammensætning giver mig stor tillid til produkterne, og jeg mærker... Voir plus

Altid god service og tid til at tale og spørge 👍👍🤗Har handlet hos jer i mere end 15 år ,Altid en god løsning hvis der har været noget der skulle løses 💫💫

Hvis tre stjerner er når der ikke er noget at bemærke, når verden bare fungerer, uden noget specielt dårligt eller godt at bemærke, så er to stjerner, når der er noget i vejen. Vi fik ikke den rabat... Voir plus

Kvalitet er en vigtig faktor, når jeg anbefaler kosttilskud. Desuden er renheden og effekten også vigtige kriterier for og de krav lever VITAVIVA helt op til. Og så kan man få personlig rådgivning og... Voir plus

1. Service de fitness et nutrition

Écrit par l'entreprise

www.vitaviva.dk - Vitaviva AB er en svensk netbutik tilknyttet en af Europas mest udførlige sundsdatabaser. Ved at samarbejde med nogle af de mest respekterede leverandører indenfor kosttilskud kan www.vitaviva.dk tilbyde høj kvalitet.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

69 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,3

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kvalitet er en vigtig faktor

Og så kan man få personlig rådgivning og det skaber tryghed at få den rette guidence, der passer præcis til én.

1 décembre 2019

Hvis tre stjerner er når der ikke er…

Vi fik ikke den rabat på 10 pct. som vi var blevet lovet.
Og når firmaet ikke lægger vægt på at den slags fungerer, når det kommer til stykket, så bliver man lidt skeptisk over for firmaet og spørger sig selv om det er fup det hele, - også det helsekostprodukt/vitaminhalløj vi lige har købet for knap 700 bucks.

25 juin 2019

Fint site og gode produkter

Fint site og gode produkter, men det trækker meget ned at man skal betale meget i fragt og at leveringstiden er enormt lang. Lagde ordre 15/4 og har fået besked om levering først bliver 24/4.

17 avril 2019

Hej Ann,
Tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores site samt produkter :-)
Vi arbejder pt på at kunne tilbyde billigere forsendelsesløsning, men bemærk at alle ordrer over DKK 500 sendes fragtfrit.
Mht leveringstiden, så er den normalt 2 hverdage. Grunden til, at du oplever en længere leveringstid er, at du har lagt en ordre lige inden påske og derfor får du først forsendelsen efter påsken.
God påske
mvh
VITAVIVA

Modtog aldrig mine varer

Modtog aldrig mine varer. Og bestilte medicin for 600 kr! Hold jer væk fra denne side.

20 mai 2018

Hej Regitze Valencia F.
Vi har skrevet til dig den 26. april på den email du selv har angivet ifm ordren, idet pakken kom retur på vores lager, efter UPS havde forsøgt at aflevere den forgæves og du ikke hentede den på deres pakkeafhentningssted. Vi har skrevet til dig på mail, hvorvidt du ønskede pakken sendt på ny eller dine penge retur ? Du har IKKE svaret på denne mail... Lad os vide, hvad du ønsker - skriv gerne direkte til os på viva@vitaviva.com, så vi kan få lukket sagen. God dag. Mvh VITAVIVA

Fantastiske oplevelser med Vitaviva.

Jeg har kun haft gode oplevelser med Vitaviva.
Produkterne er helt fantastisk og det er så dejlig nemt at bestille.
Ydermere vil jeg tilføje, at servicen er helt i top!
5 store stjerner herfra.
Kan varmt anbefales.

29 novembre 2017

lidt dyr forsendelsesmetode..

Har netop bestilt og kan derfor ikke lave en anmeldelse på produkterne men synes det er ærgerligt at det koster 65 kr. i levering især når varen koster 385. Ellers nemt at overskue hjemmesiden og produkterne virker lovende.

27 octobre 2017

Ok firma

Har for 1. gang handlet med dette firma og det bliver ikke sidste gang. De havde det produkt som jeg skulle have. Levering inden for 3 dage. Der er jo fint.
Inden jeg bestilte havde jeg aldrig fået noget leveret med UPS, men det gik fint. Varen leveret nede fra Tyskland.
I kan roligt handle med dette firma.

2 juin 2016

Jeg har aldrig været oplevet en netbutik med så dårlig service

Da jeg modtog pakken manglede der 2 produkter. Produkterne fremgik af pakke listen, men manglede.
Ved henvendelse bliv mine spørgsmål ikke besvaret, og man ville kun anerkende at der manglede 1 produkt.
Brug aldrig denne udbyder!

31 mai 2016

Réponse de Vitaviva AB

Vi skal gøre opmærksom på, at du har modtaget præcis de varer, som du har bestilt og betalt for.

At pakkelisten er opdelt på en særlig måde gør naturligvis ikke, at du har krav på flere produkter end dem du har bestilt og betalt for.

Vi har desuden svaret på dine spørgsmål igennem hele forløbet.

Med venlig hilsen VITAVIVA

En god oplevelse

Bestilte mine vitaminer og fik dem to dage efter bragt til min hoveddør. Kan ikke sætte en finger på noget. Selve hjemmesiden er nem at finde rundt på, og det er nemt at få hjælp på chatten, hvis der er nogle spørgsmål. Produkterne er som forventet, så jeg er tilfreds og vender klart tilbage! Tak for en god oplevelse og lækre vare!

6 janvier 2016

Stor ros til vitaviva

Hej til vitavi..Jeg har handlet med jer i flere år, og har aldrig været utilfreds med jeres behandling af mine ordre.Jeg kan varnt anbefale jer til andre.

4 janvier 2013

det er gode proukter der forhanles

jeg fik en mail om at jeg ikke kunde handle uden jeg kom med yderlige oplysninger om betaling ,som jeg jo havde betalt da jeg bestillte. jeg sendte en mail og straks blev jeg ringet op om at jeg endelig ikke måtte give yderlige oplysninger fra mig. tak for kontakt.

3 janvier 2013

ALTID GOD SERVICE

JEG FÅR ALTID GOD HJÆLP HVIS DER ER PROBLEMER MED AT BESTILLE.
DER ER ALTID GOD ORIENTERING OMKRING FORSENDELSE M.M.

3 janvier 2013

Skraber bunden og uforskammet

Jeg har handlet hos Vitaviva flere gange og det har været en blandet oplevelse, men de har monopol på flere varer. Nu skraber de bunden: Jeg har endnu ikke fået de varer, som jeg bestilte for mere end to uger siden, men de har hævet pengene to dage efter bestillingen. Jeg har aldrig fået nogen kvittering per e-mail for bestillingen, og da de endeligt forsøgte at komme med en forklaring for en uge siden (restordre for en af varerne), så ville de ikke sende de varer, som de har på lager, selv om jeg bad om det. Det er også uforskammet overhovedet ikke at svare på mails. Lever de højt på deres monopol?

25 avril 2012