Snelle levering, duidelijke details bij bestellen en verrassend goed verpakt tegen beschadigingen. Zeer tevreden ondanks de iets hogere prijs. Zeker aan te raden!
Lisez les avis des autres
Zeer vriendelijke mensen als je telefoneert of mailt voor bijkomende informatie. Levering liep vlot. Een klein foutje in de levering werd onmiddellijk recht gezet. Tot op heden heel tevreden! De E... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super fijn contact en mega behulpzaam. Meerdere keren contact met hun gehad over het zelf oplossen van een probleem met pvc dakbedekking. Ze zochten mee naar oplossingen en gaven vakkundig advies. Ech... Voir plus
L'entreprise a répondu
Everything received as expected, furthermore they call right away if there are any doubts about the order, top done. Small minus is that we do not get a message when it would be delivered, but that m... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de matériel pour l'entretien des toitures
- Magasin de matériaux d'isolation
- Fournisseur d'isolant
Écrit par l'entreprise
De geschiedenis van Dakconcurrent begint in 2008. Als dakdekker had ik een opslag, een oud kippenhoek van ca. 150 m² in Vragender, van waaruit ik als bijverdienste dakmaterialen aanbood op Marktplaats. Van het een kwam het ander en sinds 2014 zijn wij gevestigd in Zieuwent vanwaar op 26 maart 2015 onze webshop werd gelanceerd. Wij leveren alle dakmaterialen die nodig zijn om een goede dakopbouw te realiseren. Bitumineuze dakbedekking, Pvc, Epdm, isolatie, bevestigers, dampremmers, dakrandafwerking, dakbestrating, dakbegroening en natuurlijk de benodigde toebehoren. De meeste materialen die U op deze site ziet, liggen op voorraad bij ons of onze leveranciers. Indien U vandaag tijdig besteld heeft U de materialen de volgende werkdag op de gewenste locatie. Bij grotere werken komen de materialen rechtstreeks vanaf de fabrikant. Tenzij anders overeengekomen worden Uw bestellingen franco geleverd d.m.v. vrachtwagens met zelflosser. Wij leveren onze dakmaterialen aan de professionele verwerker, bouw- en klusbedrijven, vereniging van eigenaren en particulieren. Wij kopen internationaal in, en leveren uitsluitend A-kwaliteit materialen naar voornamelijk Nederland en België. Steeds meer mensen weten ons te vinden omdat wij hoogwaardige kwaliteitsproducten leveren tegen een eerlijke prijs. Wij zijn onafhankelijk en door het ontbreken van managers/vertegenwoordigers kunnen wij onze producten en complete daksystemen tegen een hoge kwaliteit/prijs verhouding aanbieden. Onze doelstelling is om op een transparante manier kwalitatief hoogwaardige producten en daksystemen tegen een zo aantrekkelijk mogelijke prijs aan te bieden, zonder concessies te doen aan de geldende verwerkingsvoorschriften en beoordelingsrichtlijnen platte daken. Dit gegeven in combinatie met praktijkervaring en productkennis maakt dat Dakconcurrent Uw partner voor grote en kleine projecten is. Wij hopen dat het bovenstaande verhaal U een indruk geeft van wie wij zijn en wat we doen. Heeft u nog vragen omtrent onze producten en/of diensten, neem gerust contact met ons op. Natuurlijk bent U ook van harte welkom “voor een bakkie” op ons adres in Zieuwent. Neem hiervoor wel eerst telefonisch contact met ons op.
Coordonnées de contact
Dorpsstraat, 27, 7136LE, Zieuwent, Pays-Bas
- 0544352188
- administratie@dakconcurrent.nl
- dakconcurrent.nl
Direct contact and good advice
Direct contact, experienced sales man, good advice, and last but not least excellent (insulation) product.

Isolation
I ordered isolation and alutape on Wednesday midnight and I payed at the end of order. Isolation has arrived Friday morning with truck, and tape has arrived at Friday afternoon with DHL. Everything was on perfect condition!

Réponse : Dakconcurrent
De levering was compleet en ging vrij…
De levering was compleet en ging vrij vlot en zonder problemen. Er was een kleine beschadiging aan een isolatie paneel vermoedelijk veroorzaakt bij het vervoer.

Réponse : Dakconcurrent
Geen klachten over dakconcurrent!
Excuses: ik heb per abuis dakconcurrent genoemd, maar dit moest dakdragerconcurrent met de 1 ster beoordeling zijn. Hoop jullie met de 5 sterren weer terug in goed beeld te brengen!
Sorry nogmaals!

Réponse : Dakconcurrent
Zeer goede service👌🏼ik had niet genoeg…
Zeer goede service👌🏼ik had niet genoeg en kon buiten de reguliere tijden mijn bestelling ophalen. Zeer tevreden !

Uitgebreide keus
Makkelijk te vinden in de webshop, goede beschrijving erbij en snelle levering

Réponse : Dakconcurrent
De informatievoorziening is top en de…
De informatievoorziening is top en de bestelling is goed verlopen en op het afgesproken moment aangekomen.

Réponse : Dakconcurrent
snelle en correcte behandeling en…
snelle en correcte behandeling en afhandeling van bestelling

keurig geregeld
Na de bestelling werd ik zelfs gebeld voor het afstemmen van de bestelling en de uiterlijk gewenste leverdatum. En keurig geleverd op een pallet.

Flinke bestelling geplaatst
Flinke bestelling geplaatst.
Alles is geleverd en goed gegaan, echter wel in 3 leveringen gebracht.

Réponse : Dakconcurrent
Goedkope daktrimmen van prima kwaliteit!
Ik heb een set daktrimmen besteld bij Dakconcurrent. Deze heb ik in Medemblik afgehaald. Omdat het bestelsysteem niet meewerkte ben ik na bellen door ee alleraardigste mederwerkster geholpen en is het gelukt.
De daktrimmen zijn erg goedkoop en het aluminium is van goede kwaliteit!

Réponse : Dakconcurrent
Super snel geleverd en goede kwaliteit…
Super snel geleverd en goede kwaliteit zeker een aanrader

Réponse : Dakconcurrent
En savoir plus sur les différents types d'avis.